Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: \mXm/

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

@\mXm/
    Disney Spider-man'i karalıyor demeyelimde çocuklaştırıyor/basitleştiriyor diyelim.Açıkçası sırf Spider-man göreyim diye izliyorum,yoksa animasyon kalitesi dışında izletecek bir etken bulamıyorum Ultimate çizgifilminde..Young Justice tarzında takım olayları ilk başta ilgimi çekmişti, sonradan sıkıntı vermeye başladı.Hani New Avengers olayları işlense tamam diyeceğimde bu yeni takım arkadaşları;Nova,İron Fist falan, hiç ilgimi çekmiyor.

Spider-man odaklı bir çizgifilm görmek isterdim,öyle tek bölümlük hikayelerden oluşan basit anlatımlı birşey değil.90lar Animated serisini veya Spectacular serisini geride bırakacak birşeyler görmek isterdim.Olmayacak galiba hiç..

evet young justice falan güzel olmuştu ya disney takım olma işinide bozdu saolsun avengers ve usm de bıktım artık enerji topu atmalarından falan ayrıca karakterlerin hikayeleride pek uymamış rhino bir ilkokullu (?),kraven ise kendi karizması yerine LoL deki draven gibi olmuş sırf keyif için öldüren biri,Electro ise normal kostümlü hali 2. sınıf suçlu evet 2. sınıf red skullun oğlu çernobil kazasının nedeni olan kıyamet projesini alıyor ve 2. sınıf oluyor ve tüm elektrikler sinirlendirerek yeniyor bence o hali galaktusla bile savaşır,lizard zaten çizim bitmiş,dr octopus un bedeni ise hoş durmamış . Ama ilk sezonu baya beğenmiştim başka karakterlerle yaşanan komik bölümler ve özellikle Green Goblin in normal goblin olması hoşuma gitti Orta Dünya evrenindeki Azog gibi çıktı birden

Peter Carnage oluyor diyorum siz Rhino'nun çocukluğuna takılıyorsunuz :D

• Sadece Green Goblin hikayesi hoşuma gitmişti,gerçekten ciddi bir bölümdü ve aksiyonu tavandaydı.Onun haricinde iron spider zırhını gördüğümüz ilk animasyon serisi buydu.Yine iyi kötü bir Beetle işlendi,onuda unutmayalım.

Diğer birçok konuyu ele alışları hiç mi hiç hoşuma gitmiyor.Nerdeyse herkes Venom oldu yahu,Harry nin Venom olması ise ayrı bir saçmalık.Koskoca Thor gitti kurbağa oldu,gözünü seveyim disney ne yapıyorsun ya.Rhino'ya hiç girmiyorum ..

En çokda Peter'ı salak gibi göstermeleri sinirimi bozuyor.Geveze ve akıllıdan salak ve beceriksize kaydırdılarya..ne diyim.Gerçi son sezonda liderlik fasıfları ekleyip biraz düzelttiler spider'ı.

Eğlenceli bölümleri olan orta halli bir seri,hayalimdeki çizgidizi değil ne yazıkki.Animasyonlarin güzelliği ve spiderin hatrına izlemeye devam edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde avengers ın çizgi filminde şu an adı aklıma gelmedi bi zaman dalgası yapan mavi bir uzaylı vardı avengers ı başka bir yere yolluyor ve new avengers projesi ortaya çıkıyordu ve spiderman tam zamanında işleri spider sense ile düzelttiği için avengersa katılıyordu. Spiderman in avengers a katılması 2. filmde mi olur yoksa dahada uzar mı. eninde sonunda katılcak ama villianda çok fazla yani o kadar venom falan varken direk galaktus veya ultron a falan geçmesi tam bir ziyan olur ama tabi avengers filminde birleşip olaylar bittikten sonra amazing spiderman serisi falan filan gene ayrı çıkar o başka
  • quote:

birde avengers ın çizgi filminde şu an adı aklıma gelmedi bi zaman dalgası yapan mavi bir uzaylı vardı avengers ı başka bir yere yolluyor ve new avengers projesi ortaya çıkıyordu ve spiderman tam zamanında işleri spider sense ile düzelttiği için avengersa katılıyordu. Spiderman in avengers a katılması 2. filmde mi olur yoksa dahada uzar mı. eninde sonunda katılcak ama villianda çok fazla yani o kadar venom falan varken direk galaktus veya ultron a falan geçmesi tam bir ziyan olur ama tabi avengers filminde birleşip olaylar bittikten sonra amazing spiderman serisi falan filan gene ayrı çıkar o başka

Spider-Man Avengers'a katılacak mı henüz kesin değil ama bir ihtimal var diyebiliriz. Spider-Man MCU'da olabilir çünkü:

- Disney/Marvel and Sony Pictures agreed to incorporate OsCorp Tower into The Avengers. Unfortunately, last minute timing constraints kept this from happening.

- Disney owns the merchandising rights to the Spider-Man franchise, and it's widely believed that part of Disney/Marvel and Sony's contract stipulates that Spider-Man can be used by Marvel Studios.

- Marc Webb responded to a tweet claiming that he was mapping out a massive Spider-Man universe with "Think bigger...".

- An Empire State University T-Shirt is worn by Benny in Marvel Studios' short film Item 47. Columbia Pictures/Sony owns the rights to ESU, and a deleted scene from TASM features Dr. Connors mentioning ESU.

- Rhys Ifans name appears on a bus in Thor: The Dark World (a little strange).

- Marvel and Sony are developing an animated movie, Iron Man: Rise of the Technovore, together. Indicating a partnership.

- Iron Man and Spider-Man both appeared in a Target commercial. This was the first time two Marvel characters owned under separate studios appeared in any form of media together.

- Marc Webb, Andrew Garfield, and even producers Avi Arad and Matt Tolmach has expressed interest in integrating Spidey into the larger cinematic universe.

- Kevin Feige has said Marvel Studios had more involvement with The Amazing Spider-Man.

• Bende tam TheAmazingSemizotu'nun yazdıklarından bahsedecektim,kendisi fazlasınıda eklemiş,güzel olmuş.Ek olarak geçen sene Andrew'ın elinde görüntülenen Avengers çizgiromanlarından bahsedebilirim.Üstelik yeni Avengers filminin villian olan Thanos'un olduğu sayılar vardı elinde.Yukarıdakiler kadar önemli kanıt değil belki ama ekstra olarak değineyim dedim.

Ben Marvel Cinematic Universe içerisinde Spider-man'i görmeyi çok istiyorum.Herkes istiyor.Ve yeni Avengers filminde göreceğimize inanıyorum.Şöyle bir afiş yayınlansa hangimiz heyecanlanmayız:

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

• Superior #7'yi ancak okumaya fırsat buldum..Binlerce kişi izlerken sevimli Parkour'cularımızı pataklaması hoş olmadı.Bardağı taşıran damladan sonra ağır toplar olaya dahil oluyor.Tek tek gelseler Wolverine ve Spider Woman'ı yere serebileceğini biliyoruzda 5 kişi çok fazla.#8 den yayınlanan sayfaya bakılırsa çabucak etkisiz hale getiriyorlar bizimkini.Sonrada aylardır aşina olduğumuz ''fired'' muhabbeti vuku bulacak.:(
  • zaten avengers kadrosu her türlü büyüyecek black panter ve ant man vs. ama spiderman i de istiyoruz yav

bide @Yalarca o çizgi romanları bulduğun kaynağı atar mısın farketmez ing tr olması pm olarak at ben sınav haftasından sonra başlarım amazing #1 den
  • quote:

zaten avengers kadrosu her türlü büyüyecek black panter ve ant man vs. ama spiderman i de istiyoruz yav

bide @Yalarca o çizgi romanları bulduğun kaynağı atar mısın farketmez ing tr olması pm olarak at ben sınav haftasından sonra başlarım amazing #1 den

Amazing #1 den bulabilir misin bilmiyorum ama son sayıları indirebileceğin kaynağı pm den atayım.
  • quote:

zaten avengers kadrosu her türlü büyüyecek black panter ve ant man vs. ama spiderman i de istiyoruz yav

burada 5 parçaya bölünmüş olarak 500 lere kadar annuallar dahil bulabilirsin.Kalanları başka yerlerden de bulursun zaten
    http://kat.ph/usearch/amazing%20spider-man%20complete%20category%3Abooks/

• Sette 35.gün.Oscorp Güvenlik takımını görüyoruz..

• eskiden fox kids izlerken hep bir bölümlüğüne x-men, fantastic four girecek diye sevinirdim

ah digiturk ahh ne güzel izliyorduk.
    tabii o zamanlara göre reyting yoktu şimdi o reyting olsun bakalım kapatırlar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Sette 35.gün.Oscorp Güvenlik takımını görüyoruz..

bu adamlar spidermanin her yapıtında olmak mı zorunda bıktım bunlardan yav

• Amazing Spider-man cilt:8 çıkmış,İzmire gelir gelmez almalıyım.

• MARVEL'dan The Superior Spider Week başlığı altında böyle bir görsel yayınlandı. Henüz kesin bir şey söylenmese de konu hakkında tahminler var ve bahsi geçen hafta önümüzdeki pazartesi başlayacakmış. Görsel yanında gelen küçük açıklamadan yola çıkarak Spider-Man 2099 yakın zamanda görünecek tahminini yapabiliriz. Üstelik Superior Spider-Man 7 de Peter vücudunu az az kontrol edebilmeye başlıyor ve 7. ve 8. sayıların bu açıdan çok önemli olduğu söyleniyor.Görselde aynı zamanda daha önce hiç bir yerde görmediğimiz bir çizim de bulunuyor. Humberto Ramos'a ait olan bu çizimde Alex Ross'un tasarladığı Spider-Man kostümlerinden birini görüyoruz.(Biraz daha modern bir versiyonu olabilir ve Ramos'un gözleri sonunda güzel çizdiğini görmek güzel. -Umarım kostümü giyen Peter'dır.) Siz ne düşünüyorsunuz ? Bu arada aklıma takılan bir şey var. Superior Spider-Man ve Age of Ultron'un ne derece eşzamanlı gerçekleştiği.Korkarım solicitationlardan çıkardığım bir düşünce gerçek olabilir. "Superior no more !" diyen Peter'ın vücudu için geri savaşacağını söyleyen ve bu sayının hayranları 700. sayıdan daha fazla sinirlendireceğini belirten o kısa metine bakacak olursak bence Peter vücudunu geri almaya çalışacak fakat Otto onu engelleyecek.Bu da Superior devrini uzatacak. Peter sonunda geri gelecek fakat daha uzun bir süre sonra belki de 2099'un yardımıyla. Umarım öyle bir şey olmaz.
    http://www.newsarama.com/comics/Marvel-teases-superior-spider-week.html
    Fotoğraf yüklenmedi 30 deneme sonucunda o yüzden link atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAmazingSemizotu -- 31 Mart 2013; 1:25:46 >

• Ultimate Spider-man 2.sezon 8.bölüm çıkmış, dizimag den izleyebilirsiniz.

• ASM 2 setinden..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheAmazingSemizotu

MARVEL'dan The Superior Spider Week başlığı altında böyle bir görsel yayınlandı. Henüz kesin bir şey söylenmese de konu hakkında tahminler var ve bahsi geçen hafta önümüzdeki pazartesi başlayacakmış. Görsel yanında gelen küçük açıklamadan yola çıkarak Spider-Man 2099 yakın zamanda görünecek tahminini yapabiliriz. Üstelik Superior Spider-Man 7 de Peter vücudunu az az kontrol edebilmeye başlıyor ve 7. ve 8. sayıların bu açıdan çok önemli olduğu söyleniyor.Görselde aynı zamanda daha önce hiç bir yerde görmediğimiz bir çizim de bulunuyor. Humberto Ramos'a ait olan bu çizimde Alex Ross'un tasarladığı Spider-Man kostümlerinden birini görüyoruz.(Biraz daha modern bir versiyonu olabilir ve Ramos'un gözleri sonunda güzel çizdiğini görmek güzel. -Umarım kostümü giyen Peter'dır.) Siz ne düşünüyorsunuz ? Bu arada aklıma takılan bir şey var. Superior Spider-Man ve Age of Ultron'un ne derece eşzamanlı gerçekleştiği.Korkarım solicitationlardan çıkardığım bir düşünce gerçek olabilir. "Superior no more !" diyen Peter'ın vücudu için geri savaşacağını söyleyen ve bu sayının hayranları 700. sayıdan daha fazla sinirlendireceğini belirten o kısa metine bakacak olursak bence Peter vücudunu geri almaya çalışacak fakat Otto onu engelleyecek.Bu da Superior devrini uzatacak. Peter sonunda geri gelecek fakat daha uzun bir süre sonra belki de 2099'un yardımıyla. Umarım öyle bir şey olmaz.

spiderman çok bozdu.önünü alamadık..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheAmazingSemizotu

MARVEL'dan The Superior Spider Week başlığı altında böyle bir görsel yayınlandı. Henüz kesin bir şey söylenmese de konu hakkında tahminler var ve bahsi geçen hafta önümüzdeki pazartesi başlayacakmış. Görsel yanında gelen küçük açıklamadan yola çıkarak Spider-Man 2099 yakın zamanda görünecek tahminini yapabiliriz. Üstelik Superior Spider-Man 7 de Peter vücudunu az az kontrol edebilmeye başlıyor ve 7. ve 8. sayıların bu açıdan çok önemli olduğu söyleniyor.Görselde aynı zamanda daha önce hiç bir yerde görmediğimiz bir çizim de bulunuyor. Humberto Ramos'a ait olan bu çizimde Alex Ross'un tasarladığı Spider-Man kostümlerinden birini görüyoruz.(Biraz daha modern bir versiyonu olabilir ve Ramos'un gözleri sonunda güzel çizdiğini görmek güzel. -Umarım kostümü giyen Peter'dır.) Siz ne düşünüyorsunuz ? Bu arada aklıma takılan bir şey var. Superior Spider-Man ve Age of Ultron'un ne derece eşzamanlı gerçekleştiği.Korkarım solicitationlardan çıkardığım bir düşünce gerçek olabilir. "Superior no more !" diyen Peter'ın vücudu için geri savaşacağını söyleyen ve bu sayının hayranları 700. sayıdan daha fazla sinirlendireceğini belirten o kısa metine bakacak olursak bence Peter vücudunu geri almaya çalışacak fakat Otto onu engelleyecek.Bu da Superior devrini uzatacak. Peter sonunda geri gelecek fakat daha uzun bir süre sonra belki de 2099'un yardımıyla. Umarım öyle bir şey olmaz.

spiderman çok bozdu.önünü alamadık..

öyle böyle değil.

• USM Sezon 2 - Bölüm 8 evet gene aksiyonlu bölümdü ama bu venom dan sonra carnage de peter olarak mundar oldu. Yani bu Disney de en güzel fikirleri nasıl batıracağını iyi biliyor. Filmlerde umarım bu çizgi film serisini takmazlar.
  • Mobil platformlar için gelen Iron Man 3 oyununda Oscorp reklam panosu gözüküyormuş. Hemde ASM filmindeki Oscorp logosu.

http://www.youtube.com/watch?hl=tr&gl=TR&client=mv-google&v=vTfuq0_mXzE&nomobile=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 5 Nisan 2013; 2:07:18 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.