Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jakess

quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

quote:

Orijinalden alıntı: jakess

ben spiderman i fox kidste izliyodum
    cizgi romanlarini hic okumadim
    bu 94 senesinde yapilan spider heralde benim izledigim
    izledigim spiderman cizgi filmlerinin en iyisi odur bence.
    butun cizgi romanlardan bi alinti var gibi. sadece tony starkla olanlari duymamistim.
    forumdan yazilanlari bulup cizgi romanada baslicam.

fox kidste az mi izlemistim. tekrar tekrar izledim hepsini net hatirliyorum
    kac sene gecmesine ragmen.
    butun bolumleri....

spideri oldurmeye yaklasan dusmanlarindan biride tombstone muydu neydi. saclari sari. rengi beyaz bi adamdi. o herif baya gucluydu

Batman:The Animated Series
    Spiderman:The Animated Series
    X-men:The Animated Series

bu 3 dizi bana kalırsa çıkan tüm ÇR filmlerinden bile iyidir

fox kidsteki x man aynen. o da cok iyiydi. batmani tam
    hatirlayamadim ama baska bi kanalda veriodu sanirim
    eskiden. pek izlemedim
    batman.

ama x man ve spider defalarca izlendi o fox kidste.
    en son spiderman stan lee ile tanismisti. ondan sonra bitiyodu heralde dimi?

diğer 2 sinide izledim iyidirler ama bi batman değiller izlemelisin internet üzerinden batmani

• Batman The Animated Series bence Nolan'ın üçlemesinden bile iyidir.

Bomb has been planted
  • 8. sayının özellikle son sayfası hakkındaki düşünceleriniz ? Superior 9'un mükemmel olacağı kesin gibi previewdan da belli zaten. Üstelik Stegman çiziyor.
  • Perfect Mask part 1

Spider-man kostümüm için göz çalışmasına başladım. Aldığım gözlüğü biçtikten sonra aşağıda gördüğünüz şekilde iki göz çerçevem oldu.

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 20 Nisan 2013; 19:55:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAmazingSemizotu

8. sayının özellikle son sayfası hakkındaki düşünceleriniz ? Superior 9'un mükemmel olacağı kesin gibi previewdan da belli zaten. Üstelik Stegman çiziyor.

Otto'yu merhametli görmek beni şaşırtıyor.Bir öyle bir böyle gerçi.Dengesiz.Son sayfaya bakılırsa Otto kahraman olmaktan hoşlanıyor ve bu işi Peter'a tekrar bırakıcak gibi durmuyor.Fanları biraz daha kızdıracakları kısım başlıyor..

Humberto Ramos'un çizimlerinide beğenirim ben.Farklı bir tarzı var.Ve eskiye göre orantılara daha dikkat ederek çiziyor.
  • Göz gerçekten güzel olmuş neler kullandınız yapımında ? ve o bal peteği desenini cama nasıl işlediniz ?
  • Gözlüğün orjinalinde zaten balpeteği deseni vardı, eğer olmasaydı diğer opsiyonum eski hoparlörlerin petek desenli koruyucusunu kullanmaktı. Gözlüğün saplarını, burunluğunu falan kestikten sonra bu hale getirdim.

• Update

Çerçeveler siyaha boyandı, kuruduktan sonra maskeye yapıştırılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

Batman The Animated Series bence Nolan'ın üçlemesinden bile iyidir.

Bomb has been planted

Öyle zaten
    Modern Batman mitosunu oluşturan yapımdır Batman:The animated Series

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom Snake -- 21 Nisan 2013; 15:14:56 >
  • Marc Webb birkaç saat önce paylaşmış..Jamie Fox

• spider man neden ağ atabilmek için ağ atıcılarını kullanmak zorunda kalıyor
  • Örümcek cilt 9 geliyor!! tam gaz devam Marmara çizgi..

• quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

spider man neden ağ atabilmek için ağ atıcılarını kullanmak zorunda kalıyor

Aslında organik ağlar Sam Raimi filmleri ile Spider-man'in güçleri arasına girmiş birşey.Çizgiromanda en başından beri kendi yaptığı ağ atıcılarını kullanmakta.Yani güçleri arasında bileğinden ağ çıkması durumu hiç yoktu..Raimi filmleri ile birlikte organik ağ olayı çizgiroman serisindede kısa bir süreliğine uygulanmıştır.Resetlenen olaylar neticesinde örümcek tekrar mekanik ağ atıcılarına geri dönmüştür.
  • quote:

arkadaşım galiba spiderman i çok takip eden kişilerden değilsin örümcek onu labaratuarda ısırdığında sadece ona spider sense (içgüdüleri) ve çevikliğini veriyor ama ağ atma işi yok o yüzden iş teknolojiye düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: \mXm/

quote:

arkadaşım galiba spiderman i çok takip eden kişilerden değilsin örümcek onu labaratuarda ısırdığında sadece ona spider sense (içgüdüleri) ve çevikliğini veriyor ama ağ atma işi yok o yüzden iş teknolojiye düşüyor

aksine çok seviyorum ama bu küçük ayrıntıyı kaçırmışım.Peki bizim spider man ağ atabilmek için ağ atıcılarının içine ağ sıvısı dolduruyor değil mi? çünkü çizgi filmde öyle.
    dipnot:bugün 36 bölümlük ultimate spider man çizgi filmini izledim güncel deyim şuan,dün başladım izlemeye.

• quote:

quote:

quote:

aksine çok seviyorum ama bu küçük ayrıntıyı kaçırmışım.Peki bizim spider man ağ atabilmek için ağ atıcılarının içine ağ sıvısı dolduruyor değil mi? çünkü çizgi filmde öyle.
    dipnot:bugün 36 bölümlük ultimate spider man çizgi filmini izledim güncel deyim şuan,dün başladım izlemeye.

Bizim hayranlığımız ayrı bir düzeyde sanırım. Ben düzgün bilgi edinmek için dizi ve filmlerdense çizgi roman oku derim.Bu arada Ultimate Spider-Man dizisinden bilgi edineceğine hiç edinme daha iyi en azından yanlış öğrenmemiş olursun olayları bu kadar sallayan bir dizi daha görmemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheAmazingSemizotu

quote:

quote:

quote:

Bizim hayranlığımız ayrı bir düzeyde sanırım. Ben düzgün bilgi edinmek için dizi ve filmlerdense çizgi roman oku derim.Bu arada Ultimate Spider-Man dizisinden bilgi edineceğine hiç edinme daha iyi en azından yanlış öğrenmemiş olursun olayları bu kadar sallayan bir dizi daha görmemiştim.

en alttan okumaya başlayınca ben mi hata yaptım dedim ya neyse +1 diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Update

keşke yeni kostümdeki gibi yapsaydın. Ama eline sağlık muhteşem olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Hydra'lı

quote:

Update

Fakat elimdeki kostüm Amazing filminin kostümü, elimdekine Amazing 2nin lensini takmak uyumsuzluğa sebep olurdu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hydra'lı

quote:

Update

Fakat elimdeki kostüm Amazing filminin kostümü, elimdekine Amazing 2nin lensini takmak uyumsuzluğa sebep olurdu.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.