Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: \mXm/

beyler şimdi bir site buldum baya uygun fiyata amazing spiderman in ciltleri satılıyor edirnede böle dükkanlar olmadığı için mecbur sipariş etçem direk #1 den mi başlıyor birde her ciltte kaç sayı var ona göre alabilirim

önceki sayfalarda kendi alış-veriş listem vardı. işine yarayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydra'lı

quote:

beyler şimdi bir site buldum baya uygun fiyata amazing spiderman in ciltleri satılıyor edirnede böle dükkanlar olmadığı için mecbur sipariş etçem direk #1 den mi başlıyor birde her ciltte kaç sayı var ona göre alabilirim

saolasın işime geldiği bir an bakacam çok zor geliyor şimdi 10 sayfa birden

• quote:

quote:

quote:

Marmara çizginin ciltlerinden bahsediyorsanız toplam 8 cilt çıktı şimdiye kadar.9. ciltte hafta gelir tahminen.

Her ciltte 4 veya 5 sayı çizgiroman oluyor.#1 den itibaren bulamassınız.Marmara çizgi 1.cilt #546 dan başlıyor, 8. ciltin sonuna gelindiğinde #588 oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

quote:

quote:

quote:

Marmara çizginin ciltlerinden bahsediyorsanız toplam 8 cilt çıktı şimdiye kadar.9. ciltte hafta gelir tahminen.

Her ciltte 4 veya 5 sayı çizgiroman oluyor.#1 den itibaren bulamassınız.Marmara çizgi 1.cilt #546 dan başlıyor, 8. ciltin sonuna gelindiğinde #588 oluyor.

konular çok bağlantılı değilse olabilir aslında ya

• Herkes ne olduğunu okumasa da tahmin ediyordu nasıl olsa asıl kötü olan sayıyı okurken bir ara gerçekten umutlanmış olmanız.Sayıyı okurken kalbim yerinden çıkacak gibiydi bazı yerlerde gözümden yaşlar geldi okumayı bitirdiğimde ise ellerim titriyordu. Seriyi okumaya devam eder miyim bilemiyorum. Fazla detaylı konuşamıyorum malum sayı çıkalı çok olmadı
  • Biryerden başlamanız gerekiyor, ''yepyeni bir gün'' cilti bir başlangıç için uygun.Hala bulunabilen hoz comics ciltleride var aslında.#520lerden falan başlıyordu oda zaten.Hoz ciltleri internetten okunabiliyor,arşiv istemiyorsanız eskileri öyle aradan çıkarırsınız.
  • Yeni bölüm çok üzücüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Yeni bölüm çok üzücüydü.

ultimate spider man yeni bölüm mü çıktı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi \mXm/ -- 1 Mayıs 2013; 22:58:56 >
  • ----Superior Spider-man SPOİLER-----

Söyleyecek fazla birşey bulamıyorum.Biliyorduk böyle olacağını,bizi daha çok kızdıracaklarını,üzeceklerini..İşin garip tarafı Peter'ı geri istiyorum ama Otto'nun bazı dediklerinede hak vermeden edemiyorum.Fakat ne yanlışı olursa olsun ben Peter Parker okumak istiyorum,Otto değil...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Yeni bölüm çok üzücüydü.

ultimate spider man yeni bölüm mü çıktı ?

Hayır superior'un.

Yalarca'ya katılıyorum. Bu işten bu kadar kolay sıyrılamayacağımızı biliyorduk ama ya olursa diye okudum bölümü. Hele Peter'ın ''Amcam vardı adı neydi? Baba gibiydi benim için. Hatırlamalıyım.'' deyişi acayip bozdu moralimi.
  • O küçük kız olayında adeta Ottoyu haklı göstermek için saçmalamışlar kendini nice tehlikelere atan Peter sizce böyle bir şey yapar mıydı ? Dan Slott'ın amacı ne bilmiyorum ama sonu umarım iyi biter yoksa hayranlar asıl soruyu soracaklar. "Will it blend ?"
    http://www.youtube.com/watch?v=67AAwxyKZpQ
  • Abi Dan Slott resmen intikam alıyor fanlardan.

SPOILER

Adam atılırsa diye Peter'ı geri getiremesinler diye tüm mantıklı ihtimalleri yok ediyor, benim teorim bu

SPOILER
  • SPOILER

#700 çıkınca Spider-man öldü diye az haber olmamıştı, asıl ölüm şimdi gerçekleşti ama pek haberini görmedim. Çizgiroman siteleri dışında.

Hayranları iyice küplere bindirip ilgi çekiyorlar, zaten dahada sinirleneceğimizi açıkça söylemişlerdi. Peter gibi bir adam gelir bir şekilde, ona şüphe yok. Ama nasıl bir kılıf uydurulur bu sefer orası meçhul..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

SPOILER

#700 çıkınca Spider-man öldü diye az haber olmamıştı, asıl ölüm şimdi gerçekleşti ama pek haberini görmedim. Çizgiroman siteleri dışında.

Hayranları iyice küplere bindirip ilgi çekiyorlar, zaten dahada sinirleneceğimizi açıkça söylemişlerdi. Peter gibi bir adam gelir bir şekilde, ona şüphe yok. Ama nasıl bir kılıf uydurulur bu sefer orası meçhul..

İradeden dem vururlar sanırım. Otto sildi ama tamamen değil, Peter'ın içindeki istek kaybolmadı derler. İleride Otto, duygusal bir çöküntü içinde kaldığında, o duygusallık içinde kendinde olan Peter'ın anıları depreşir ve Peter o irade ile tekrar belirmeye başlar. Sonra da güle güle deriz Otto'ya.

Öyle yada böyle Peter geri dönecek. Yoksa topuğuna sıkarlar adamın hey gidi heeeyy.

• Engelli bir Spider-man hayranının film setini ziyareti.Spidey'i görünce nasılda sarılıyor,köstümdeki Andrew değil dublörmüş bu arada.

Odasına bakında hayran görün:) şurdan izleyebilirsiniz;

• quote:

Engelli bir Spider-man hayranının film setini ziyareti.Spidey'i görünce nasılda sarılıyor,köstümdeki Andrew değil dublörmüş bu arada.

Odasına bakında hayran görün:) şurdan izleyebilirsiniz;

bu çocuğun fan sayfasını görmüştüm facebook ta ve sonunda başardı üstteki videoda müzik olmasının sebebi bu sahnenin filmde olacak olması Justin başardı

• Gwen Manhattan köprüsünde,üzerindeki kıyafete dikkat :(

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

• Gwen'e birşey olmasın o suratsız M.J varken.. Fox Kids'teki M.J'in başına gelenleri Gwen'e uyarlasınlar.
  • Aslında Gwen konusunda bir twist bekliyorum,herkes ölmesini beklerken belkide malum sahnede kurtulacak(yada o sahne hiç olmayacak) ve İlerki filmlerde Gwen-MJ çekişmesini izleyeceğiz.Her ne kadar çizgiroman ile uyumluluk beni tatmin eden birşey olsada Emma Stone'un kadrodan ayrılmasını istemem,bu serinin en büyük kozlarından biri Emma..
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.