Bildirim
SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (31. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Beni ekle hastasıyım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kellerman
Beni ekle hastasıyım.
Ekledim -
-
Amazing Spider-man Cilt:9 7/24 Çıktı!!!!
-
-
Buraya haber çabuk gelir diyordum ama gelmemiş sanırım dün akşam sony'nin maddi sorunları dolaysıyla spider-man ve resident evil'ın haklarını marvel'a satmayı düşündüğüne dair bir haber bir çok sitede yayınlandı.Fakat seven webheads'in dediğine göre haber asılsız.Dediğine göre sony bazı haklarını satmayı düşündüğünü ama yönetici aynı kaldığı sürece spider-man'i asla bırakmayacaklarını söylemiş -
quote:
Orijinalden alıntı: TheAmazingSemizotu
Buraya haber çabuk gelir diyordum ama gelmemiş sanırım dün akşam sony'nin maddi sorunları dolaysıyla spider-man ve resident evil'ın haklarını marvel'a satmayı düşündüğüne dair bir haber bir çok sitede yayınlandı.Fakat seven webheads'in dediğine göre haber asılsız.Dediğine göre sony bazı haklarını satmayı düşündüğünü ama yönetici aynı kaldığı sürece spider-man'i asla bırakmayacaklarını söylemiş
Sabahtan beri dışarıda olduğum için bende geç gördüm, venom2000000'de aynı konu için video hazırlamış.Benden önce ulaştığınız her haberi koyun lütfen :)
Spider-man'i asla bırakmasalar bile bu MCU içinde olmasının önünü tıkamaz, zira son zamanlardaki tüm ip uçları sony ve disney'in bazı ortaklıklar içinde olduğunu gösteriyor..
-
Sette 77.gün
-
-
bahsettiğiniz oyun 2099 yılının spider-man'i Miguel O'hara'yı da anlatıyorsa büyük ihtimal shattered dimensions ya da edge of time'dır -
@mahmutzahitcelik
Listeye ekle demediysen yazmamışımdır,ekliyorum şimdi -
-
Benide ekle ;) bende hayranıyim
bu arada superior spiderman #10 açıklamalar ve resimler çıkmış.Biri çevirirse süper olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@FreezeTimes
Ekledim dostum. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: FreezeTimes
bu arada superior spiderman #10 açıklamalar ve resimler çıkmış.Biri çevirirse süper olur
Superior Spider-Man 10 çıkalı bayağı oldu zaten direkt sayıyı indirip okuyabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: TheAmazingSemizotu
quote:
Orijinalden alıntı: FreezeTimes
Superior Spider-Man 10 çıkalı bayağı oldu zaten direkt sayıyı indirip okuyabilirsiniz.
Ben bulamıyorum sadece bi kaç resim var bde açıklama.Ben fanatik spide man hayranıyımdir takip ediyorum.Peter palmer dedi ve kendini kaybetti umarim tatlıya bağlanır.Octopus Şeref**zi gerçek spider man kurallarindan dışına çıkarak düşmanlarınì òldürmeye çalıştı peter engelledi.Şimdi peterda yok
Superior #10 çıkmış ama son sayıda hevesim kaçtığı için okumak istemedim.Yarın indirip yorumda bulunurum.
Bu arada kostüm için balck puffy paint aldım.Ağları belirgin ve yükseklikli hale getireceğim..Honey comb yapıp yapmama konusunda kararsızım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X