Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
  • Beni ekle hastasıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kellerman

Beni ekle hastasıyım.

Ekledim
  • Bu arada Avengers'ın yeni animated serisi 26 Mayısta başlıyor.Marvel's Avengers Assemble..

• Amazing Spider-man Cilt:9 7/24 Çıktı!!!!

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Bu arada Avengers'ın yeni animated serisi 26 Mayısta başlıyor.Marvel's Avengers Assemble..

kalabalık her zaman daha kötüdür reboot atmaları çok iyi olmuş . İnşallah Iron Man in lazerinden etkilenen Galaktuslar görmeyiz

• Buraya haber çabuk gelir diyordum ama gelmemiş sanırım dün akşam sony'nin maddi sorunları dolaysıyla spider-man ve resident evil'ın haklarını marvel'a satmayı düşündüğüne dair bir haber bir çok sitede yayınlandı.Fakat seven webheads'in dediğine göre haber asılsız.Dediğine göre sony bazı haklarını satmayı düşündüğünü ama yönetici aynı kaldığı sürece spider-man'i asla bırakmayacaklarını söylemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAmazingSemizotu

Buraya haber çabuk gelir diyordum ama gelmemiş sanırım dün akşam sony'nin maddi sorunları dolaysıyla spider-man ve resident evil'ın haklarını marvel'a satmayı düşündüğüne dair bir haber bir çok sitede yayınlandı.Fakat seven webheads'in dediğine göre haber asılsız.Dediğine göre sony bazı haklarını satmayı düşündüğünü ama yönetici aynı kaldığı sürece spider-man'i asla bırakmayacaklarını söylemiş

Sabahtan beri dışarıda olduğum için bende geç gördüm, venom2000000'de aynı konu için video hazırlamış.Benden önce ulaştığınız her haberi koyun lütfen :)

Spider-man'i asla bırakmasalar bile bu MCU içinde olmasının önünü tıkamaz, zira son zamanlardaki tüm ip uçları sony ve disney'in bazı ortaklıklar içinde olduğunu gösteriyor..

• Sette 77.gün

• Sette 78. gün.Marc Webb'in açıklaması: Two prop guys one cup
    Sonuç: Marc Webb komik bir adam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAmazingSemizotu -- 26 Mayıs 2013; 21:37:08 >
  • bahsettiğiniz oyun 2099 yılının spider-man'i Miguel O'hara'yı da anlatıyorsa büyük ihtimal shattered dimensions ya da edge of time'dır
  • @mahmutzahitcelik

Listeye ekle demediysen yazmamışımdır,ekliyorum şimdi

• Benide ekle ;) bende hayranıyim
    bu arada superior spiderman #10 açıklamalar ve resimler çıkmış.Biri çevirirse süper olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @FreezeTimes

Ekledim dostum.
  • Şu pozları görünce nasılda gaza geliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

Benide ekle ;) bende hayranıyim
    bu arada superior spiderman #10 açıklamalar ve resimler çıkmış.Biri çevirirse süper olur

Superior Spider-Man 10 çıkalı bayağı oldu zaten direkt sayıyı indirip okuyabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheAmazingSemizotu

quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

Benide ekle ;) bende hayranıyim

Superior Spider-Man 10 çıkalı bayağı oldu zaten direkt sayıyı indirip okuyabilirsiniz.

Ben bulamıyorum sadece bi kaç resim var bde açıklama.Ben fanatik spide man hayranıyımdir takip ediyorum.Peter palmer dedi ve kendini kaybetti umarim tatlıya bağlanır.Octopus Şeref**zi gerçek spider man kurallarindan dışına çıkarak düşmanlarınì òldürmeye çalıştı peter engelledi.Şimdi peterda yok

• Superior #10 çıkmış ama son sayıda hevesim kaçtığı için okumak istemedim.Yarın indirip yorumda bulunurum.

Bu arada kostüm için balck puffy paint aldım.Ağları belirgin ve yükseklikli hale getireceğim..Honey comb yapıp yapmama konusunda kararsızım.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.