Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: \mXm/

Ultimate Spiderman aylar sonra eski formuna döndü resmen işte budur ya daha mantıklı düşmanlar bulacaksın yada full komedi yapçaksın şu son 2 bölüm bayağı güldürdü o kahramanları full küçük görmek de güzeldi

Diziyi dizimagden mi izliyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 15 Haziran 2013; 14:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktr25

quote:

Ultimate Spiderman aylar sonra eski formuna döndü resmen işte budur ya daha mantıklı düşmanlar bulacaksın yada full komedi yapçaksın şu son 2 bölüm bayağı güldürdü o kahramanları full küçük görmek de güzeldi

Diziyi dizimagden mi izliyorsunuz?

evet
  • Spider-man'in domuz olduğu,Thor'un kurbağa olduğu bölümlerden sonra daha ne kadar saçmalayabilirler diyordum..cevap Ultimate 2.sezon 12.bölüm de..
  • dizimag gaza geldi bölümler peş peşe yağıyor 2-13 te süperdi Scorpion ı ezik halinden kurtarıp mortal kombattaki gibi yapmaları iyi olmuş ama tabi gene espriler kırdı geçirdi
  • \mXm/ kullanıcısına yanıt
    Siz...ciddi...misiniz? Blasphemy! Yorumu bir kaç defa okudum ne olur yanlış okumuş olayım dedim ama olmadı. Rezalet bir bölümdü Domuz Spider-Man (Spider-Ham) bölümü bile daha iyidi en azından çizgi romanla az da olsa bağlantısı vardı. Scorpion çok saçma olmuş daha önce hiç böyle saçmalamadılar sanırım. Hadi bazı şeyleri ultimate evreninden alıp değiştirip sunuyorlar dedim Carnage'a falan ses etmedim de bunda öyle bir durum da yok Ultimate evreninde Scorpion Peter'ın klonu, 616 da ise bildiğimiz Mac Gargan bu ne olmuş böyle anlamadım zaten dipteydi dizi gözümde iyice düştü.Hadi ara sıra güzel kısımları oluyor e bir de güncel tek Spider-Man dizisi diye izliyordum da biraz fazla atmışlar sanki. Bu arada karakterlerin hiç birinin yaşlarının aslında tutmaması sizi de rahatsız etmiyor mu? Nova ve White Tiger henüz lise zamanlarındayken Peter mezun olmuş Horizon Labs'de çalışıyor, Luke Cage ve büyük ihtimal Iron Fist de Peter'dan daha yaşlı. Bu arada eski Scorpion'ı "ezik" bu versiyonu güzel bulmanızın sebebini çok merak ediyorum. Bu seferki asıl evrenin bir çakması bile diyemiyorum çünkü eeerr çakamamışlar olmamış yani.

• Şu hareketleri yapabilsem ne kadar güzel olucak..

• Bu arada ASM 3 ve ASM 4 filmleri onaylanmış,gösterim tarihleride belli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 18 Haziran 2013; 3:02:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Bu arada ASM 3 ve ASM 4 filmleri onaylanmış,gösterim tarihleride belli..

Hocam yanlış yok degil mi.2 ve 3 degil 3 ve 4 degil mi.Oyleyse cok iyi oldu bu ama bu bir bakimaMJ alismamiz icin gwenin 2.filmde .........demek olabilir.Ama ucleme olacakti.Niye 4.çıkardılar

• quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=qh7nVx2NpRc

Hocam yanlış yok degil mi.2 ve 3 degil 3 ve 4 degil mi.Oyleyse cok iyi oldu bu ama bu bir bakimaMJ alismamiz icin gwenin 2.filmde .........demek olabilir.Ama ucleme olacakti.Niye 4.çıkardılar

Haber doğru.4 film olacağı kesinleşti.ASM3 10 Haziran 2016 da,ASM4 4 Mayıs 2018 de gösterimde olacakmış...4 film olacaksa hem Venom hemde Sinister Six için yeterli vakitleri olacaktır.

• quote:

quote:

quote:

Haber doğru.4 film olacağı kesinleşti.ASM3 10 Haziran 2016 da,ASM4 4 Mayıs 2018 de gösterimde olacakmış...4 film olacaksa hem Venom hemde Sinister Six için yeterli vakitleri olacaktır.

Peki kesin 4 film mi artar mı bu sayı?

• @gktr25

Şimdilik 4 film olarak açıklandı,artabilir neden artmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAmazingSemizotu

Siz...ciddi...misiniz? Blasphemy! Yorumu bir kaç defa okudum ne olur yanlış okumuş olayım dedim ama olmadı. Rezalet bir bölümdü Domuz Spider-Man (Spider-Ham) bölümü bile daha iyidi en azından çizgi romanla az da olsa bağlantısı vardı. Scorpion çok saçma olmuş daha önce hiç böyle saçmalamadılar sanırım. Hadi bazı şeyleri ultimate evreninden alıp değiştirip sunuyorlar dedim Carnage'a falan ses etmedim de bunda öyle bir durum da yok Ultimate evreninde Scorpion Peter'ın klonu, 616 da ise bildiğimiz Mac Gargan bu ne olmuş böyle anlamadım zaten dipteydi dizi gözümde iyice düştü.Hadi ara sıra güzel kısımları oluyor e bir de güncel tek Spider-Man dizisi diye izliyordum da biraz fazla atmışlar sanki. Bu arada karakterlerin hiç birinin yaşlarının aslında tutmaması sizi de rahatsız etmiyor mu? Nova ve White Tiger henüz lise zamanlarındayken Peter mezun olmuş Horizon Labs'de çalışıyor, Luke Cage ve büyük ihtimal Iron Fist de Peter'dan daha yaşlı. Bu arada eski Scorpion'ı "ezik" bu versiyonu güzel bulmanızın sebebini çok merak ediyorum. Bu seferki asıl evrenin bir çakması bile diyemiyorum çünkü eeerr çakamamışlar olmamış yani.

şahsen daha fırsatım olmadı ultimate evreni çizgi romanını okumaya orası nasıl hiç bilmiyorum ve disney inde bunu taktığını hiç mi hiç sanmıyorum. Ben 90lardaki spiderman çizgi filmine göre yorum yaptım adam sırf hayatım ezik diye scorpion oluyor sonrada o ezik hayatına geri dönemeyincede hurra spidey suçlu.Ve zaten amaçları komedi ben bakıp gülme amaçlı izliyorum sırf şu ana kadar eleştirilerim çok oldu bu yapıma ama bu çizgi roman a bağlı olmadanda gülebiliyorum bu dalgalara

• quote:

quote:

quote:

vaaay sevindim inşallah fanları hayal kırıklığına uğratmazlar,daha fazla film bana sıkar gibi geliyo venom sinister six belkide carnage yeterde artar bence 2 filme

• quote:

@gktr25

Şimdilik 4 film olarak açıklandı,artabilir neden artmasın.

Sinemada bunların yanı sıra klon görmek isteyen tek kişi ben miyim? Hani ardından da şöyle bir grimm hunt falan gardaşımı öldürdün diye bir patlama mark of kaine sasha kravinoff'un yüzüne ?
  • quote:

Black Cat haberinden sonra Mary Jane'in üçüncü filme ertelenmesi tesadüf mü?

Cektikleri o kadar sahne bos gitti ama olsun

• MJ DEĞİŞİYOR,3. FİLM İÇİN YENİDEN OYUNCU SEÇİMİ YAPILACAK!!

http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=81879
  • quote:

MJ DEĞİŞİYOR,3. FİLM İÇİN YENİDEN OYUNCU SEÇİMİ YAPILACAK!!

oh be en sonunda
  • quote:

quote:

oh be en sonunda

Bu sefer inanıyorum ki MJ'in çekiciliğine sahip, bize Gwen'i aratmayacak bir kız bulacaklar.

• quote:

quote:

quote:

oh be en sonunda

Bu sefer inanıyorum ki MJ'in çekiciliğine sahip, bize Gwen'i aratmayacak bir kız bulacaklar.

Budur be budur

• Anlamadigim o kadar sahne çektiler sırf 4 film çıkacağı resmileesti diye MJ i3 e erteleyip woodleyin mesgullugunu bahane edip yeniden secim yapacaklar.O kadar sahneye ne olacak villianlara ne olacak

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.