Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gktr25

Anlamadigim o kadar sahne çektiler sırf 4 film çıkacağı resmileesti diye MJ i3 e erteleyip woodleyin mesgullugunu bahane edip yeniden secim yapacaklar.O kadar sahneye ne olacak villianlara ne olacak

MJ nin pek o ana,dikkat çekici sahnelere konduğunu sanmıyorum o yüzden pek bi vakit kayıpları olmıyacak gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: \mXm/

quote:

Anlamadigim o kadar sahne çektiler sırf 4 film çıkacağı resmileesti diye MJ i3 e erteleyip woodleyin mesgullugunu bahane edip yeniden secim yapacaklar.O kadar sahneye ne olacak villianlara ne olacak

MJ nin pek o ana,dikkat çekici sahnelere konduğunu sanmıyorum o yüzden pek bi vakit kayıpları olmıyacak gibi duruyor

Yok jocam rhinonun ilk ortayw çıktığı sahnelerde vardı gwenle konuşuyordu+peterin evinde gecen tum sahneler degismek zorunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı forumlarda bakıyorumda Jane Levy MJ olsun diye çokça yorum görüyorum.Keşke o olsa.Bence tip olarak uygun,sizce..

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
  • Ultimate Spiderman

Amazing Spiderman

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Yabancı forumlarda bakıyorumda Jane Levy MJ olsun diye çokça yorum görüyorum.Keşke o olsa.Bence tip olarak uygun,sizce..

valla süper olur ilk kezban MJ deki kalp krizlerimen sonra gözlerim açıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Yabancı forumlarda bakıyorumda Jane Levy MJ olsun diye çokça yorum görüyorum.Keşke o olsa.Bence tip olarak uygun,sizce..

Dehşet olur

• Yeni haber geldi Sarah Gadon adlı bir oyuncu The Amazing Spider-Man ekibine katılacağını söylemiş. Bu olayların üstüne böyle bir şey duyulunca herkes Mary Jane olabilir dedi tabi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: TheAmazingSemizotu

Yeni haber geldi Sarah Gadon adlı bir oyuncu The Amazing Spider-Man ekibine katılacağını söylemiş. Bu olayların üstüne böyle bir şey duyulunca herkes Mary Jane olabilir dedi tabi ki

Mary jane olmasin buBiz diyoz jane levy amber heard bunlar ne yapiyor.Hadi hic bulamadiniz emmayı kızıl yapın

• Sarah Gadon yeni MJ olmuş.Siz ne düşünüyorsunuz?Daha sette görmeden yorum yapmak doğru olmasada ben pek memnun kalmadım bu seçimdn.Oyunculuğu hakkinda bilgisi olan var mı?

• MJ olayına çok sevindim.
  • Şimdide Sarah kadroya katıldı ama Mj olmayacak diye haber geldi. Comicbookmovie sitesinin bir günü diğerini tutmuyor..

• s.gadon'un mj'i oynamayacağı duyuruldu.ne kadar doğrudur bilemeyiz.forumlarda en çok öne çıkan isim jane levy
  •  SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

•  SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

• Hocam Superior Spiderman'in 12.sayıdan sonraki sayıları varsa pm atabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 25 Haziran 2013; 18:08:04 >
  • quote:

Hocam Superior Spiderman'in 12.sayıdan sonraki sayıları varsa pm atabilir misiniz?

valla ben şu an DC nin new 52 sini okuyorum SSM ye başlamaya fırsatım olmadı pek ben önce diğerlerini indirmedim. Ama netten kontrol ettim daha çıkmamış 13
  • quote:

quote:

Hocam Superior Spiderman'in 12.sayıdan sonraki sayıları varsa pm atabilir misiniz?

valla ben şu an DC nin new 52 sini okuyorum SSM ye başlamaya fırsatım olmadı pek ben önce diğerlerini indirmedim. Ama netten kontrol ettim daha çıkmamış 13

17'ye kadar baktım october yazıyordu ocakla ekimi karıştırmışımSiz alıntılayınca farkettim teşekkürler ama sanki burada 17. ve 19. sayılar konuşuldu gibi hatırlıyorum

• quote:

quote:

quote:

17'ye kadar baktım october yazıyordu ocakla ekimi karıştırmışımSiz alıntılayınca farkettim teşekkürler ama sanki burada 17. ve 19. sayılar konuşuldu gibi hatırlıyorum

haziranın başlarında 11 çıkmış. Ne kadar zamanda bir Superior çıkıyor tam emin değilim ve max 12 yi buldum bende neyse biz gene okurları çağırak

• Ayda iki sayı çıkıyor.Şu ana kadar 12 sayı çıktı.
  • en sevdigim marvelli

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.