Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
  • Az önce Discovery Channel'da Örümcek Adam ve Bilim belgeselini izledim. Tavsiye ederim internette bulabilirseniz mutlaka izleyin.
  • oradaki Spider-man siz misiniz Yalarca hocam?

Witch King ve Spidey müthiş olmuş. Keşke Joker cosplayi yapan arkadaş makyaj yapmasaydıda Batman in başka sağlam düşmanlarından biri Mad Hatter olsaymış.Ama yinede güzel çalışma yapmışlar ya. Riddler cosplay ine belki gülüyorum ama şahsen ben katılsaydım napacağıma bilemezdim o ortamda
  • Evet, benim. Arada kostümün yapım aşamalarını paylaşmıştım hiç mi fark etmediniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Evet, benim. Arada kostümün yapım aşamalarını paylaşmıştım hiç mi fark etmediniz :)

Peki maskeyi taktığında çevreyi rahatça görebildin mi ? Göz kısımları ilk filmdeki gibi süper olmuş, hiç rahatsızlık verdi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksiyon95

quote:

Evet, benim. Arada kostümün yapım aşamalarını paylaşmıştım hiç mi fark etmediniz :)

Peki maskeyi taktığında çevreyi rahatça görebildin mi ? Göz kısımları ilk filmdeki gibi süper olmuş, hiç rahatsızlık verdi mi ?

Gözleri güneş gözlüğünden yaptığım için açık alanda rahat görüş alanına sahiptim.Kapalı alanda etraf çok karanlık oluyor tek sorun o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 11 Temmuz 2013; 17:55:15 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aksiyon95

quote:

Gözleri güneş gözlüğünden yaptığım için açık alanda rahat görüş alanına sahiptim.Kapalı alanda etraf çok karanlık oluyor tek sorun o.

O sorunu da örümcek hislerinle halledersin artık

• quote:

yok farkettimde siz misiniz diye şeyaptım işte şu Batman in düşmanlarına biraz teknik öğretin yahu
  • @aksiyon95
    Ona benzer bir şakayı orda bende yapmıştım:D

@\mXm/
    3 tane falan Joker vardı zaten:D 600 küsür resim içinden beğendiklerimi seçip buraya koydum.İstenirse dahada koyarım.
  •  SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

• Slender Man den hunharca kaçmalar
  • Ekle kardeş
  • quote:

Spider-man hakkında ufak anektotlar vereyim..

Peter örümceğin orantılı gücüne sahiptir.rahatlıkla 10 katlı bir binanın tepesine tek zıplayışta çıkabilir.Tonlarca ağılığı kaldırabilir.

ÇR de güç ölçüsü bakımından ilgimizi çeken birkaç nokta vardır.Normal haliyle otobüs,araba,jip gibi motorlu taşıtları rahatlıkla kaldırabilir hatta fırlatabilir.Bir keresinde limitlerini zorlayıp koca Daily Bugle binasını çökmek üzereyken sırtlayıp ayakta tutmuştur.Limiti budur diyebiliriz.

Simbiyot ortak yaşarı kendisine ekstra dayanıklılık ve güç vermektedir.Götürüsüde büyüktür.Nefretle beslenen bu canlı direnci zayıf herkesi rahatlıkla karanlık tarafa çekebilir.

Peter'ın 60 küsür yıllık çr hayatı boyunca türlü kostümleri olmuştur.Bunlardan bazıları evrensel bir güç olan captain universe kostümü,Tony Stark'ın sözde hediyesi olan İron spider kostümü,gelecekte yaşayan paralel evren peter'ının 2099 kostümü ve namı diyar simbiot (black costume) birkaç örnek olarak verilebilir.

Peter öfkelenmediği sürece tam gücünü kullanmaz.Tam gücünü kullandığı çok az yer vardır.Halasını yatalak hale getiren Kingpin, spider-man tarafından birkaç saniyede ölümün eşiğine kadar dövülmüştür.Yine ihaneti yüzünden Tony(iron man)ye çok kızgın olduğu bir anda onu önce 2 tam ağ kartuşunu boşaltarak tamamen bağlamış sonrasındada kaskını tek yukmrukta çökertmiştir.Tabiki kask o esnada Tony'nin kafasında değildi:D

Yine komik bir an olarak çok kızdığı bir anda Wolverine'i kurşun geçirmez cama fırlatıp camın kırılmasıyla birlikte aşağıya düşmesine sebep olmuştur.

Yine Romitanın çizdiği bir sayıda hulk'la kapışırken yumruğuyla canını yakabilmiştir.Tabiki hulkun dengi değildir ama onun hamlelerinden kaçıp ufakta olsa canını yakabilmektedir.

İç savaş esnasında Captain Amerika ile isteksiz bir şekilde kapışmış ve ancak yüzünü çizebilmiştir.Cap. ise beline sert bir şekilde vurarak örümceğe büyük bir hasar vermiştir.

....aklıma geldikçe yazarım:)

Sinirlendiğinde bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum

• @Gokhantiryaki1
    Ekledim dosrum.
  • ELECTRO kısa fragman..

http://www.youtube.com/watch?v=dEHcD9XFhhA&feature=youtube_gdata_player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 18 Temmuz 2013; 21:00:50 >
  • Comic-con da gösterilen fragman yakında internet ortamına düşer. İçeride kamera açtırmadıkları için sızıntı yok şu an.

• SDCC 2013 Amazing Spider-man 2 Panel

• quote:

SDCC 2013 Amazing Spider-man 2 Panel

andrew garfield a sonradan özel bir yayın mı yapıyolar ne bunda çok kesilmiş. Şu sonlara doğru çıkan fan bayağı kendini iyi belirtti bir Spider man 3 daha istemiyoruz diye. Bence TASM ekibi başaracak iyi film yapmayı. Şu anda tüm süperkahraman filmlerinin aksine bu ekip fanların isteklerini dinliyor , yapıyor. Hatta eski MJ yi bile attılar vs. Bu filmdende beklentim fazla hadi bakalım.

• Fanları dinlemeleri çok güzel birşey,kostümü baştan aşağı değiştirmeleri ve Mj olayı bunun en iyi örnekleri.Ekip yaptığı işi çok seviyor en önemlisi bu.Andrew panelde aynı Peter gibi renkli ve espirili kişiliğiyle ordaydı,Jamie Foxx rolünü çok sevmiş olacakki bayağı heyecanlıydı.Bu enerji çok hoş bence.

Panelde yayınlanan fragmanın ingilizce anlatımı;

Starts with the city. A truck coming down the street. Cops following. Truck plows through barricade. Spider-Man jumping on cop cars. Jumps onto the hood of the truck. Lets himself in. Cut to Peter arguing with his [Aunt May] about doing laundry. Back to the truck. Spider-Man flies down and saves someone. It's Max! Max says he's nobody. Spider-Man assures him that he's not a nobody. He's a somebody. Then he webs the trucker to the center of the street. Max watches Spider-Man in awe. He seems awkward and insecure. He wishes he was like Spider-Man. Gwen says she loves Peter Parker more than Spider-Man. Max climbs into a tube. Gets electrocuted and then falls into a tank full of something swimming. The tank bursts. Next time we see his face, it's glowing under a hood. "You will never be invisible again," Harry (pretty sure) tells him. Max says he wants people to feel what it feels like to live in his world. A world without power. We see him floating and zapping people with his hands. All the lights in Times Square go out and then everything explodes. Spider-Man catches a cop car just before it lands on someone

Önemli ayrıntılarsa Andrew'ın Spider-man'i Avengers da görmeyi istediğini söylemesi (ki Hugh Jackman da hem spidey'i hemde wolverine'i Avengers da görmeyi istediği söylemişti) ve müzikleri Hans Zimmer'ın yapacak olması..

• quote:

Fanları dinlemeleri çok güzel birşey,kostümü baştan aşağı değiştirmeleri ve Mj olayı bunun en iyi örnekleri.Ekip yaptığı işi çok seviyor en önemlisi bu.Andrew panelde aynı Peter gibi renkli ve espirili kişiliğiyle ordaydı,Jamie Foxx rolünü çok sevmiş olacakki bayağı heyecanlıydı.Bu enerji çok hoş bence.

Panelde yayınlanan fragmanın ingilizce anlatımı;

Starts with the city. A truck coming down the street. Cops following. Truck plows through barricade. Spider-Man jumping on cop cars. Jumps onto the hood of the truck. Lets himself in. Cut to Peter arguing with his [Aunt May] about doing laundry. Back to the truck. Spider-Man flies down and saves someone. It's Max! Max says he's nobody. Spider-Man assures him that he's not a nobody. He's a somebody. Then he webs the trucker to the center of the street. Max watches Spider-Man in awe. He seems awkward and insecure. He wishes he was like Spider-Man. Gwen says she loves Peter Parker more than Spider-Man. Max climbs into a tube. Gets electrocuted and then falls into a tank full of something swimming. The tank bursts. Next time we see his face, it's glowing under a hood. "You will never be invisible again," Harry (pretty sure) tells him. Max says he wants people to feel what it feels like to live in his world. A world without power. We see him floating and zapping people with his hands. All the lights in Times Square go out and then everything explodes. Spider-Man catches a cop car just before it lands on someone

Önemli ayrıntılarsa Andrew'ın Spider-man'i Avengers da görmeyi istediğini söylemesi (ki Hugh Jackman da hem spidey'i hemde wolverine'i Avengers da görmeyi istediği söylemişti) ve müzikleri Hans Zimmer'ın yapacak olması..

Avengers Age of Ultron' da en az 10 kahraman göreceğiz gibi geliyor bana.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.