Bildirim
SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (30. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
-
bir Türkçe siteden spiderman in çizgi romanlarına bakayım dedim resmen çıldırdım adamlar nasıl intikam alıyorsa artık kendisini bıraktım yakınlarınada sataşıyorlar eğer spiderman olmazsa marvel batar bence bu adamlar harbi dayak istiyor bunlara rağmen hala okuyorsanız valla sizede helal ne diyim -
@\mXm/
Hangi sayıları okudun bilmiyorum ama tahminim mangavadisindeki iç savaş öncesi sayıları okumuşsun.May halasının vurulduğu sayılar mı?
Onlar bu superior olayının yanında hiçbirşey kalır ve tabiki okumaya devam ediyoruz.En başta güncelden uzak kalmamak için okuyoruz,yoksa hiçbirimiz memnun değiliz.
@mahmutzahitcelik
Otto'nun kostume eklediği birkaç yenilikten biri.Tamamen saldırı amaçlı pençeler.Bence Spider-man'in doğasına aykırı şeyler. -
gwen konusunda çizgi romana bağlı kalınmasını istiyorum ama s.woodley olmasaydı -
Orijinalden alıntı: Yalarca
@\mXm/
Hangi sayıları okudun bilmiyorum ama tahminim mangavadisindeki iç savaş öncesi sayıları okumuşsun.May halasının vurulduğu sayılar mı?
Onlar bu superior olayının yanında hiçbirşey kalır ve tabiki okumaya devam ediyoruz.En başta güncelden uzak kalmamak için okuyoruz,yoksa hiçbirimiz memnun değiliz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi \mXm/ -- 11 Mayıs 2013; 21:31:48 > -
aah ayarlayamadım şu alıntıyı 2. cevabı atayım
ya onlarada baktım şu spiderman in hayatındaki kadınlar bilmemnesi diye bir sayı ile superior ı karıştırdım işte böyle bir şey görmedim avengers 2 kuruş kazandı diye spiderman e bunu yapmamalılar o hala marvel ın en büyük silahı, en iyi süper kahramanı bu hallere gelmesi beni üzüyor -
-
yaz benide -
-
-
Yeni görünüme çokta yabancı değiliz aslında,Iron spider mekanik uzuvları ve Ben Reilly tarzı bir kostüm birleşmiş gibi duruyor.Hatta Alex Ross'un tasarladığı ünlü kostümede benziyor.Gözlerde daha koyu renkte,TASM filmindeki gibi..
Böyle arada yapılan kostüm değişikliklerini severim.Yinede benim açımdan çok uç bir kostüm, klasik spider-man den çok uzak.Değişiklik iyidir ama mümkün olduğunca sade görünümlü kostümü sevdiğimi belirtmek isterim. -
Benide ekle bu arada baya bir emek harcamışsın konuya, ellerine sağlık. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nassarien
Benide ekle bu arada baya bir emek harcamışsın konuya, ellerine sağlık.
Teşekkürler,ekledim sizide. -
kostüm harika bir s.woodley olmasaydı -
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X