Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superior #10 kapağı,tırnaklar çok itici oluyor..

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Superior #10 kapağı,tırnaklar çok itici oluyor..

Bence Spider-Man'in üstüne kötü adam imajı atmadan Superior olayını bitirmeyecek Dan Slott.
    Gittikçe psikopatlaşıyor Otto çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Superior #10 kapağı,tırnaklar çok itici oluyor..

Onlar tirnak mi, kostumun parcasi mi yoksa peter in elleri mi?

Kostümün parçası..

• Setten..

• bir Türkçe siteden spiderman in çizgi romanlarına bakayım dedim resmen çıldırdım adamlar nasıl intikam alıyorsa artık kendisini bıraktım yakınlarınada sataşıyorlar eğer spiderman olmazsa marvel batar bence bu adamlar harbi dayak istiyor bunlara rağmen hala okuyorsanız valla sizede helal ne diyim
  • @\mXm/
    Hangi sayıları okudun bilmiyorum ama tahminim mangavadisindeki iç savaş öncesi sayıları okumuşsun.May halasının vurulduğu sayılar mı?

Onlar bu superior olayının yanında hiçbirşey kalır ve tabiki okumaya devam ediyoruz.En başta güncelden uzak kalmamak için okuyoruz,yoksa hiçbirimiz memnun değiliz.

@mahmutzahitcelik
    Otto'nun kostume eklediği birkaç yenilikten biri.Tamamen saldırı amaçlı pençeler.Bence Spider-man'in doğasına aykırı şeyler.
  • gwen konusunda çizgi romana bağlı kalınmasını istiyorum ama s.woodley olmasaydı
  • Orijinalden alıntı: Yalarca

@\mXm/
    Hangi sayıları okudun bilmiyorum ama tahminim mangavadisindeki iç savaş öncesi sayıları okumuşsun.May halasının vurulduğu sayılar mı?

Onlar bu superior olayının yanında hiçbirşey kalır ve tabiki okumaya devam ediyoruz.En başta güncelden uzak kalmamak için okuyoruz,yoksa hiçbirimiz memnun değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi \mXm/ -- 11 Mayıs 2013; 21:31:48 >
  • aah ayarlayamadım şu alıntıyı 2. cevabı atayım

ya onlarada baktım şu spiderman in hayatındaki kadınlar bilmemnesi diye bir sayı ile superior ı karıştırdım işte böyle bir şey görmedim avengers 2 kuruş kazandı diye spiderman e bunu yapmamalılar o hala marvel ın en büyük silahı, en iyi süper kahramanı bu hallere gelmesi beni üzüyor
  •  SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

• yaz benide

Otto'nun yeni kostümü hakkında ne düşünüyorsunuz ? Görünüşe göre web shooterları, pençeleri , lensleri ve kostümü değiştirip mekanik kollar eklemiş. Kostüm genel olarak hoşuma gitti diyebilirim. Özellikle web shooterlardaki yenilikleri merak ediyorum. Otto'nun bu tarz yenilikler yapması hoşuma gidiyor umarım Peter'da geldikten sonra öyle devam eder. Bu arada Dan Slott'a çok kızmıştım başta fakat şu an asıl amacını tahmin edebiliyorum. Spider-Man'deki son yıllardaki "ezik kahraman" damgasını (çoğu insan 2000 öncesindeki gibi düşünmüyor ) kaldırmaya çalışıyor. Onu Batmanimsileştirmek ve kendini fazla tutmamasını sağlamak da bunun en iyi yollarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAmazingSemizotu -- 14 Mayıs 2013; 16:10:20 >

• Yeni görünüme çokta yabancı değiliz aslında,Iron spider mekanik uzuvları ve Ben Reilly tarzı bir kostüm birleşmiş gibi duruyor.Hatta Alex Ross'un tasarladığı ünlü kostümede benziyor.Gözlerde daha koyu renkte,TASM filmindeki gibi..

Böyle arada yapılan kostüm değişikliklerini severim.Yinede benim açımdan çok uç bir kostüm, klasik spider-man den çok uzak.Değişiklik iyidir ama mümkün olduğunca sade görünümlü kostümü sevdiğimi belirtmek isterim.
  • Benide ekle bu arada baya bir emek harcamışsın konuya, ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nassarien

Benide ekle bu arada baya bir emek harcamışsın konuya, ellerine sağlık.

Teşekkürler,ekledim sizide.
  • kostüm harika bir s.woodley olmasaydı
  • @double minded
    Sırf yeni MJ yüzünden Gwen ölsün istemiyorum,Emma Stone hem MJ hem Gwen olsa kimse itiraz etmez heralde:D Neyse,ilk trailer'a kadar Woodley'e sövmeyecektim.

.
    .
    .
    .
    .

Setten yeniler..

RVA Beard League in yaptığı spiderman cosplay i şahsen bende bir sakal taraftarı olarak en beğendiğim cosplay diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi \mXm/ -- 16 Mayıs 2013; 20:39:21 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.