Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa fan cluba katılıyım diye üye oldum eklersen sevinirim çok severim keratayı çr'sinide okurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Amazing Spider-Man

Sa fan cluba katılıyım diye üye oldum eklersen sevinirim çok severim keratayı çr'sinide okurum

bende ilk o yüzden kayıt olmuştum ama bir sürü konu tartışma bilgi gibi şeyler var gittikçe foruma alışıyorsun kesinlikle bu forum bence en iyisi
  • The Amazing Spider-Man T kullanıcısına yanıt
    Ekledim dostum.
  • Arkadaşlar çr spider man,çr'nin hikayesinde gormustum falan bu çr nedir neyin nesinidir ? Aciklarmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

Arkadaşlar çr spider man,çr'nin hikayesinde gormustum falan bu çr nedir neyin nesinidir ? Aciklarmisiniz

Çr çizgi romanın kısaltmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

quote:

Orijinalden alıntı: The Amazing Spider-Man

Sa fan cluba katılıyım diye üye oldum eklersen sevinirim çok severim keratayı çr'sinide okurum

bende ilk o yüzden kayıt olmuştum ama bir sürü konu tartışma bilgi gibi şeyler var gittikçe foruma alışıyorsun kesinlikle bu forum bence en iyisi

aynen

• Marmara çizgi Spiderman cilt 13 ü ne zaman çıkaracak.
    Bide 13. Cildin kapağı nasıl olacak. bilen varsa söyleyebilirmi ? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adil Atalay -- 9 Haziran 2014; 14:48:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grenguvar

quote:

Orijinalden alinti: adil rastgeldi

quote:

Orijinalden alinti: Grenguvar

quote:

Orijinalden alinti: adil rastgeldi

Arkadaslar biri bana Spiderman 2099 çizgi roman serisinin tüm sayilarinin linkini Atabilirmi?(mümkünse Türkçe olsun)

http://kickass.to/spider-man-2099-complete-repacked-h33t-drknark-t5335953.html

Sayfa bulunamadi diyor

O zaman size direk indirme linkini vereyim:
    www.mediafire.com/?k9gc9t7bqmcds69

Bu arada sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

ASM 2 gişe sonuçlarının beklenilenin altında kalması üzerine çok düşündüm.Raimi serisinin başarısını geçmesini beklemiyorduk ama en azından ilk ASM filmini geçmesi gerekirdi.Bunda en büyük etken Amerika'da beklenilen ilgiyi görmemesi.

Filmin gişesiyle ilgili birkaç çıkarımım şunlar;

>İnsanların Sam Raimi serisine bağlılığı,evet sebeplerden biri bence bu.Henüz Andrew, Peter olarak kabullenilmiş değil.İlk seriye olan sadakat çok yüksek.Özellikle yetişkin kesim içerisinde.

>İlk ASM'nin 750 milyon dolarlık gişesinden sonra serinin yeniden başlama sancılarını başarıyla atlattığını söyleyebilirdik.Filmin karanlık bir havası vardı ve farklı tarzını en başından ortaya koymuştu.ASM 2 birden daha eğlenceli ve renkli bir atmosferle giriş yaptı.Yetişkinlerin ve genel izleyici kitlesinin gözünde bu durum ''film çocuklara yönelik olmuş'' şeklinde yorumlandı.Film hayranların istediği birçok etmeni barındırsada yalnızca yeni nesil Spider-man hayranlarına hitap etti, yani genç nesile..Hayranların böyle ikiye bölünmesi gişeye etkili oldu diye düşünüyorum.

>Captain America: Winter Soldier ile 1-2 haftalık bir aralıkla vizyona girmesi.Winter Soldier gibi adeta küçük Avengers tadında bir film Spider-man ile bu kadar yakın aralıkla vizyonda olmuş olmasının Spider-man'in gişesini kırmış olduğunu düşünüyorum.

>Filmin Amerika vizyonu öncesi Roten Tomatoes,IGN gibi sitelerin filme aşırı düşük puan verip izleyici kitlesini filmden uzaklaştırması.Bu da önyargı oluşturmuş olabilir.

Kendimce bu çıkarımlarda bulundum filmin başarı durumuyla ilgili.Sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum...

Bence filim çocuksu değil Çocuksu olsaydı Gwen ölmezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: adil rastgeldi

Marmara çizgi Spiderman cilt 13 ü ne zaman çıkaracak.
    Bide 13. Cildin kapağı nasıl olacak. bilen varsa söyleyebilirmi ? Şimdiden teşekkürler.

13.cilt bu ay içerisinde çıkacak.''Stacey'lerin ölümü'' isimli cilt de baskıdaymış.O da önümüzdeki ay başı gelir muhtemelen.
  • quote:

quote:

ASM 2 gişe sonuçlarının beklenilenin altında kalması üzerine çok düşündüm.Raimi serisinin başarısını geçmesini beklemiyorduk ama en azından ilk ASM filmini geçmesi gerekirdi.Bunda en büyük etken Amerika'da beklenilen ilgiyi görmemesi.

>İnsanların Sam Raimi serisine bağlılığı,evet sebeplerden biri bence bu.Henüz Andrew, Peter olarak kabullenilmiş değil.İlk seriye olan sadakat çok yüksek.Özellikle yetişkin kesim içerisinde.

>İlk ASM'nin 750 milyon dolarlık gişesinden sonra serinin yeniden başlama sancılarını başarıyla atlattığını söyleyebilirdik.Filmin karanlık bir havası vardı ve farklı tarzını en başından ortaya koymuştu.ASM 2 birden daha eğlenceli ve renkli bir atmosferle giriş yaptı.Yetişkinlerin ve genel izleyici kitlesinin gözünde bu durum ''film çocuklara yönelik olmuş'' şeklinde yorumlandı.Film hayranların istediği birçok etmeni barındırsada yalnızca yeni nesil Spider-man hayranlarına hitap etti, yani genç nesile..Hayranların böyle ikiye bölünmesi gişeye etkili oldu diye düşünüyorum.

>Captain America: Winter Soldier ile 1-2 haftalık bir aralıkla vizyona girmesi.Winter Soldier gibi adeta küçük Avengers tadında bir film Spider-man ile bu kadar yakın aralıkla vizyonda olmuş olmasının Spider-man'in gişesini kırmış olduğunu düşünüyorum.

>Filmin Amerika vizyonu öncesi Roten Tomatoes,IGN gibi sitelerin filme aşırı düşük puan verip izleyici kitlesini filmden uzaklaştırması.Bu da önyargı oluşturmuş olabilir.

Kendimce bu çıkarımlarda bulundum filmin başarı durumuyla ilgili.Sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum...

Film çocuklara yönelik dememiş. Öyle algılandı demiş zaten.

• Arkadaşlar bilemediğimden yazıyorum, bir karakter soracağım sizlere. Muhtemelen Marvel karakteri, hatırladığım kadarıyla beyaz bir maske takıyor.Beyaz bir ceketi var ve eldivenleri de öyle. Elinde de 2 tane silah vardı. Karakterin özellikleri bu kadar, fakat ismini bulamıyorum. Bilen yardım ederse sevinirim.

• Harika..

• quote:

Ekledim dostum.

Sagol dostum

• quote:

Harika..

Affedersiniz Bu Gerçek Spider man mi vay canına andrew'ın bukadar zor hareketleri yapabildiğini bilmiyordum bu videoyu gördükten sonra andrew'da tobey'de benim için aynı.

• Skycandy diye bir ekip.Profesyonel ekipmanları var, quadcopterli kameraları var.Böyle harika şeyler çekiyorlar.Buyrun kamera arkası:

• Arkadaşlar biri bana Scarlet Spider'ı Anlatabilir mi tek bildiğim bir klon olduğu ve gerçek adının ben reilly olduğu onun dışında bilgi veren bide kıyafeti falan çok havalı mümkünse birde comicsden resim veya çizgi filmden bölüm atında bilgi öğreniyim.
  • quote:

Arkadaşlar biri bana Scarlet Spider'ı Anlatabilir mi tek bildiğim bir klon olduğu ve gerçek adının ben reilly olduğu onun dışında bilgi veren bide kıyafeti falan çok havalı mümkünse birde comicsden resim veya çizgi filmden bölüm atında bilgi öğreniyim.

Ben Reilly, Peter'ın anılarına sahip bir klonu.Jackal tarafından Peter'ın dna'sı ile kopyalanmıştır.İki Peter birbirleriyle karşılaştığında kimin gerçek olduğunu anlamak için dövüşmüşlerdir, bizim esas Peter bile kendini klon zannedip bir ara şüpheye düşmüştür.Klon Peter yenilince kendinin gerçek olan olmadığını anlar ve Ben Reilly adı altında yaşamaya devam eder.

90'lardaki çizgi filmde daha farklı işlenmiştir.Orda Peter'In başka bir boyuttaki hali olarak karşımıza çıkmıştır.

Ultimate Spider-man çizgi filminin 3. sezonunda, ki yakında yayına başlanılacak, Flash Thompson, Scarlet Spider oluyor.

Flash'ın kostümü;
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 9 Haziran 2014; 23:52:37 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar biri bana Scarlet Spider'ı Anlatabilir mi tek bildiğim bir klon olduğu ve gerçek adının ben reilly olduğu onun dışında bilgi veren bide kıyafeti falan çok havalı mümkünse birde comicsden resim veya çizgi filmden bölüm atında bilgi öğreniyim.

Ben Reilly, Peter'ın anılarına sahip bir klonu.Jackal tarafından Peter'ın dna'sı ile kopyalanmıştır.İki Peter birbirleriyle karşılaştığında kimin gerçek olduğunu anlamak için dövüşmüşlerdir, bizim esas Peter bile kendini klon zannedip bir ara şüpheye düşmüştür.Klon Peter yenilince kendinin gerçek olan olmadığını anlar ve Ben Reilly adı altında yaşamaya devam eder.

90'lardaki çizgi filmde daha farklı işlenmiştir.Orda Peter'In başka bir boyuttaki hali olarak karşımıza çıkmıştır.

Ultimate Spider-man çizgi filminin 3. sezonunda, ki yakında yayına başlanılacak, Flash Thompson, Scarlet Spider oluyor.

ow olamaz tamda çok sevmiştim scarlet'ı ama bırakmış demek spidermanliği kostümüyde çok iyiydi ve havalıydı.neyse ultimate spiderman'in 3 sezonu kesinlikle izleyeceğim Scarlet flash bile olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

quote:

Film çocuklara yönelik dememiş. Öyle algılandı demiş zaten.

Şimdi farkettim ayrıntıyı

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.