Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yalarca

quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

Arkadaşlar biri bana Scarlet Spider'ı Anlatabilir mi tek bildiğim bir klon olduğu ve gerçek adının ben reilly olduğu onun dışında bilgi veren bide kıyafeti falan çok havalı mümkünse birde comicsden resim veya çizgi filmden bölüm atında bilgi öğreniyim.

Ben Reilly, Peter'ın anılarına sahip bir klonu.Jackal tarafından Peter'ın dna'sı ile kopyalanmıştır.İki Peter birbirleriyle karşılaştığında kimin gerçek olduğunu anlamak için dövüşmüşlerdir, bizim esas Peter bile kendini klon zannedip bir ara şüpheye düşmüştür.Klon Peter yenilince kendinin gerçek olan olmadığını anlar ve Ben Reilly adı altında yaşamaya devam eder.

90'lardaki çizgi filmde daha farklı işlenmiştir.Orda Peter'In başka bir boyuttaki hali olarak karşımıza çıkmıştır.

Ultimate Spider-man çizgi filminin 3. sezonunda, ki yakında yayına başlanılacak, Flash Thompson, Scarlet Spider oluyor.

Flash'ın kostümü;
     SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

Peki ya 3.Sezonda Peter olacakmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

Arkadaşlar biri bana Scarlet Spider'ı Anlatabilir mi tek bildiğim bir klon olduğu ve gerçek adının ben reilly olduğu onun dışında bilgi veren bide kıyafeti falan çok havalı mümkünse birde comicsden resim veya çizgi filmden bölüm atında bilgi öğreniyim.

Ben Reilly, Peter'ın anılarına sahip bir klonu.Jackal tarafından Peter'ın dna'sı ile kopyalanmıştır.İki Peter birbirleriyle karşılaştığında kimin gerçek olduğunu anlamak için dövüşmüşlerdir, bizim esas Peter bile kendini klon zannedip bir ara şüpheye düşmüştür.Klon Peter yenilince kendinin gerçek olan olmadığını anlar ve Ben Reilly adı altında yaşamaya devam eder.

90'lardaki çizgi filmde daha farklı işlenmiştir.Orda Peter'In başka bir boyuttaki hali olarak karşımıza çıkmıştır.

Ultimate Spider-man çizgi filminin 3. sezonunda, ki yakında yayına başlanılacak, Flash Thompson, Scarlet Spider oluyor.

Flash'ın kostümü;

Ölmüyor mu o ? Gwen'e ne olduğunu da anlamadım.Kendi mezarına çiçek koyup gitti.

• Evet çok sonra ölüyor Ben Reilly.Peter'ın başka klonlarıda var tabi.

3.sezonda 1-2 bölüm scarlet işlenir en fazla. Ana karakter değişmedi yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet çok sonra ölüyor Ben Reilly.Peter'ın başka klonlarıda var tabi.

Peter ile dövüştüğünde diyorum. Üstüne kalas falan düşüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Evet çok sonra ölüyor Ben Reilly.Peter'ın başka klonlarıda var tabi.

Peter ile dövüştüğünde diyorum. Üstüne kalas falan düşüyordu.

O esnada öldü sanılıyor ama aslında hayatta. New York tan ayrılıp kendine yeni bir hayat kuruyor.

• ultimate spiderman türkçe yayınlanıyor mu ?
  • NarutoTR N kullanıcısına yanıt
    Evet, Disney Channel xd kanalında dublajlı yayınlanıyor;

http://www.youtube.com/watch?v=PDZHKxR_NSU
  • The Amazing Spider-man #500-700 arası sayıları İngilizce olarak aşağıdan indirip okuyabilirsiniz.

http://www.bookgn.com/339-amazing-spider-man-1-25-500-700.5-annual-39-1964-2013.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 11 Haziran 2014; 15:08:14 >

• quote:

Skycandy diye bir ekip.Profesyonel ekipmanları var, quadcopterli kameraları var.Böyle harika şeyler çekiyorlar.Buyrun kamera arkası:

Vay Be Bende Çok İsterdim Böyle Amuda Kalkıp Havadan Takla Atmaları Müthiş Yapmışlar

• Gwenin öldüğü gece bilkanın kaçıncı sayısında?
  • http://m.youtube.com/watch?v=Jx2x3fjtTgQ
    Beyler bakmadığım,dinlemediğim soundtrack ve theme kalmadi ama linkteki videoda 00:15'le 00:25 arasinda muhtesem TAS 2 müziğini bulamadın.
    Lütfen yardım edin o müzik yani o theme lazım ban.
    o müziğin adı ne ?

• Beni de ekleyebilirsin hocam.

Ayrıca konudayken sorayım Çizgi romanları bölüm listesini öğrenebileceğim ve internetten alabileceğim bir yer var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprak7272

Gwenin öldüğü gece bilkanın kaçıncı sayısında?

Bilkada yayınlanmadı

• Bilkada yayınlanmadı ama Gerekli şeyler klasik seride 3-4 yıl sonra falan yayınlıycak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil rastgeldi

Bilkada yayınlanmadı ama Gerekli şeyler klasik seride 3-4 yıl sonra falan yayınlıycak.

Eh iyi yine. Az kalmış.
  • quote:

Bilkada yayınlanmadı ama Gerekli şeyler klasik seride 3-4 yıl sonra falan yayınlıycak.

Yanlış bilgilendirmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Grenguvar

quote:

hmm Amazing Comics İyidir.
  • Amazing Spider-man 2 dvd/Bluray kapağı..

• quote:

quote:

1-Marmara Çizgi diyor ama Şimdi bu Stacyler'in ölümü bildiğimiz 121. sayı falan değil mi ? Gwen'in öldüğü...

2-Gerekli şeyler kaç tane klasik cilt çıkardı ? Ve bu ciltler #1'den #700'e kadar sıralı olarak mı çıkacak ? Yani tüm sayılar bulunacak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

quote:

1-Marmara Çizgi diyor ama Şimdi bu Stacyler'in ölümü bildiğimiz 121. sayı falan değil mi ? Gwen'in öldüğü...

2-Gerekli şeyler kaç tane klasik cilt çıkardı ? Ve bu ciltler #1'den #700'e kadar sıralı olarak mı çıkacak ? Yani tüm sayılar bulunacak mı ?

George ve Gwen'in öldüğü hikayeler olacak bu ciltte.
    Gerekli Şeyler daha 2 cilt çıkardı şimdiye kadar. İlk cilt 1-10 arası, İkinci cilt 11-20 arası sayılar bir araya geldi. Gerekli Şeyler maksimum 524. sayıya kadar (Evolve or Die'a kadar) klasik ciltleri çıkarabilir. Çünkü Marmara Çizgi 525'ten 700'e kadar ciltleri çıkaracak zaten.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.