Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RedBearded

quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

quote:

Orijinalden alıntı: RedBearded

Şuan hangi Spiderman çizgi roman okunuyor? Yani bir sürü seri çıkıyor Superior falan çıktı şimdi zenci bi spiderman çıkmış. Amazing bir bitti bir başladı Ultimate ne alemde. İyice kafam karıştı.

öncellikle ona zenci değil siyahi diyelim.Ve onun adı Miles Morales Ultimate Evrenine Göre Miles Morales Yeni Spider-man Peter Ölünce Onun Yerine Geçti.

Peki bi görüntü sızdırılmış Peter ile Miles kavga ediyor. Bu nasıl olur ki. Peter ölmemiş mi?

Peter Miles morales:ultimate spiderman #2 de geri döndö öldüğünü de kabul etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son filmin yüksek çözünürlüklü versiyonları torrente düşmüş.Bekleyenlere duyrulur.
  • Güncel bişi varmı

• The Spectacular Spider-Man çizgi film serisini indirebileceğim bir site varsa verirseniz sevinirim.
  • Konuyu açalı tam 2 yıl olmuş bugün. Çizgiroman bölümüne 2 yıl önce açılan diğer tüm konular içerisinde güncel kalabilen az sayıda konudan biri olduk. Spider-man'in bu kadar çok sevilmesininde etkisi oldu tabi. Umarım konu dahada aktif olarak senelerce devam eder :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 9 Ağustos 2014; 16:24:34 >
  • Merhaba Arkadaşlar...

Benimde hayranı olduğum Örümcek Adamın 3 boyutlu animasyonunu yapıyorum. Yaklaşık 1 dakika 15 saniyelik animasyon olucak , burdada fragmanını yayınlıyorum , bitince sizde seversiniz inşallah , videoya destek amaçlı beğenirseniz çok mutlu olurum :)

http://www.youtube.com/watch?v=ChFMRrCQX5g
  • Marvel Now Ağustos paketini şurdan indirebilirsiniz;

http://www.bookgn.com/5709-marvel-now-week-90-august-6-2014.html

İçerik:
    Black Widow #9
    Figment #3 (of 5)
    Iron Fist The Living Weapon #5
    Legendary Star-Lord #2
    Miles Morales The Ultimate Spider-Man #4
    Miracleman #9
    Moon Knight #6
    New Avengers #22
    New Warriors #8
    Original Sin #3.4
    Original Sin #5.3
    Punisher #9
    Rocket Raccoon #2
    She-Hulk #7
    Superior Foes Of Spider-Man #14
    Superior Spider-Man #32
    Kick-Ass 3 #8 (of 8)
    Painkiller Jane The 22 Brides #2 (of 3)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Marvel Now Ağustos paketini şurdan indirebilirsiniz;

http://www.bookgn.com/5709-marvel-now-week-90-august-6-2014.html

İçerik:
    Black Widow #9
    Figment #3 (of 5)
    Iron Fist The Living Weapon #5
    Legendary Star-Lord #2
    Miles Morales The Ultimate Spider-Man #4
    Miracleman #9
    Moon Knight #6
    New Avengers #22
    New Warriors #8
    Original Sin #3.4
    Original Sin #5.3
    Punisher #9
    Rocket Raccoon #2
    She-Hulk #7
    Superior Foes Of Spider-Man #14
    Superior Spider-Man #32
    Kick-Ass 3 #8 (of 8)
    Painkiller Jane The 22 Brides #2 (of 3)

Superior spider man32?

• Superior Spider-man'de Amazing serisiyle birlikte devam ediyor.Otto'nun 2099 yılında sıkışıp kalmasını ve ordan kurtulma çabasını anlatıyor.

Kasım ayında gelmiş geçmiş tüm Spider-man'lerin bulunduğu bir macera olacak.Spider-Verse adında. Otto, Superior Spider-man olarak ordada bulunacak.
  • quote:

Superior Spider-man'de Amazing serisiyle birlikte devam ediyor.Otto'nun 2099 yılında sıkışıp kalmasını ve ordan kurtulma çabasını anlatıyor.

Kasım ayında gelmiş geçmiş tüm Spider-man'lerin bulunduğu bir macera olacak.Spider-Verse adında. Otto, Superior Spider-man olarak ordada bulunacak.

Ve son sayısı scarlet spiders ve ben reilly kostümü resmi var ayrıca morlun bün spiderları öldürmeyi planlıyor galiba

• quote:

Superior Spider-man'de Amazing serisiyle birlikte devam ediyor.Otto'nun 2099 yılında sıkışıp kalmasını ve ordan kurtulma çabasını anlatıyor.

Yahu işin içinden çıkamadım Superior Spider Man #30'da bitmedimi ?
    Nasıl #32 çıkıyor !!!?!?!!!
    Lütfen Biri bana açıklayabilir mi işin icinden cikamadimda

• quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

quote:

Yahu işin içinden çıkamadım Superior Spider Man #30'da bitmedimi ?
    Nasıl #32 çıkıyor !!!?!?!!!
    Lütfen Biri bana açıklayabilir mi işin icinden cikamadimda

Zaman yolculuğu ... yani kafana takma başı ağrır

• eklermisin hocam
  • The Amazing Spider-man Cilt :13 nihayet raflardaki yerini aldı.Çizgiroman dükkanlarında ve kitabevlerinde bulabilirsiniz.

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)
  • quote:

The Amazing Spider-man Cilt :13 nihayet raflardaki yerini aldı.Çizgiroman dükkanlarında ve kitabevlerinde bulabilirsiniz.

The Amazing Spider Man'in 685.Sayısından sonra çevirmeye başlasalar koşa koşa al8cam bunlar ilgimi çekmiyore.

• FreezeTimes kullanıcısına yanıt
    Marmara çizgi X-men'İn Marvel Now sayılarını çıkarmaya başladı.Aynı şeyi Superior içinde bekliyorum.Bu hızda giderlerse Superior'a gelmeleri seneler sürecek.Daha 610'lardalar..Amazing devam ederken Superior'a başlamalarını isterim.Yetişmeleri mümkün durmuyor.
  • Beyler Spiderman 2 Ps2 oyununu (Amazing değil) Almak istiyorumda
    Alabileceğim bi site varmı.PS2 me süper olurda :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TASM 2 Bluray'inin çıkışına 2 gün kaldı.Bu filmi arşive eklemek ve birkez daha izlemek için sabırsızlanıyorum.3. izleyişim olacak.
  • quote:

Marmara çizgi X-men'İn Marvel Now sayılarını çıkarmaya başladı.Aynı şeyi Superior içinde bekliyorum.Bu hızda giderlerse Superior'a gelmeleri seneler sürecek.Daha 610'lardalar..Amazing devam ederken Superior'a başlamalarını isterim.Yetişmeleri mümkün durmuyor.

Ben Gwen Stacy Ölümü ve Ölmenin Yolları yanin anti venomun bulunduğu iki seriyide aldım seve seve okudum ama Son av adlı kravenin spider man'in öldüğü seriye şöyle bir göz attım hiç sevmedim.Geriye kalan çoğu seriye baktım pek ilgi çekici değil.Doctor Octopus 685'ten yada 695'ten sonra ( tam hatırlamıyorum) hareket geçiyor Peter'ın bedenini ele geçirmek için.
    İşte o sayıda sonra epey eğlenceli olacak,ki superior serisi baya heyacanlı zaten hatta avengers'la çatışıyordu superior'da octopus.Yer yerinden oynuyordu o yüzden 685'ten sonra okurum seve sevede destek olup orjinal alırım ama dediğin gibi (benden iyi bilirsin hocam :) ) bu gidişle hiç okuyamayacağız ama en azından yarın tatile gidicektim sıkıntıdan yanıma okuyacağım roman olsydı.

• quote:

The Amazing Spider-man Cilt :13 nihayet raflardaki yerini aldı.Çizgiroman dükkanlarında ve kitabevlerinde bulabilirsiniz.

Çok geridelermiş bunlar.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.