Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: toprak7272

ben reilly ölmemiş olabilir kaine the other olayını yaşadı ama ben yaşamadı, belki geri dönebilir

umarım ölmemiştir en sevdiğim klondu scarlet spider
  • The Amazing Spider-man 3 ne yazıkki 2018'e ertelenmiş.
    Sinister Six 2016'da vizyonda olacak.
    Venom Spin off'u için henüz bir tarih açıklamadı Sony.

http://m.youtube.com/?#/watch?v=RMZINDzUmuQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

• Arkadaşlar merhaba. Bende bir Örümcek Adam hayranı olarak sizlere yapım aşamasında olan 3 boyutlu Spiderman animasyonumu resimlerini paylaşmak istedim. Şuanda yapım aşamasında , bitince burdan paylaşabilirim isterseniz , sizde seversiniz inşallah...

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfancelal -- 25 Temmuz 2014; 19:45:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: irfancelal

Arkadaşlar merhaba. Bende bir Örümcek Adam hayranı olarak sizlere yapım aşamasında olan 3 boyutlu Spiderman animasyonumu resimlerini paylaşmak istedim. Şuanda yapım aşamasında , bitince burdan paylaşabilirim isterseniz , sizde seversiniz inşallah...

Marveldan telif hakki yersin dikkat et

• FreezeTimes kullanıcısına yanıt
    Daha onceleride animasiyon yapmistim hatta filmin seslerini alarak bisey olmamisti ayrica bir suru youtube'ta 3d orumcek adam animasyonu var sikinti cikicagini sanmiyorum

• Spider-Men romanını okumak istiyorum türkçe çeviren bir site var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 26 Temmuz 2014; 22:58:45 >
  • Herkese iyi sabahlar listeye adımın eklenmesini rica ediyorum. :)

Peter Parker ile Gwan çok güzel bir ikili olmuşlardı gerçekten ama bende öleceğini bilerek izledim filmi. Öleceğini bilmek çok kötü bir şey çünkü filmde o kadar duygusal sahneleri var ki bir an olsun aklımdan çıkmadı sonunda ne olacağı..

Tabii o rolü bana sevdiren kişi de güzelliği ile gerçek hayatta da aşık olduğum Emma Stone'a pek diyecek bir şey yok. Oyunculuğu ile de güzelliği ile de bir numara bana kalırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricardo22Kaka -- 27 Temmuz 2014; 10:35:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

Spider-Men romanını okumak istiyorum türkçe çeviren bir site var mı ?

Çizgidiyarı adlı forumda çeviren bir arkadaş vardı.
  • Beni de ekleyin lütfen. Birde sorum olacak bu Siyah Spiderman geçici bir seri mi yoksa sürekli devam edecek mi? Kafam çok karıştı yani bu evrenleri çözemedim. Son olarak arkadaşlar peter parker ile Miles Morales vs paylaşmışlar. Peter parker hani ölmüştü?
  • Eklerseniz sevinirim. Küçüklüğümden beri favori kahramanım.
  • Spider verse evreni diye bir multiverse olcakmış bütün spidermanler(superior klonlar ve çizgi filmler spider-girller hatta bruce bannerın spiderman oldukları evrenler dahil) morlunla kapışacakmış.resimhttp://marvel.wikia.com/File:Superior_Spider-Man_Vol_1_32_Baby_Variant_Textless.jpg evet spider ham de var. @Yalarca bi baksan

• quote:

Orijinalden alıntı: .Ağkafa.

quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

Spider-Men romanını okumak istiyorum türkçe çeviren bir site var mı ?

Çizgidiyarı adlı forumda çeviren bir arkadaş vardı.

Tamam teşekkür ederim.
    Arkadaş sayesinde buldum ve hala devam etmekte çevirisi.Spider-Men serisini türkçe okumak isteyenler buraya bakabilir.
    http://www.cizgidiyari.com/forum/ceviri-balonlama-denemeler-alistirmalar/83242-spider-men-ceviri-ve-balonlama-projesi-bitti.html
    http://www.cizgidiyari.com/forum/ceviri-balonlama-denemeler-alistirmalar/83275-spider-men-2-bitti.html
    http://www.cizgidiyari.com/forum/ceviri-balonlama-denemeler-alistirmalar/83401-spider-men-3-a.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 29 Temmuz 2014; 13:10:42 >

• Ekleyemediğim arkadaşları şu an ekledim.Şehir dışında olduğum için konuyu güncel tutamıyorum bir süredir.Birşeyler paylaşıp konuyu canlı tutan herkese teşekürler.
  • Şuan hangi Spiderman çizgi roman okunuyor? Yani bir sürü seri çıkıyor Superior falan çıktı şimdi zenci bi spiderman çıkmış. Amazing bir bitti bir başladı Ultimate ne alemde. İyice kafam karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBearded

Şuan hangi Spiderman çizgi roman okunuyor? Yani bir sürü seri çıkıyor Superior falan çıktı şimdi zenci bi spiderman çıkmış. Amazing bir bitti bir başladı Ultimate ne alemde. İyice kafam karıştı.

öncellikle ona zenci değil siyahi diyelim.Ve onun adı Miles Morales Ultimate Evrenine Göre Miles Morales Yeni Spider-man Peter Ölünce Onun Yerine Geçti.
  • Scarlet spiders diye bi çr çıkcakmış ve resminde ben reilly kostümü var

• quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

quote:

Şuan hangi Spiderman çizgi roman okunuyor? Yani bir sürü seri çıkıyor Superior falan çıktı şimdi zenci bi spiderman çıkmış. Amazing bir bitti bir başladı Ultimate ne alemde. İyice kafam karıştı.

öncellikle ona zenci değil siyahi diyelim.Ve onun adı Miles Morales Ultimate Evrenine Göre Miles Morales Yeni Spider-man Peter Ölünce Onun Yerine Geçti.

Peki bi görüntü sızdırılmış Peter ile Miles kavga ediyor. Bu nasıl olur ki. Peter ölmemiş mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

quote:

Peki bi görüntü sızdırılmış Peter ile Miles kavga ediyor. Bu nasıl olur ki. Peter ölmemiş mi?

onu bende tam bilmiyorum herhalde peter ölmeden önce bir kaç kere antreman falan yapmış ısınmıştır miles'in peter'ı yenmesi imkansız.

• Benide eklermisiniz en sevdiğim karakterdir kendisi

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.