Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

ben donanımhaberden şu ciltleri indirdim ve okudum:

Evolve or Die 1
    Evolve or Die 2
    The Road to Civil War
    Civil War
    Back in Black
    One More Day

Superior'a mı geçeyim?

Onlar birşey değil ama Superior'un ve Amazing'in falan Türkçesini bulursan bana at çünkü telif hakkından dolayı onları kimse çevirmedi.

bu yazdıklarım amazing spiderman zaten
  • %60'a %40 bölüşecekler geliri. Sony %40'lık kısmı alıyor tabii ki. Şahsen sevinmediğimi söyleyebilirim bu habere. Şimdi nasıl sokacaklar Peter'ı bu olayın içine yine origin hikayeyi başka bir aktörle izlemek çok itici gelecek. Ha Sony tarafından bi Amazing Spider-Man filmi hala çekilecek ama önceki sayfalarda dediğim gibi Garfield ve Webb ikilisine yazık edildi kaanatindeyim.

Geçenlerde bir yerde okumuştum.. Adam kendi fikrini savunuyordu;

Marvel'ın yeni Spider-Man'inin Miles Morales olması ve Peter Parker gibi origin hikayeye ihtiyaç duymadığı hakkında baya güzel bi yazı yazmıştı. İlk ne saçmalıyor bu adam dedim ama yazısının sonunda oldukça mantıklı geldi. Şahsen ben böyle olmasını isterim. Sizlerin fikirleri nelerdir? Tartışalım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tobeyi sallayın Emma dönsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tobey'de beğenecek ne buluyorsunuz anlayamadım. Bir tane bile pozitif yönünü bulamıyorum ben malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ağkafa.

Tobey'de beğenecek ne buluyorsunuz anlayamadım. Bir tane bile pozitif yönünü bulamıyorum ben malesef.

Bende aynı şekilde düşünüyorum hatta Andrew gayet de çizgi romanlardaki Spidey'di.

• Yahu ben tam tersi ben Tobey hayranıyım andre anti fanıyım yani andrew'in oyunculuğu 5 para etmez bana sorarsaN uyduruk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 19 Şubat 2015; 14:00:15 >
  • Ha... Doğru Freeze sen ağlak,çrlarla alakası olmayan oyunculuğu olan, tipi çrlarla alakası olmayan, kendi rolüne saygısı olmayan, Andrew'ın neredeyse hiç dublör kullanmamasına rağmen %99 dublör kullanan Tobey'i seviyorsun. Sana sözüm yok
  • Eklersen sevinirim.
  • İnternetten Spiderman çizgi romanlarını okuyabileceğim bir site var mı arkadaşlar?
  • MCU için Miles Morales söylentileri çıkmaya başladı.Marvel-Sony işbirliği için bu kadar bekledikten sonra Avengers da Peter görememek beni üzer şahsen.
  • Arkadaşlar belki bir çok kez yazdınız ama bunca sayfaya bakmak çok uzun geldi rica etsem Spider-Man çizgi romanları nereden okunmaya başlanmalı söyleyebilir misiniz?Temin edicem yakın bir zamanda da.
  • TASM serisinin bütün çevrilen sayılarını okumak için yapmanız gerekenler şunlar.

-Öncelikle Gerekli Şeyler'in bastığı iki cilt klasiklerini almalısınız. Bunlarda şimdilik 1-20 var. Devam edecek Gerekli Şeyler.
    -Sonra siyah beyaz basılan Bilka Spider-Man'leri okumalısınız. (*) Bilka Serilerinde TASM 100-102,194-388 var. bu aralıklarda olmayan bir iki tane var fakat genelleme yapayım.(**)
    -Sonra Arkabahçe Vol 2(İlk bastıkları seride ayrı seri basıldı. İkincisi "Yeni Logolu" şeklinde geçer) alıp okumalısnız bundada 471-491 arası var.
    -Sonra Hoz Comics'in bastığı altı cildi almalısnız. Bunlarda TASM 525-545 arası mevcut.
    -Sonra Marmara Çizginin bastığı hikayeleri almalısınız. Şuan 14 cilt çıktı. Yani 546-616 basıldı. 698'e kadar basılacak bu seri devam etmekte Marmara Çizgi Tarafından.

Evet yani... Şuan okumaya başlarsanız 700 sayıdan 327'si Türkçemize kavuşturulmuş durumda.

*Bunlarda TASM serisi haricinde başka serilerde mevcut. Yani bilkanın çalışma mantığı şöyle. Bir fasikül düşün. Fasikülük içine iki adet Spider-Man hikayesi koyuyorlar. TASM 168 ve Peter Parker Spider-Man 46 mesela. Sonra iki fasiküllü alıp cilt yapıyorlar. Ben sadece ne kadar TASM bastıklarını söyleyeceğim yan sayıları sonraki yazımda yazarım sanırım.
    ** Mesela 300'ü basmamışlar ama 299 ve 305'i basmışlar arada bir hikayelik boşluk var.

•                   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Ağkafa. -- 28 Ağustos 2016; 0:11:29 >
  • quote:

Gün geçmiyor ki seviyesiz kişilerle iletişime geçmeyelim...
    Tek saldırı araçları küfürleri olan kişilerle uğraşmayalım neyse...

SPIDER-GWEN İÇİN BİR SPIN OFF FİLMİ GELME OLASILIĞI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR !

Fakat ihtimaller arasında ki tek bayan karakter o değil...Sony'nin çekeceği Marvel Sinematik Evreninde geçecek olan bayan karakter filmi için geri sayım başladı !

Gelelim bu solo bayan karakter filmi için düşünülen karakterlere; Spider-Bitch, Silk, Lady Spider, Black Cat, Spider-Woman, Spider-Gwen ...

-Mr.Spider

SPIN OFF filmi ne demek ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil rastgeldi

quote:

Gün geçmiyor ki seviyesiz kişilerle iletişime geçmeyelim...
    Tek saldırı araçları küfürleri olan kişilerle uğraşmayalım neyse...

SPIDER-GWEN İÇİN BİR SPIN OFF FİLMİ GELME OLASILIĞI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR !

Fakat ihtimaller arasında ki tek bayan karakter o değil...Sony'nin çekeceği Marvel Sinematik Evreninde geçecek olan bayan karakter filmi için geri sayım başladı !

Gelelim bu solo bayan karakter filmi için düşünülen karakterlere; Spider-Bitch, Silk, Lady Spider, Black Cat, Spider-Woman, Spider-Gwen ...

-Mr.Spider

SPIN OFF filmi ne demek ki ?

Karaktere özel fim demek

• Son söylentileri bir derleyelim;

Yeni serinin adı ''Spectacular Spider-Man'' olacak.

Origin hikayesi olmayacak, filmin başından itibaren Peter, Spider-Man olarak karşımıza çıkacak.

Dylan O'Brien yeni Peter Parker olacak.

Filmin bir noktasında Iron Man ile Spider-man karşılaşacak, Avengers'a girmeye layık olup olmadığı konusunda bir karara varmak için ufak bir dövüş olacak.

Civil War filminde cidden büyük bir rol oynayacak

Son olarakda RDJ'ın birkaç gün içinde yapacağı açıklamanın Spider-Man ile ilgili olduğu söyleniyor.
  • Henüz resmi açıklama yok.Ama bu bilgileri sızdıran kişi, zamanında Sony-Marvel anlaşmasının detaylarını sızdıranla aynı kişiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Henüz resmi açıklama yok.Ama bu bilgileri sızdıran kişi, zamanında Sony-Marvel anlaşmasının detaylarını sızdıranla aynı kişiymiş.

O zaman dogrulu yuksektir

Peki hocam, spectacular spiderman ile origin spiderman arasinda ne tur farklar var? Niye bu seriyi sectiler acaba

Aynı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Henüz resmi açıklama yok.Ama bu bilgileri sızdıran kişi, zamanında Sony-Marvel anlaşmasının detaylarını sızdıranla aynı kişiymiş.

O zaman dogrulu yuksektir

Peki hocam, spectacular spiderman ile origin spiderman arasinda ne tur farklar var? Niye bu seriyi sectiler acaba

Aynı.

Her seyiyle mi?

Web of Spiderman gibi ana evrene bağlı bir yan seri.
    quote:

Following the success of Spider-Man's original series, The Amazing Spider-Man, Marvel felt the character could support more than one title. This led the company in 1968 to launch a short-lived magazine, the first to bear the Spectacular name. In 1972, Marvel more successfully launched a second Spider-Man ongoing series, Marvel Team-Up, in which he was paired with other Marvel heroes. A third monthly ongoing series, Peter Parker, The Spectacular Spider-Man, debuted in 1976.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.