Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dylan andrewdan daha iyi gibi duruyor ama peterın bu kadar sevimli,tatlı olmaması lazım bence.Şuan amazing spidermanın 1969 serilerini okuyorum.Peter oldukça sıradan normal bir tip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Dylan andrewdan daha iyi gibi duruyor ama peterın bu kadar sevimli,tatlı olmaması lazım bence.Şuan amazing spidermanın 1969 serilerini okuyorum.Peter oldukça sıradan normal bir tip.

Şimdiki öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Dylan andrewdan daha iyi gibi duruyor ama peterın bu kadar sevimli,tatlı olmaması lazım bence.Şuan amazing spidermanın 1969 serilerini okuyorum.Peter oldukça sıradan normal bir tip.

Şimdiki öyle

Evet zaten yeni çizimlerinde daha yakışıklı.Bu çizimlere uygun.Ama alttakinde oldukça sıradan ve inek bir tip.(filmlerde neden peter parkerken gözlük kullanmıyor anlamıyorum.Amazing spidermande peter görebilse de gözlüğünü kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silverlight -- 7 Mart 2015; 18:23:49 >

• Fox kidsde yayınlanan animated spider man de sürekli dayak yiyen ama son anda zekice bir hareket ile kurtulurdu, anılarım canlandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski tipleme daha iyiydi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teicho

Fox kidsde yayınlanan animated spider man de sürekli dayak yiyen ama son anda zekice bir hareket ile kurtulurdu, anılarım canlandı.

Zaten spider-manin olayı o.Sürekli dayak yiyor.
  • benide yazın hocam
  • sıkıldım artık şu inek Peter'dan bana çok saçma geliyor inek ve pısırık bir tipin bir anda kahramana dönüşmesi zaten taaa 69'un origini bu artık 2015teyiz bence asm serisindeki gibi ortalama bir tip olsa daha iyi olur ayrıca artık ilk 50 sayıyı değil diğer 650 sayıyı yani azıcık olgun Peter'ı istiyorum. 20-25 falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: The Amazing Spider-Man

sıkıldım artık şu inek Peter'dan bana çok saçma geliyor inek ve pısırık bir tipin bir anda kahramana dönüşmesi zaten taaa 69'un origini bu artık 2015teyiz bence asm serisindeki gibi ortalama bir tip olsa daha iyi olur ayrıca artık ilk 50 sayıyı değil diğer 650 sayıyı yani azıcık olgun Peter'ı istiyorum. 20-25 falan

Biz mutluyuz inek haliyle... Ne alakayla kahramana donusmesini yanlis buldun anlamadim. Peter ken yapamadigi seylerdir Spiderman kisiligi. Toplumun istedigi gibi degil de kendi basina harekette edebildigi bir halidir. 10 larca kez ayni sekilde islense yine izlerim, yine okurum.

Hocam demek istediğim 21. yüzyılda bir anda öyle büyük bir karakter değişimi çok kısa geçemezler,ama yapımcı amcalar bu konuyu ilk 45dakikada atlatıp bir hero yapıyorlar zaten SSM de origin hikayesine girilmeyeceğinden klasik inek ve dayak yiyen Peter'ı görebiliriz,ama dediğim gibi 1990'dan itibarenki olayları görmekte ayrı bir keyif olabilir

• Bu aralar pek giremiyorum foruma, siz canlı tutun konuyu beyler.

Şöyle çizgiroman ve figür köşelerimin bir kısmınıda paylaşayım :)

• Yalarca kullanıcısına yanıt
    Mükemmel olmuş o figürlerden istiyorum
  • Konu ölmesin diye canlandırıyorum

Yeni Spiderman filminden hiç haber var mı?

• Beyler öncelikle merhaba bişi sorcaktım Avengers civil war türkiyede türkçe olarak varmı ?

• Beyler yorum yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 19 Nisan 2015; 22:33:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

Beyler yorum yapamıyorum

Fake.

Edit: İkisi de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 19 Nisan 2015; 22:40:49 >

• Bunların gerçek olduğuna inanmak için ciddi anlamda saf olmak gerek.
  • Ben video için şaşırdım dedim resime gerçek demedim ve
    Video'yu böyle yapmak kolay değil. Epey uğraş ister ve profesyonel yapmazsan kimse takmaz ve profesyonel yapmakta kolay değildir. Bu derece video için açıkca diyorum marvel yaptı bunu.
    ve video'nun gerçek olduğunada inanıyorum.
    Spider Man gibi sadece görüşlerini bildirdeydin iyiydi çünkü eğer gerçek olduğunu düşünmek saflıksa ve bu gerçek çıkar ise işte bu yorumla sen rezil olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 19 Nisan 2015; 23:00:57 >
  • Az biraz akıl kullanmak yeterli neyin gerçek neyin fake olduğunu anlamak için. Öncelikle videonun sonunda Marvel/Disney değil sadece Sony yazıyor demek ki bu video Sony tarafından bir Spider-man projesi için yapılmış veya en azından öyle bir yerden alıntılanmış. İkinci olarak yeni Spider-Man'in bir teenager olacağını biliyoruz ki videodaki Spider-man hiç de 15-16 yaşında gibi durmuyor. Ücüncü olarak Spider-Man'in kostümünün ev yapımı olacağı açıklandı ki bu videodaki Spider-Man'in kostümü gayet profesyonel duruyor. Dördüncü olarak Age of Ultron filminin sonunda sadece bir after credits sahnesi olacağı açıklandı ve bu sahne Spider-Man'e özel değil gene diğer Marvel karakterleriyle alakalı bir sahne olacak. Ve son olarak da eğer bu video gerçek olsa arka plandna en azından heyecan belirten birkaç ses veya çığlık duyardık mantıken. Kişi istediği her türlü saflığı yapmakta özgür tabi ama ben şahsen her şeye şüpheyle yaklaşma ve mantıklı düşünme taraftarıyım. Latincede dedikleri gibi "De Omnibus Dubitandum" yani insan her şeye şüpheyle yaklaşmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 19 Nisan 2015; 23:44:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metroid

Az biraz akıl kullanmak yeterli neyin gerçek neyin fake olduğnu anlamak için. Öncelikle videonun sonunda Marvel/Disney değil Sony yazıyor demek ki bu video Sony tarafından bir Spiderman projesi için yapılmış veya en azından öyle bir yerden alıntılanmış. İkinci olarak yeni Spider-Man'in bir teenager olacağını biliyoruz ki videodaki Spider-man hiç de 15-16 yaşında gibi durmuyor. Ücüncü olarak Spider-Man'in kostümünü ev yapımı olacağı açıklandı ki bu videodaki Spider-Man'in kostümü gayet profesyonel duruyor. Dördüncü olarak Age of Ultron filminin sonunda sadece bir after credits sahnesi oalcağı açıklandı ve bu sahnede Spider-Man'e özel değil gene diğer Marvel karakterleriyle alakalı bir sahne olacak. Ve son olarak da eğer bu video gerçek olsa arka plandna en azıdnan heyecan belirten birkaç ses veya çığlık duyardık mantıken. Kişi istediği her türlü saflığı yapmakta özgür tabi ama ben şahsen her şeye şüpheyle yaklaşma ve mantıklı düşünme taraftarıyım. Latincede dedikleri gibi "De Omnibus Dubitandum" yani insan her şeye şüpheyle yaklaşmalıdır.

Spiderman hakları %60 Marvel'da %40 hala Sony'de ve spider man filminden kazanılan bütçenin bi kısmı yine sony'e gidicek.
    Hatta filmi bile sony çekicek deniyordu çıkan haberlerde.
    Wv ne demek bilmiyorum açılımını ama zaten kostüm falan olsun hiç birşeyi tam görmedik belki hd olarak görünce kostümüde uygun olduğunu görürüz.

• İnsanın hayal kurması güzel bir şey tabi ama hayalleri gerçek sanması pek iyi bir durum değil.

Not: Önceki mesajımdaki yazım hatalarını düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 19 Nisan 2015; 23:37:46 >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.