Şimdi Ara

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
43
Favori
92.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mükemmel bir haber
  • Sonunda beeee, Marvel tekrar adam eder Spider'ı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz aylarda bu tarz dedikodular vardı hatta forumda da yazmıştım bazı arkadaşlar dalga geçmişti ama olsun. Gerçekten çok iyi bir haber Sony tabi ki parasını alacak ama hayranları üzmemişler yine birde Civil War'ın senaryo komple değişşin artık bu saatten sonra.
  • Iyi habrr de bu spıdr de ıyıce yalama oldu

• Huhuu çok iyi haber

• Vakit geldi

Spider-Man: Homecoming (7 Temmuz 2017) - Tom Holland

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkham92 -- 10 Şubat 2015; 13:07:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Vakit geldi

Şu adamı tekrar spiderman olarak görmeyi çok isterim.DC için Dark knight serisi neyse Marvel içnide ilk spiderman üçlemesi oydu.İnşallah eski efsane kadrodan devam ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenJi -- 10 Şubat 2015; 13:21:44 >

• alalım yerimizi
  • quote:

Vakit geldi

• İnşallar Tobey Marquire oynar
  • Süper haber
  • Sonynin mali dyrumu düzelmedi gitti. Marvel bu süreci iyi kullanmış yoksa mümkün değildi. Sonye para lazım. Bu kaçınılmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Vakit geldi

Şu adamı tekrar spiderman olarak görmeyi çok isterim.DC için Dark knight serisi neyse Marvel içnide ilk spiderman üçlemesi oydu.İnşallah eski efsane kadrodan devam ederler.

Kesinlikle ben de çok istiyorum

• Tobey nin geri donmesini isterim ben de ama sanmıyorum yeni ergene hiçbir zaman kanım kaynamamisti zaten.Sony nin süper kahraman isine girmesi ayrı sacmalıktı zaten dediginiz gibi umarım komple geri alır marvel

• uzun zamandir böyle bir haber bekliyorduk
  • Mükemmel oldu ya Tony ile Peter'in diyalogları düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 10 Şubat 2015; 14:30:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Vakit geldi

Aynen katilıyorum hocam. Nolan efsane Batman 3' lemesi bu Tobey ile yapılan 3 filmin yeride çok ayrı. Şuan zor duruyor ama belli olmaz bu işler oynar belki Tobey

• Bu ne abi 10 sefer reboot spider-man.Ne yani şimdi bambaşka bir spider-man hikayesi mi olacak(The amazing spider-man'den bağımsız olarak) ?
  • Çok güzel bir haber. Sony ilk denemesinde güzel bir Spider-man serisi oluşturdu ama bu seri 3. filmle tepetaklak oldu. Yeni seride ilk film vasat olsa da, ikinci ondan da beterdi. Sony'nin bence kredisi doldu, işi tamamen Marvel'a bırakmaları lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.