|
Bildirim
|
Spider Man çizgi romanları geçmişten günümüze kadar hep çok uluslu olmuştur ama şu ana kadar yapılan kadro beni tatmin etmedi. Çünkü feminist bir Zimbabweli olarak çok alındım ve ırkçılığa maruz kaldığımı düşünüyorum. Kadroda niye Zimbabwe'den bir oyuncu bile yok? Hintli var, Sri Lankalı niye yok? Spider Man niye erkek? Burada kadınlara karşı bir saldırı olduğunu düşünüyorum.
Ek olarak, Spider Man'in erkek olması, bizlere bir örümceğin sadece bir erkeği ısırabileceği mesajını veriyor. Ne yani örümcekler kadınları ısıramaz mı? Senarist ve yönetmen, kadınları küçümsemekle kalmamış örümceklere de seksist bir yaklaşım sergilemiş. |
Filmi yeni izledim. Ertelediğime değdi.
|
|
Erkenden spider man gişede çakıldı diyen dc ciler nerede. Bvs ninizi de solladı bu film. 1 milyar yapacak belki de. Söz konusu marvel sa 2 kere düşünürsünüz bir daha
|
Az önce bitirdim, rezalet ötesi idi. Örümcek Adam havası yoktu. Amazing Spider Man'a söverdim ama o bunun yanında şaheser kalmış. Bir kere Peter Parker karakteri yansıtılamamış.
-Karakter yansıtılamamış. Hani o Tobey'in filmindeki iç dünyasında karmaşıklıklar yaşayan, aşk üçgeninde olan, komik olayların başına geldiği Peter yok. -Filmde örümcek adam havası yok bir kere. Örümcek Adam 1, 2 ve 3'ü hâlâ televizyonda olursa izlerim, her bitişinde de kanepeden kanepeye zıplarım , bu yaşıma gelsem de. -Bir kere çizgi roman diyenler olmuş, akıllarda kalan Peter Parker (Tobey) çok harika bi karakterdi. -Yan karakterler berbat olmuş. -SPİDER MAN ÜÇLEMESİNDE YAN KARAKTERLER ÖNEMLİ YER ARZ EDERLERDİ. BU NE BÖYLE? Bütün hikaye (!) bu çocuğun başından geçmiş. İyi ki para vermemişim. |
Filmin başında şehirdeki hurda gemileri, taşeron şirkete toplatıyorlar. Önemli parçaları kendilerine ayırıyorlar. Daha sonra ulusal güvenlik el koyuyor. O bölgenin en baştan karantinaya alınması lazım.
Bu nasıl senaryo |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 10 Şubat 2015; 7:33:15 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 10 Şubat 2015; 7:40:46 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 10 Şubat 2015; 8:02:54 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|