Şimdi Ara

The Prestige (2006) vs Inception (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
8.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 2.12.2020)
Giriş
  • Bu iki beğenilen filmden hangisi daha iyi sizce ve neden ?

Bence Prestige her türlü daha iyi bir film hatta C. Nolan yaptığı en iyi filmdir kurgu,senaryo her bakımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 1 Haziran 2011; 22:25:39 >

• İkiside çok güzel.Kıyaslayamadım
  • Prestige'i izlemedim ya,Inception kadar var mı ?
  • prestige gerçekten çok sağlam bi film ama dün inception'ı izledim ve bence inception.
  • ikisi de mükemmel filmler ama beni prestige daha çok etkilemiştir heralde.

ama inception'ın kurgusu senaryosu da çok orjinal ve büyüleyici.
  • 1. Inception = Memento
    2. The Prestige
    3. The Dark Knight
    4. Following
    5. Batman Begins
    6. Insomnia
  • Bende inception'ı izlemedim ama prestij cok etkileyiciydi. Bu filmi geçer diyorsanız iyi bi film izlicez.. Umarım oyle olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prison Break (2005-2009 / 2017)
    19 yıl önce açıldı
    Rick and Morty (2013) | IMDB:9.2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Inception'da eksik olan son prestige'de fazlasıyla vardı. Etkileyicilik önemlidir bu yönden bence prestige çok daha iyi bir filmdi.
  • The Prestige'i çok beğenmiştim ama Inception'ı izlemedim henüz, bir şey diyemicem.
  • Inception izlemedim ama şimdilik Prestige.
  • İkisini de izledim.bence prestige 9,4 inception 9,7 puan 10 üzerinden. prestigei izledikten sonra kafamda soru yoktu ama inceptionda hepsi rüya mıydı ne kadarı rüya ne kadarı gerçek anlamam 15 dk sürdü.
  • Bende İnceptionu izlemedim ama Prestige kadar etkileneceğimi zannetmiyorum.
  • İki filmi de izledim ve gerçekten izlenmesi gereken filmler. İkisine de 10 veririm.
  • Zor bir seçim. Inception daha iyi dicem ama Prestige gibi bir sonu olsa müthiş ötesi olurdu. Yine de sonu çok iyiydi. Inception diyorum.
  • Inception'ı henüz izleyemdim. Önümüzdeki hafta izleyeceğim inşallah. Burada Inception daha iyi diyenler olmuş. Eğer gerçekten daha iyiyse nasıl bir şey olduğunu hayal bile edemiyorum. Çünkü Prestige'le (kendi kulvarında) kıyaslayabileceğim bir film görmedim henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan* -- 8 Ağustos 2010; 16:17:10 >
  • 1)Inception
    1.5)Memento
    2)The Prestige
  • Incepton tabikide.Düşünmeye bilegerek yok.
  • Nolan'ın kendi söylemlerindede bugune kadar yaptığım en iyi film Inception diyor.Kafasında yaklaşık 10 yıl boyunca kurgulamış senaryoyu
  • Inception.
  • Inception daha iyi bir film belki de ama tam anlamıyla sindirebilmek için 1 kere izlemek yetmeyebiliyor. Aynısı Memento için de geçerli...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.