Hadi ya. Acaba güncelleme yapmadı mı benim makine? Dedim girmeden bir bakayım güncelleme var mı diye. Sürüm 1.02 diye güncelleme düştü ekrana. Belki ben de sıkıntı vardır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU] (24. sayfa)
-
-
1.02 sürümü yüklüydü zaten ben açarken yapacak bir şey yok sanırımquote:
Orijinalden alıntı: Chris TraegerHadi ya. Acaba güncelleme yapmadı mı benim makine?
Dedim girmeden bir bakayım güncelleme var mı diye. Sürüm 1.02 diye güncelleme düştü ekrana. Belki ben de sıkıntı vardır.
Oyun ayarlarında dil seçeneklerini gören var mı acaba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam sanırım spiderman için türkçe işini son anda karar vermişler. Sıradaki güncellemeyle gelecektir. No:Sadece temenni dir :)
Demek makine güncelleme yapmamış. İlginç.
19'unda altyazı ve güncelleme gelecek diyorlar. Umarım doğrudur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dün gece 1 saat oynadım ps4 pro da grafikler şahane şehir canlı oyun mükemmel olmuş; buarada Türkçe dublaj yada altyazı yoktu PS Türkiye sağolsun 1 hafta daha bekletip PS5 çıkışında sunacak(mış) Türkçe dublajı olsun 1 hafta daha bekleriz
Ses:
Almanca, Fransızca, İngilizce, İtalyanca
Ekran Dilleri:
Almanca, Fince, Fransızca, Hollandaca, Macarca, Norveççe, Yunanca, Çekçe, İngilizce, İtalyanca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 12 Kasım 2020; 10:3:1 > -
Türkçe muhabbetini kim ortaya attı?
Yapımcı eklemiyor sony türkiye ekliyor ps5 ultimate edition alanlar için ilk oyunda türkçe dublaj olacakquote:
Orijinalden alıntı: ozgur792018 yılında çıkan Spider-Man PS4 oyununa dil eklemeyeceğiz demişler. Miles Morales değil. Dur ben sorayım.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
Türkçe muhabbetini kim ortaya attı?Playstation Türkiye basın bülteni göndermiş medyaya
-
-
PS Türkiye şaşırtmadı
Hocam ben pro'da oynarken çok fazla fan sesi geldiğini fark ettim. Sizde de öyle mi? Yoksa sıkıntı benim pro'dan mı kaynaklı?
quote:
Orijinalden alıntı: Chris TraegerHocam ben pro'da oynarken çok fazla fan sesi geldiğini fark ettim. Sizde de öyle mi? Yoksa sıkıntı benim pro'dan mı kaynaklı?
evet bir süre sonra bende de fan sesi gelmeye başladı ama 1 saat geçtikten sonra
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chris TraegerHocam ben pro'da oynarken çok fazla fan sesi geldiğini fark ettim. Sizde de öyle mi? Yoksa sıkıntı benim pro'dan mı kaynaklı?
neslin son oyunu hocam tüm gücünü kullaniyor. benim proda çok fazla ses yaptı bu oyunda resmen sal beni artik diyor :)
Ilk oyuna gore oynanis mekaniklerinde (animasyonlarda) azda olsa yürürken, kosarken, tekme tokat girerken ve tepkilerde vs. hissedilebilir bir fark var mi?
-
Oyun çıktığında türkçe olacak dedik ya kaç gündür söyledim
Sony'nin de bütün türk oyun basınının da yatacak yeri yok. RESMEN KANDIRILDIK BEYLER. TÜRKÇE DUBLAJI UNUTUN. YAZIKLAR OLSUN!
Edit:attığım fotoğraf nedense küçük gözüküyor. aramızda geçen muhabbeti şöyle yazayım size
Ben:12 kasım oldu hala türkçe dublaj veya alt yazı yok oyunda. Ne zaman gelicek?
Valla söyletiler 19’unu gösteriyor bizim bilgilerimize göre dublaj yapılmamış. Bekleyip görelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 12 Kasım 2020; 15:12:45 >
-
Hocam seslendirme kadrolarına bakacağımıza ps türkiye ye yazsaydın ya bunlar nereden bilecek ki tam olarak ps türkiye hayır derse yoktur zaten ben sorardım ama sorduğum için bir kez daha var değil mi ? diye sormak abes kaçar diye sormuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 12 Kasım 2020; 15:12:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Thejoker58906Hocam seslendirme kadrolarına bakacağımıza ps türkiye ye yazsaydın ya bunlar nereden bilecek ki tam olarak ps türkiye hayır derse yoktur zaten ben sorardım ama sorduğum için bir kez daha var değil mi ? diye sormak abes kaçar diye sormuyorum.
ps türkiyeye bütün sosyal medya hesaplarından sordum cevap vermiyor şerefsizler. oyun çıktı hala açıklama yok. 19unda gelicek olsa ps türkiye resmi olarak herkese duyururdu. bence kolpa. türkçe mürkçe yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 12 Kasım 2020; 15:14:46 > -
Cevap gelmesi bir kaç günü bulabiliyor hocam hemen cevap vermiyorlar zaten bana baya uzun bir aradan sonra cevap vermişlerdi.
-
Sony fazladan çıkış oyunu gösterip göz boyamak için dlc'den hallice oyunu 500 tl'ye önümüze sunmuş, afiyet olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 12 Kasım 2020; 15:22:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X