Şimdi Ara

Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
11
Favori
36.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yıtıbır pintipanda gibi tipler 19 kasım ps5 in avrupa da resmi çıkışıyla birlikte güncelleme ile gelecek diyor oyunu oynarken.

ne kadar güvenilir kaynak siz düşünün.göreceğiz

fakat 12 kasım tarihinde oyunun çıkışıyla olmayacağı belli hocam

• Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. 👍

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

son 6buçuk saat hocam öğrenecez bakalim tr varmi yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Arkadaşlar PS4 için kutulu ne zaman alabiliriz sizce?

Overgame dün sordum ps4 içinde 19 kasım diyor hem ps5 hem ps4 için aynı gün satışa çıkacakmış aslında oyun tüm dünyada 12 kasımda çıkıyor kutulu almak isteyenler 1 hafta daha bekleyecek

• bu arada yanlış bir bilgi var PS4 için Spider Man Miles Morales avrupa çıkış tarihide 12 kasım dijital olarak ama kutulu sürümleri ülkemizde her iki konsol içinde 19 kasım gözükmekte

bence Türkçe dublaj ve yerelleştirme için ps4 kutulu sürümleri 1 hafta geç çıkacak sonuçta PSN TR ingiltereye bağlı içerik olarak

https://www.amazon.co.uk/Marvels-Spider-Man-Miles-Morales-PS4/dp/B08KSN7GF4/ref=sr_1_1?crid=LF509PBNHA9G&keywords=spiderman+miles+morales+ps5&qid=1605105195&sprefix=spiderman%2Caps%2C223&sr=8-1

This item will be released on November 12, 2020.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 11 Kasım 2020; 17:39:34 >

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Bugün Talha Aynacı YouTube'da canlı yayında oynadı hocam. Türkçe şuan yok. İlerde güncelleme ile gelir mi bilmiyorum.

• gamer-x kullanıcısına yanıt

aynen hocam ps5 avrupa çıkış tarihi ile türkçe gelir

• oyunu hikaye uzunluğu 3-4 saatmiş.
    ben 7-8 saat gibi bekliyordum...

Hocam benim de okuduğum kadarıyla oyunun uzunluğu 8-10 saat sürüyor. Her şeyi yaparım diyorsan 15 saat sürüyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

oyunu hikaye uzunluğu 3-4 saatmiş.
    ben 7-8 saat gibi bekliyordum...

Hikaye uzunlugu, oyunun basindaki videoyu izleyip boss la dovusuyormussun o da ne sonra free room takiliyormussun. Ben de bi yerde okudum onun yalancisiyim.  

Ne olacak boyle dustukce dusuldu hikaye suresi.   Eger dogruysa almak icin acele etmeye gerek yok. Nede olsa ps4 te oynayacaz.   Ps5 alipta orda oynayacaklar dusunsun.  

Youtube'da 2 kişi bitirmiş.Biri 5.30 saat diğeri 7.30 saat.Bakalım biz kaç saatte bitireceğiz.

• Chris Traeger kullanıcısına yanıt
    10 saat platin süresi var hocam. platin içinde 2 kere oyunu bitirip herseyi %100 yapmaniz lazim. yani hikayesi 3-4 malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

Youtube'da 2 kişi bitirmiş.Biri 5.30 saat diğeri 7.30 saat.Bakalım biz kaç saatte bitireceğiz.

aynen geze geze 6-7 saat sürer 👍

• Dark-Samurai kullanıcısına yanıt

benim o :))

önce ps4 de sonra türkçe olarak ps5 de platinlerim.

25-30 saat sürer toplam ideal süre benim için.

sadece hikayesi için alanlar için 5-6 saatlik ömrü var ama. 2 güne spider ilani dolar forum

Hayirli olsun ps5 te oynayacaginiza gore.  

Ps5 te oynayinca bide 4k tv varsa al bide rtx, gorecegin grafik ve detaylara apışıp kalacagindan artik gıdım gıdım her yeri inceleyerek gidersin al sana hikaye oldu 50 saat.  

• Canlı yayında murat sönmezin dediğine göre sackboyda türkçe varmış demon souls ve astro da türkçe bu spiderman niye olmadı ve geçikti anlamadım sonradan iptal falan etmezler umarım.

• Oyun 10.377 GB güncelleme var. Gelir mi acaba Türkçe?
  • Ben güncelleme göremedim, tr psn İngilizce :( 1 haftaya Türkçe dublaj çıkar diyorlar
    Sürüm 1.02
    51,97 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcatraz06 -- 12 Kasım 2020; 0:9:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Traeger

Oyun 10.377 GB güncelleme var. Gelir mi acaba Türkçe?
    Açtım oyunu hocam güncelleme yok bende ayrıca türkçe değil şu an dil seçeneklerini bile bulamadım sadece ingilizce var
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.