Bu kişinin mesajlarına bakarsanız her fırsatta xbox'a laf atıp kargaşa çıkarmayı seven biri Playstation hayranı olan biri olduğunu görürsünüz. |
Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU] (35. sayfa)
-
-
aslında benim dediğimi diyor 2kişi pri 1kişi sec sonradan 4kişide olabilir diyor ama ayni servere bağlancaği için 2 sec olmaz gibi sanki. bakalim bu hafta netleşir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam peki aşağıdaki kombinasyon kesin çalışır mı? Ortak olmak isteyen bir arkadaş daha var. Netleşmesini bekleyeyim mi vereyim mi bilemedim?quote:
Orijinalden alıntı: byvolcanaslında benim dediğimi diyor 2kişi pri 1kişi sec sonradan 4kişide olabilir diyor ama ayni servere bağlancaği için 2 sec olmaz gibi sanki. bakalim bu hafta netleşir
Ps5 - pri
Ps4 - pri
Ps4 -sec
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
inceleme videolarına göre kesin ama istersen bekle birkaç gün daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 15 Kasım 2020; 21:45:4 >
PS5'te oynamak almıştım iptal ettim. Başka hangi PSN'den alabilirim uyguna ?
-
Oyunu almak için acele etmeye gerek yok 4-5 saatte bitiyor oyun DLC tadında 450 TL istiyorlar bir de.
Naber dostum,pm atamıyorum açabilir misin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 16 Kasım 2020; 0:29:6 >
quote:
Orijinalden alıntı: byvolcanaslında benim dediğimi diyor 2kişi pri 1kişi sec sonradan 4kişide olabilir diyor ama ayni servere bağlancaği için 2 sec olmaz gibi sanki. bakalim bu hafta netleşir
Doğru 2 ps5 2 ps4 olacak şekilde
herkesin dilinde bu 4-5saat olayi ama yanlış hocam. oyunu en kolaya alıp hiçbirşey yapmadan sadece ana görev yaparsaniz anca 5 saatte biter bu şekildede bir anlami yokki. 50 liraya alsaniz bile keyif alamazsınız bu şekilde. benim oyunu %100 yapmam 17 saatimi aldı sonra ng+ başladım platinledim toplamda 22 saat sürdü. gayet yeterli bir süre bence bi 20 saatte ps5 de oynarim..
Oyunu 4 5 saatte bitirmek için en kolaya alıp speedrun yapmak lazım. Burada haksızlık yapılıyor.
Lâkin oyun 50 dolar/euro'luk bir fark yaratacak kadar yenilik sunmuyor.
Birkaç yeni yetenek haricinde oyun bildiğimiz spiderman'in aynısı.
Uncharted Kayıp Miras bile 40 dolardan çıkmıştı.
İyiyim hocam siz nasılsınız ? Açtım şimdi atabilirsiniz tlou 2 zamanı spoiler dan dolayı kapatmıştım. Pm yi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 16 Kasım 2020; 11:12:30 > -
Hocam psn4.com var oradan fiyatlara bakabilirsin
-
Ortalama bitirme süreleri
Ana hikaye: 6 saat 30 Dakika
Ana Hikaye ve Ekstralar: 10 saat 30 Dakika
Tamamı: 15 Saat 30 Dakika
-
Bence tam ana oyun olmaması sebebiyle kısa süre içinde 100 tl bantlarına iner oyun. O zamanı beklemeyi düşünüyorum
-
Bence az değil. Gereksiz abartıldı bu konu. Ona bakarsan ilk oyunda 20 saat sürüyordu. Problem aradaki 5 saat mi?Normal oynayanlar için 15 saat, platin kasanlar için 25 saat sürecektir. Daha ne olsun? Souls oyunu değil ki 200-300 saat sürsün.quote:
Orijinalden alıntı: batuak29Ortalama bitirme süreleri
Ana hikaye: 6 saat 30 Dakika
Ana Hikaye ve Ekstralar: 10 saat 30 Dakika
Tamamı: 15 Saat 30 Dakika
Ps5 videolarını izliyorum oynamak için sabırsızlanıyorum. Grafik harika duruyor..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
5 saat değil aradaki fark.15 saat en az
kişiye göre değişir.fakat burada o siteye göre değerlendirme yazılmış.
o halde howlongtobeat e göre konuşursak
Completionist: Spiderman 33 saat Spiderman MM 15 saat 30 dk
kısaca Spiderman MM ilk oyunun yarısı uzunluğunda bir dlc niteliğinde oyundur
bu oyun için 50 euro/459 tl ücret fazla görülüyor dünyada da çoğu kişi tarafından haklı olarak
-
Bu süre olayı niye bu kadar sıkıntı oldu anlamadım yapımcılar ilk oyunun yarısı uzunluğunda ara bir oyun dedilerdi e ilk oyun 15-16 saat sürüyordu ortalama buda 7 / 7.5 sürüyor ilk oyunda yüzde yüz 30 saat civarıydı bu 15-16 yarısı işte burada yanlış bir şey yok bilinen bir şeydi bu neden şimdi fazlası bekleniyor gibi şaşırılıyor ? veya kısaymış kötü oldu deniliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 16 Kasım 2020; 16:48:37 > -
millet sizin bizim gibi takip etmiyor ki.7 saat diyorlardı zaten tam tuttu.
adam oyunun fragmanını bile izlemeden direk oyunu alıyor.
the order gibi 5 saatte bitince sinirleniyor
-
Bu oyun parasını hak etmiyor.
Spiderman DLC si gibi zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfaAdam -- 16 Kasım 2020; 16:53:55 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X