Şimdi Ara

Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
839
Cevap
11
Favori
36.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genelde firmaların haberi olmayabiliyordu bu işlerde hocam onu dedim ben sadece inanmamak değildi mesele Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

aynen bende pro var diye kablosu değişik dedim. sendeki fat kasa ise aynı kabloyu kullanabilirsin.
    Neyse hocam Ps5’i Türkiye’den alan bir arkadaşa kablonun üzerinde yazan voltaj değerini sorarız. Aynı ise kullanırız. Şimdilik zaman bırakalım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt

Haklısın dostum ama PS Türkiye'nin umrunda değiliz ne yazık ki. Adamlara 3 kere mesaj attım sosyal medya aracılığı ile ama mesajımı görmediler bile. Ama İnsomniac Games iki kez cevap verdi. Türkçe altyazı ve dublaj yerelleştirme çalışmalarımız yoktur dediler ve hangi dillerin olacağını bana link ile gösterdiler. 😊😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

ne diye geçiyor hocam bu kablonun adı

teyp kablosu diye geçiyor hocam. alırken kalınlığina dikkat edin

0.30

0.50

0.75

olarak değişik kalınlıkları var 0.75 olanı tercih edin 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 13 Kasım 2020; 16:57:27 >
  • Ps Türkiye den bir açıklama filan gelmedi sanırım bu rezilliğe rağmen !! Takip edemedim, neyse ki iptal ettim siparişi.

• byvolcan kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU]

Attıkları ilk bilgilendirme mesajı böyleydi. Özür dilemesi gereken içerik üreticileri değil bizzat kendileri.

• D. kullanıcısına yanıt

Microsoft bahane olarak yeterli kaynak falan bulamadık diyerek geçiştirme yaptı. Ama hiç değilse Türkçe balt yazı eklediler. Sony onuda yapmaktan aciz.

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Tipik Türk iş yeri işte. İşini yapmayan boşu boşuna para kazanan insanlarla dolu.

• Olay yine PS vs Xbox’a gelmiş. Toxic kitle şaşırtmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Doğruyu söylemiş niye zorunuza gitti ki ?

• Miles'a kıyafeti Peter mı dikti? Hep aklımda vardı bu soru.Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU] 

Zamanında Spider-Man Verse filmine ön gösterime gitmiştim. Çok hoşuma gitmişti. Anladığım kadarıyla burada ki Miles filmdeki Miles ile aynı olmayacak. Farklı evrenlerde geçecek oyun.

• Ne sorun olmuş iletişimde, Marvel ve Sony , Sony tr nin türkçe isteğine "bakarız, sen yap bişeyler, döncez sana" deyip, Sony tr tekrar sorunca "pardon canım seni unutmuştum, tr dile gerek yok, öptim kib by" filan mı demiş

• TaKo kullanıcısına yanıt
    Oyunu Türkçe diyipte pazarlarsan istersen oyunu bitir bu adamlar iade alması lazım almadığı takdirde senin dava hakkın doğuyor niye her yerde baş bas turkce olucak dediler.. bildiğin kandırmaca sahtekarlık başka birşey değil yaptıkları madem böyle bir haber yaptın arkasında olaydın koskoca PlayStation Türkiye sorunu böyle özür dileyerek çözüyorsa o zaman yönetim istifa nokta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olayın microsoft ile alakası yokken sony savunacağım diye bu saçma sapan açıklama neden?

• Oyunu %100ledim. Sadece 2018'deki oyundan spoilerlar içeren (Miles spoilerı yok) yorumlarımı bırakayım:

• Oyunun hikayesini Spider-Man'den daha çok beğendim. Sürprizlerle doluydu ve Miles'ın özel hayatındaki çatışmaları süper kahramanlığa çok güzel uydurmuşlar. İlk oyunda Dr. Octopus'u gördüğümüz an son boss benim diye bağırıyordu resmen. Kısa olmasına rağmen doluydu. Ganke karakterini beğenmedim, Simon Krieger da çok zayıf bir kötüydü.
    • Miles ile oynamak Peter'dan daha keyifliydi. Animasyonlar daha akrobatikti. Özellikle ağ atma animasyonlarını görmüşsünüzdür, tek kelimeyle mükemmel. Tecrübesiz Spider-Man'ın tadı gerçekten başka. Yeni Peter'ın yüzü hiç olmamış. 2018'deki çok daha iyiydi. Yeni güçler güzeldi fakat cloak biraz fanteziye kaçmak olmuş.
    • İlk oyunun 3 DLC'sini de %100'lemiştim. New York'da ağ atmak çok keyif veriyor. Bu oyunu oynarken resmen şehirde oradan oraya ağ atarak gezmeyi özlediğimi fark ettim. En son GTA4'te şehirde gezerken bu kadar eğleniyordum.
    • Bu Spider-Man oyunlarının potansiyeli gerçekten çok fazla. Öncelikle Miles Morales, ilk oyuna gelen 3 DLC yerine çıkmış bir ek paket olarak gelmeliydi. Bu oyunların aksiyonu harika. Insomniac Games'e yeterli süre verilmesi lazım çünkü Spider-Man 2'de yine 10 saat hikaye yanında hideout temizleme, collectible toplama ve kolay yan görevler görmek istemiyorum. Uzun bir tek oyunculu hikaye deneyimlemek süper olur. Genel oyuncuya hitap etmesinden dolayı iki oyun da bazı yerlerde çok sulanıyor. Biraz ciddileşip vahşi olunca Spider-Man deneyimi harika oluyor. Miles Morales'in son 15 dakikası falan o yönden harikaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 13 Kasım 2020; 23:59:54 >

• An itibari ile ben de oyunu bitirmiş bulunmaktayım. İlk başta Insomniac'ı tebrik etmek isterim. İlk Spider-man oyununu bitirdiğimde "evet ya süper kahraman oyunu böyle olur." demiştim. Bunda da aynısı dedim. Hikayede süper kahraman olmanın ne demek olduğunu ve sahip olduğun güçlerin ne kadar önemli olduğunu çok güzel bir şekilde vurguluyor. Ben amcanın dediği gibi "Büyük güçler büyük sorumluluklar getirir." Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU] Genel olarak hikayeyi beğendiğimi söyleyebilirim. Hikaye sürekli açılıyor. Ve aksiyon seansları da oldukça iyi. ilk oyundan aşağı kalır yanı yok yani.

New York'un karlı atmosferine bayıldım. PS4 PRO'da bile taş gibi gözüküyor. PS5'de oynasaydım gözlerim iyice bayram ederdi sanırım. Ama grafikler yine de şahane.

Mekaniklere gelirsek daha önce de çok beğendiğini yazmıştım. Mekanikler çok iyi. Ağ ile sallanma hareketleri pürüzsüz. Miles'ın acemiliğini de mekaniklere dahil etmeleri çok güzel. Oynarken acemi bir Spider-man ile oynadığınızı hissediyorsunuz. Bayıldım bu olaya. Miles'ın özel güçleri harbi çok güzel olmuş bu oyunda. Çok farklı bir tat katmış. Ayrıca Peter'in Miles'a hocalık yapması çok güzel ya. Bir Spider-man halinden tabi ki başka bir Spider-man anlar.Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU] 

Ayrıca oyunun müziklerini beğendiğimi söyleyebilirim. İlk oyundaki müziklere göre bu oyunun müzikleri çok daha iyi. Spotify listeme birkaç parçayı ekledim direkt.

Tek merak ettiğim şey acaba yeni oyunlarda Insomniac nasıl yenilikler sunacak? Bu oyunda Miles ile oynadığım için farklılıklar hissettim ama yeni oyunda umarım yenilikler sunmaya devam ederler. Çünkü bir yerden sonra tekrar etmeye başlayabilir. Ama Insomniac'a güvenim tam. Bir şekilde hallederler.

Uzun lafın kısası Insomniac güzel iş çıkarmış. PS5'de oynayacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler ve örümcek ağı ile iyi sallanmalar dilerim. Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU]  Yeni nesil için güzel bir oyun bekliyor sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris Traeger -- 14 Kasım 2020; 0:52:42 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.