fragman ve film için bir iki ince detay ı topladım - Fragmanda gördüğümüz veya ip ucu verilen düşmanlar ( Dr. Octobus, Electro, Green Goblin (Willem Dafoe gülümsemesi de var ), Lizard veya Venom ( Peter ın aniden arkasını döndüğü sahnede pençe savuruyor ) - Peter için yeni kostümü siyah olanı görüyoruz insanların arasından geçerken ve başlığı çıkarttığı esnada bunu giyiyor - Peter ın fragmanda giydiği takım elbise, eski Spider Man 3 de Tobey Maguire ın giydiği takım elbise ile bire bir aynı, hatta Dr. Octobus un "merhaba Peter" dediği sahnede üstünde bu takım elbise var Peter ın - Dr. Strange in boynunda Agamotto'nun Gözü var halen ama içinde zaman taşımı başka bir şey mi var anlayamadık - Dr. Strange Peter a vurup ruhu bedenden ayırdığı sahnede Peter ın elinde bir küp var bu büyülü bir eşya gibi - Peter ın fragman boyunca bazı sahnelerde Dr. Strange le kapışır veya ondan kaçar gibi bir hali var buda acaba başka evrenden gelen bir Dr. Strange mi var sorusunu akla getiriyor - Filmde oynayan JB Smoove a dün bir röportajda soruyorlar "hangi Spider Man ı görünce heyecanlandın" diye Tobey diyor, video su var yotube da - Hasbro nun yeni çıkan Spider Man figure lerinin birinin arakasında "gizemli paralele bir dünyadan gelen variant Spider Man kötülerle savaşıyor" yazılmış < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 24 Ağustos 2021; 17:34:30 > |
Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
-
Bu arada kimsenin dikkatini çekmedi sanırım trenin üstünde Dr strange ile spider vs atıyor o doctor strangenin alternatif versiyonu necromancer olduğunu dusunuyorum kötü karakteri strangenin
Galiba olacakları gösteriyor strange ayna boyutunda eğer o büyüyü yaparsa. Marvel hayal kırıklığı yaratır ama gidiş onu gosteriyor bence green goblin doc octopus falan katıldığını düşünmüyorum
Diğer teorimse su bunların hepsini yapan Mysterio kimliği olsun yaşantısı olsun Mysterio bu kadar hayal gösterebilir mysterionun olduğunu düşünüyorum çizgi romanlarda spiderin akli ile fena oynuyordu hangisi gerçek hangisi değil gibi bu teori bana daha mantıklı geliyor şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 24 Ağustos 2021; 19:6:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merak etmeyin diğer spidey'lerin düşmanları geldiyse tobey, andrew'da gelir; benim umudum büyük. Ha filmde bu üçünü ne kadar süre bir arada görebiliriz o biraz sıkıntılı. Benim düşünceme göre, spider verse sadece bu filmle sınırlı kalacak ve filmin sonunda her şey eskiye dönecek. Çünkü diğer spider'lar bu evrene temelli katılırsa, diğer filmlerde de oynatmak lazım onları. Bunlarda az buz oyuncu değil 3 tane başrol parası verilmesi gerek. Hadi onu geçtim. Secret invasion işlenirse hangi spidey'i oynatacaklar filmde. 3'ü de oynarsa zaten kalabalık olan kadroda süre sıkıntısı yaşanır, spiderlar arası kıyaslama başlar vs. Açıkçası ben ne sony'nin ne de marvel'in temelli bir biçimde spider verse evrenine girecek cesareti olacağını düşünmüyorum. Ama bu filmde merak etmeyin güzel bir spider verse evreni izleyeceğiz.... ama sonunda artık tüm bunlar strange'in planı mı çıkar yoksa bir şekilde düzeltirler mi bilmiyorum ama her şey eskiye dönecek bence. Peter dersini almış olacak hatta son sahne, spidey'in ikonik sahnesi olan maskeyi basın mensuplarının önünde çıkardığı sahne ile bitecek bence. Bakalım görelim
-
Bence kendi derdiyle uğraşırken, diğer evrendeki karakterlerin arasındaki çatışmaların ortasında kalacak. Yoksa bu kadar villian’ı tek film kaldırmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 24 Ağustos 2021; 20:38:27 >
İzlediğimiz şey fragmandı. Söylediğin şeylerin beya başka şeylerin filmde olup olmayacağını bilmiyoruz. Bu yüzden, bence filmi bu kadar basite indirgemeyinquote:
Orijinalden alıntı: RindamanAdam pata küte dünyanın hafızasını silecek kritik büyü yapmaya başlıyor sanki relax şekilde krep yapıyor, o esnada abi hatun, abi dostum nolacak derken büyü patlıyor.
Filmin merkezindeki olay çok zayıf.
Bari biri size saldırsın da o esnada büyü bozulsun, ciddiyetsizlikten çok uzak amatörce bir plot olmuş..
Filmin göbeğindeki olay bu olunca insan rahatsız oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyü kontrolden çıkıyor ve birden paralel evrenlerde kaos başlıyor, bunun çıkış sebebi de çok çocukça ve ucuz gözüküyor, eyyorlamam bu kadar dostum.
Umarım film bundan daha iyidir.
Ekliyim, artık fragmanların 4k olması lazım!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 24 Ağustos 2021; 21:45:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Koks34
Bu arada kimsenin dikkatini çekmedi sanırım trenin üstünde Dr strange ile spider vs atıyor o doctor strangenin alternatif versiyonu necromancer olduğunu dusunuyorum kötü karakteri strangenin
Galiba olacakları gösteriyor strange ayna boyutunda eğer o büyüyü yaparsa. Marvel hayal kırıklığı yaratır ama gidiş onu gosteriyor bence green goblin doc octopus falan katıldığını düşünmüyorum
Diğer teorimse su bunların hepsini yapan Mysterio kimliği olsun yaşantısı olsun Mysterio bu kadar hayal gösterebilir mysterionun olduğunu düşünüyorum çizgi romanlarda spiderin akli ile fena oynuyordu hangisi gerçek hangisi değil gibi bu teori bana daha mantıklı geliyor şuanyok daha doctor strange multiverse of madness filmi gelecek spidermandan hemen sonra. spiderman filmiyle bu multiverse defteri kapanmayacak.
-
-
Multi verse olayına Loki ile bukadar girdikten sonra, Dr. Strande fragmanda uzay zaman dengesini bozduk, multiverse çok zor anlayabilceğimiz bir kavram dedikten sonra, sam raimi evrenindeki aynı dr. Octopus u, green goblin bombasını ve gülüşünü getirip, amazing spider man den de aynı electro yu getiriyorsanız, halen filmde bir multi verse çıkmassa doğru düzgün kusura bakmasınlar asrın en kötü marvel trolü ve filmi olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: RindamanBüyü kontrolden çıkıyor ve birden paralel evrenlerde kaos başlıyor, bunun çıkış sebebi de çok çocukça ve ucuz gözüküyor, eyyorlamam bu kadar dostum.
Umarım film bundan daha iyidir.
Ekliyim, artık fragmanların 4k olması lazım!
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum aşırı saçma olur bence de strange böyle çocukça hata yapcak bı karakter değil
Bu kimlik meselesi de dahil
Benim teorim bu yaşanılan olayların hepsi mysterionun ilizyonu hydroman moleman gibi villainleri de tek film de gösterdiler iron mani bile ilizyon ile gösterdi hepsi ilizyon çıkmıştı ki Mysterio spiderin akli ile çr de fena oynuyordu hatta spidermani delirttiği de oldu gercekle ilizyonu ayırt edemiyordu ben mysterionun ölduğunu düşünmüyorum devam filmi olarak bence mysterionun yarattığı ilizyon hepsi bunların Mysterio hafif görünebilir ama spiderin en azılı düşmanı ve aklını kaybettiren tek villaindir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 25 Ağustos 2021; 2:10:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Green goblin, sandman, Dr octopus Maguire evreninde, electro ve lizard ise Garfield, yani tek spidey olmayacak gibi gözüküyor ve dedikodular bunu destekliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979
Green goblin, sandman, Dr octopus Maguire evreninde, electro ve lizard ise Garfield, yani tek spidey olmayacak gibi gözüküyor ve dedikodular bunu destekliyor.The GOAT Movie Podcastyoutube
JB Smoove Confirms Tobey Maguire in Spider-Man No Way Homehttps://www.youtube.com/watch?v=5C-4UGEUsUc&ab_channel=TheGOATMoviePodcastburada da filmde oynayan oyuncuya, "tom holland la beraber ekranda hangi spider man ı görmek sizi heyecanlandırdı, tobey maguire mı yoksa andrew garfield mı" diye tuzak bir soru soruyorlar oda tobey maguire tabiki diyor :)
yani elimizde çok delil var ama bana yine de garip geliyor bu kadar süre neden gizleniyor bunlar spider man sevenler için büyük ve beklenen oyuncular, onları kullanarak çok güzel pr yapılır, ayrıca filmde karakter bolluğu var birde eski örümcek adamlar eklenirse kime ne kadar vakit ayırabilirler bilemiyorum
-
Filme daha 3.5 ay var. Ben 2. fragmanda bekliyorum diğer spidermanlari. Bir teorim de diğer spidermanlarin filmde olmayacak olması ve şuandaki spidermanin sinister sixe karşı tek başına mücadele edecek olması. Ben diğer spideyleri tekrardan görmek isterim.quote:
Orijinalden alıntı: evohanThe GOAT Movie Podcastyoutube
JB Smoove Confirms Tobey Maguire in Spider-Man No Way Homehttps://www.youtube.com/watch?v=5C-4UGEUsUc&ab_channel=TheGOATMoviePodcastburada da filmde oynayan oyuncuya, "tom holland la beraber ekranda hangi spider man ı görmek sizi heyecanlandırdı, tobey maguire mı yoksa andrew garfield mı" diye tuzak bir soru soruyorlar oda tobey maguire tabiki diyor :)
yani elimizde çok delil var ama bana yine de garip geliyor bu kadar süre neden gizleniyor bunlar spider man sevenler için büyük ve beklenen oyuncular, onları kullanarak çok güzel pr yapılır, ayrıca filmde karakter bolluğu var birde eski örümcek adamlar eklenirse kime ne kadar vakit ayırabilirler bilemiyorum
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence filmin sonunda olacaklar. Yeni film için zemin hazırlayacak. Hatta avengers gibi hepsinin bir araya toplandığı ayrıca ayrı ayrı hikayelerinin de olduğu filmler gelecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eğer bu düşmanlar daha önce işlenilmemiş, bilinmemiş olsaydı dediğiniz gibi film bunu kaldırmazdı. Ancak hepsi önceki filmlerden biliniyor.
Bu arada fragmandan filmin nasıl olacağı hakkında tam bir fikre sahip olmak mümkün değil. Çünkü marvel fragmanlarla oynamayı seviyor. Fragman için bile özel çekim yapabiliyorlar. Sonra filmde bir bakıyorsun fragmandaki sahne baya bir değişmiş veya hiç yok.
Tom Holland da çıkan fragman için "buzdağının küçük bir kısmı" dedi.
Bu arada hiç endişeniz olmasın, Tobey ve Andrew filmin büyük bir kısmında olacak. Öyle cameo olarak görünmeyecekler sadece.
Hocam diğer spiderman karakterleri filmin tamamında olsaydı onlarında reklamı yapılırdı. Film bildiğin Tom Holland üzerine kurulu olduğundan bence cameo gibi sonda gözükecekler. Tüm spidermanlerin bulundun filmide bir güzel reklamı yapılıp devam filmine saklayacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 25 Ağustos 2021; 10:58:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önceki mesajlarımda da belirttim, filmin covid yüzünden bir kez daha ertelenme durumu da var. Bundan dolayı da her şeyi bir anda açıklamak istemeyebilirler, çünkü heyecanı ve beklentiyi en üst seviyede tutmak çok önemli onlar da böyle bir strateji izliyorlar.
Ki dediğiniz gibi olsa, fragmanda bu ikiliyi görsek bu kez de birçok kişi "e her şeyi gösterdiniz ne sürprizi kaldı" diyecektir. Ama filmin pazarlamasına inanılmaz bir etki yapacağını göz önüne alırsak sonraki fragmanlarda az da olsa gözükme şansları oldukça yüksek.
Sen bana güven; dediğim gibi ikisi de filmin önemli bir kısmında rol alacaklar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 25 Ağustos 2021; 11:32:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X