< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire (57. sayfa)
-
-
son 2-3 spider man filmini seyretmedim
şu olayı soracaktım. 3 tane farklı spider man var geçmişte oynayan
bu 3 oyuncu neden aynı filmde?
-
Çünkü paralel evrenlerden geliyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kafama takıldı
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.şimdi bunlar iyilik perisi misali tüm villian karakterleri iyileştirip kendi evrenlerine gönderdiler de bu evrenler artık kendi düzeninden çıktığı için kang/tva gidip o evrenleri sonra budamış olmasın? yani bu her şey boşuna yaşanıyor da olabilir bu evren budama mevzusundan dolayı. belki de evrenin kaderiyle oynayıp kutsal zaman çizgisinden çıkardılar o diğer evrenleri yani. mantıklı mı bu yoksa fazla kurcalamamak mı lazım -
Hocam filmde anlatılan, konuşulan dışında kasma bir şeye boşver.
-
Extended versiyonda ekstra ne var?
Buldum "This extended version features over 11 minutes of new footage, including deleted scenes. When Dr. Strange's spell to restore Spider-Man's identity goes awry, Peter is forced to overcome his greatest challenge yet.."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylik -- 27 Mayıs 2023; 3:23:15 > -
Film en çok izlenen 3. süper kahraman filmi olmuş. çok sıkıntılı bir zamanda vizyona girmiş olmasına rağmen.
Keşke no way home'u pandemi sonrasına erteleme şansları olsaydı. 2021 aralık değil de 2022 aralıkta vizyona girse deli gibi rekor kırardı.
-
1. Ve 2. Nedir ya da liste var mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
End Game ile İnfinity War ilk 2'de. Listeye burdan baktım:
en.wikipedia.orgList of highest-grossing superhero films - Wikipediahttps://en.wikipedia.org/wiki/List_of_highest-grossing_superhero_films
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X