Şimdi Ara

Spider-Man: No Way Home (17 Aralık 2021) | Tom Holland - Andrew Garfield - Tobey Maguire (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.128
Cevap
9
Favori
48.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence en iyi spider man oydu. Sadece peter parker icin fazla havaliydi :D

• #SpiderManNoWayHome internete sızdığı için Sony filmin dijital versiyonunu 15 Mart'ta yayınlama kararı aldı.

• Pm atabilir misiniz blurayi tr dublaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 12 Mart 2022; 13:18:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Az önce tekrar izledim hala andrew ve tobey'nin geldiği sahnede çocuk gibi seviniyorum

• dewe34 kullanıcısına yanıt
    Hocam pm den link atsaniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt

yeni düşen bluray versiyonunu değil hocam normal olanı izledim en çok bilinen cehennemli malum siteden, isterseniz atarım yine de link

• Filmi az önce izledim. Ömrümde bu kadar fan-service diyebileceğim bir film görmedim. Her anına fanları mutlu etmek adına bir şey eklemişler. Sanki bir avuç fan toplanıp film yazmış gibi, tabi sonuyla bir şekilde toparladılar bence.

• Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    sırf may halayı öldürmek için 2.5 saat film yapmış adamlar inanılır gibi değil
  • Filmi dün izledim. İyi ki yorumlara ve puana bakıp sinemaya falan gitmemişim.

Büyük bir hayal kırıklığı başka hiçbir şey değil.

Çok net bir şey var Tom Holland'ın oynadığı seri diğer iki seriye göre çok çok geride. (Tom Holland oyunculuğu için bir şey demiyorum, senaryo vb. çok kötü)

Nasıl bu kadar puan aldı akıl sır erdiremiyorum.

Tam beslenme ve sırt çantası örümcek adamlı olan kitleye uygun bir filmdi.

• harika ya :)

UT4KAyoutube
    #spiderman #spidermannowayhome #bloopers I hope you will like it. If you like it, don't forget to like and subscribe to my channel. Likewise, you can express your ideas in the comments section. Thanks for watching! You can contact me on my Instagram and Facebook accounts, you can also have the opportunity to speak with me on my Discord server! https://www.instagram.com/ut4ka/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100030248655395 https://discord.gg/HzFpwY3A7D If you wish, you can follow my Twitch channel and donate via ByNoGame. https://www.twitch.tv/ut4ka_ https://www.bynogame.com/destekle/Utku-Kadiz Join this channel to enjoy the privileges: https://www.youtube.com/channel/UCQAhyDjut3et6FmSBsfUZTQ/join
    https://www.youtube.com/watch?v=P6gEVSLStCE&ab_channel=UT4KA
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

bu filmin en büyük özelliği geniş bir yaş grubuna hitap eden spider man lerin bir araya getirilmesidir, 2002 tarihli sam raimi filmlerinin kaldığı yerden devam ediyor resmen, sırt çantalı çocuklar bundan ne anlasın dr. octavius peter a "güneşin gücü avuçlarımın içerisinde" dediğinde onlar daha portakalda vitaminlerdi, tam tersine yetişkin izleyici için yapılan harika bir anma filmidir bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 13 Mart 2022; 2:44:22 >
  • evohan kullanıcısına yanıt

Doğru anma filmi, fanlar tarafından yapılan filmlere benziyor. Sadece onlarda bu kadar para imkanı olmuyor.

• Amma balon filmmiş sıkıntıdan patladım izlerken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü adamları kurtarma fikri üzerine inşa edilmiş. Senaryo ondan sonra boşa sarıyor. Daha farklı bir senaryo olamaz mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluray düşmüş tabi.

Arkadaşlar film iyiydi ama öyle 8-9 puan verebileceğim bir film değildi şahsen.

Sinema salonunda izleyenlerde eminim daha güçlü bir etki bırakmıştır, ben 4k kocaman tv'de izledim.

Aldım abur cuburu falan gömdüm izlerken ama filmden çok keyif alamadım. Tobey-Andrew-Tom bir aradayken güzeldi, 20 yıl öncesiyle alakalı

karışık muhabbetler ve pop kültür referansları biraz renk katmış.

Bir sonraki marvel filmi Strange için daha yüksek beklentim var.

• Bildiğin ergen filmi olmuş. Kirsten Dunst'tan, Emma Stone'dan sonra şu çingene kızın tipi, oyunculuğu hiç çekilir gibi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi az önce izledik. Yani film fena olmamış. Zaten daha önce 50 defa dile getirdiğimiz gibi başta Tobey sonra Garfield bu oyuncuların canlandırdıkları Spider-man evrenlerindeki kmtüler hatrına ve bir de Dr. Strange hatrına izledik. Ben bunlar için izlediğimden dolayı beklediğimi buldum. Ama filmdeki bazı kısımlar ise biraz keyif kaçıran olmuş. Marvel'ın şu salak salak esprileri olmasa güzel olurdu mesela. Hayır komik de değil.

Dr. Octopus'a May hala su ister misin diye sorduktan sonra tuzlu su mu, tatlı su mu diye soruyor? Ahtapotsunuz ya diyor filan. Yani komik desen komik değil, soğuk espri desen o bile değil 2 yaşındaki çocuğun zekâ seviyesine hitap eden bir espri çalışması olmuş.

Eskileri görmek güzeldi. Tobey olsun, Garfield bile olsun iyiydi. Tobey de her ne kadar minyon tipli patlak suratlı bir kardeşimiz olsa da yıllar onu bile yıpratmış, yaşlandırmış be. O bile yaşlandığını hissettirir olmuş, bu biraz üzdü.

Yalnız şu Marvel'ın tehlikeli ve dehşet içerikli anlarda karakterlerin geyik muhabbeti yapma, sohbete dalma olayından keşke bir türlü vazgeçebilseler artık. Her filmlerinde olduğu gibi bu filmlerinde de bokunu çıkarana kadar kullanmışlar bunu. Ya tabi insanlık hâlidir. İnsan bir an olsun bile huzur ister, sohbet etmek ister ve hele ki Peter Parker gibi sıcakkanlı bir karakter illa ki geyik çevirmek ister. Ama abi sıkıyor yani. En azından daha kısa tutabilirdiniz.

Filmin ilk 15-20 dk'sı zaten geyik. Oldum olası şu ergen suratın filmlerine bir ısınamadım. Tek tesellim ilk filminden sonra 2. filmini izlemedipim için kaçırdığım Mysterio olayına şöyle bir özet geçmesi oldu. Yoksa oraları komple çöp, geyik muhabbeti. Bu film 2 saat de olabilirmiş yani.

Bu arada önceki Spider-man'ler izleyeli epey olmuş.
    Bütün kötülerin öldüğünü bilmiyordum, yani unutmuşum. Green Goblin'in öldüğünü bile zar zor hatırlıyorum. Madem ölüleri görebiliyorduk bari keşke Gwen karakterini, Kirsten'ın cnalandırdığı MJ'yi filan da görseydik, güzel olurdu.
    Sahi o oyuncular da olacaktı bu filmde diye hatırlıyorum ama göremedik ya da ben yanlış hatırlıyordum.

Electro'nun "Belki bir evrende siyah Spider-man vardır" şeklinde SJW'sel göndermesi hoşuma gitti. Gerçi göndermenin bu yönde olduğu şüpheli, gelecek Spider-man yapımları hakkında spoiler olabilir, hatta olmuştur belki de.

Son olarak
    Herkesin Spider-man'i unuttuğu o filmin sonunda, Peter Parker May halasının mezarına gidiyor. Orada Happy ile karşılaşıyor. Neden orada May'in halası olduğunu söylemek yerine Spider-man aracılığıyla tanıdığım biri dedi ki? Yoksa adam zaten May halasının yeğeninin Spider-man olduğunu mu biliyordu? Öyleyse bu büyü ne işe yaradı ki, zaten bu büyünün amacı bunu unutturmak değil miydi?

Neyse eğrisiyle doğrusuyla film idare ederdi. Daha iyi kesinlikle olabilirdi ama sadece eskilerin olması ve Dr Strange ile anca bu kadar iyi olabilmiş, filmi bunlar yüklenmiş zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickelback - Hero

Evo161AORyoutube
    Spider-Man No Way Home live action spider-verse movies, HQ Full HD video clip blu-ray, all spider man together, tobey maguire's spider-man, andrew garfield spider-man and tomholld's spider man Song written by Chad Kroeger Vocal by Chad Kroeger and Josey Scott Soundtrack by spider-man 2002 by sam raimi Hard Rock Harden Heavy Cast Starring Tom Holland Zendaya Benedict Cumberbatch Jacob Batalon Jon Favreau Jamie Foxx Willem Dafoe Alfred Molina Benedict Wong Tony Revolori Marisa Tomei Andrew Garfield Tobey Maguire Directed by Jon Watts
    https://www.youtube.com/watch?v=4lea7KR9Ozs&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 18 Mart 2022; 13:40:34 >
  • Tobey ve Andrew'ı görmek çok iyi oldu. Tabii yine klasik Marvel, Tom, MJ ve Ned'in bayat esprilerini çekmek zorunda kaldık. Bu filmden sonra insanların içindeki Tobey sevgisi depreşmiş olacak ki, herkes Sam Raimi'den Spiderman 4 bekliyor. Tom Holland'ı kimsenin umursadığı yok haklı olarak.

Aftercredit sahnesinde Anlamadığım bir şeyi sormak istiyorum;

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Aftercredit sahnesinde Eddie Brock'u gördük. Venom 2'nin sonunda da boyut değiştirdiği bir sahne vardı. Belli ki o da, bu çoklu evren olayından nasibini alıp Tom Holland'ın evrenine geldi. Fakat barda otururken, bir anda kayboldu ve simbiyot parçasıını bıraktı. Sanırım sonraki filmde bu simbiyot parçası Tom'u bulacak bir şekilde. Eğer öyle olursa, Eddie'yi nasıl bağlayacaklar? Çünkü sanırım kendi -Spidermansiz- evrenine geri döndü. Ben mi anlamadım? Bunu açıklayacak bir arkadaş var mı?

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.