Şimdi Ara

Spider Riders (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
4.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hail Hydra -- 30 Ocak 2008; 15:42:57 >
  • nezaman alıyoz örümceği
  • güzel bişiye benzio üye olamda görem bakam ss atarmısınız
  • Bakın Bakalım
    http://img153.imageshack.us/img153/3170/kopkopud5.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 30 Ocak 2008; 16:01:15 >
  • @HeLl4YoLJ

Buyur Kardeş SS

Spider Riders
  • oooo 5. bölümdeyim :D
  • @brednHG

Evet Bitti Bonus Mission Yada Online Takıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: brednHG

Benim Resme Bi Bakın
    http://img153.imageshack.us/img153/3170/kopkopud5.png

o demek oyunu bitirdin archia online a tıkla ve diğerleriyle online oynamaya başlayabilirsin artık demek :D
  • bilioz olm size göstermeli yaptık :D multiplayer takılıorum beklerim sizleri ancak adamlar oyle gozukmuo resim seklinde gozukuorlar
  • yaw 5. bölümde anahtar nerde
  • eeeeeee cevap yokmu anahtarla ilgili aradım aradım bulamadım balta ile ilgili galiba ama bulamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mos.92

eeeeeee cevap yokmu anahtarla ilgili aradım aradım bulamadım balta ile ilgili galiba ama bulamıyorum

bir tane kadın bulcaksın etrafında 3 tane örümcek ama büyük böle onları öldürceksin kadından anahtarı alacaksın sonra eve gidecen anahtarı verecen baltayı alacan odunu kesecen ilerlicen ....
  • @MaNgOsEr

Senin Dediğin 3.Bölümdeki Evin Yanındaki Kütük.Arkadaş 5.Bölümü Soruyor..

@mos.92

Bak Şimdi Sen Böle Etrafı Gez Yerde Çanta Bulcaksın Nerde Olduğunu Hatırlamıyorum.Sora Onu Kadına Götüceksin Kilitli Büyük Kapı Var Bir Tane Yanındada Asker Var Ordaki Kadın.Senden Mor Çicek İsticek O Kapının Üstünde Bir Yol Var Oraya Çıkacaksın.Girince Önünde Çicek Olcak Onu Alcan Kadına Vercen.Kadın Sana Potion Vercek Kahverengi Onu Alcan.Ormanda Gez Biraz Bulursun Yaralı Asker Var Zehirlenmiş Ona Yeşil Canavarlar Saldırmış.Ona Verceksin Sana Anahtar Vercek Onu Ormandaki Adama Verceksin Adam Yere Balta Koycak Onu Alcan.Ormanda Gezin Yine Bir Tane Kütük Görcen Arkasında Yeşil Canavar , Canavarın Yanında İse Bir İp.O Kütüğü Kesceksin Canavarı Yenceksin İpi Alcaksın.Sonra Tekrar Askerli Bi Kapı Var Demiştim Onun Üstündeki Yoldan Gitçeksin Bi Duvarın Önünde Dönen Yıldızlar Var İp Alcaksın İnventory den Oraya Koycan Yukarı Çıkcan Sağdaki Yoldan Gitcen.Siyah Bir Örümcek Çıkcak Karşına İnventory Deki Mor Aleti Vercen.

• oyun güzel ama harbiden çok bekletiyor açılırken
  • Gelin Multiye OYnuyak Hızlı Olun :D
  • örümceği aldım adı örümböcek :D çok dehşet oldu oyun mission 6 dayım
  • ben nerden silah kılıç vb. bulacağım?
  • nasıl örümcek alınıyor?
  • kimse sorularımı yanıtlamıycak mıı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.