Şimdi Ara

Spider Riders (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
4.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5. bölümde bütün canavarları öldürdüm ama hiç bir yere gidilmiyo.kadına çantasını verdim ondan sonra bişey yapamadım lütfen yardım edinnn..
  • çok sinir oldumm saatlerdir uğraşıyom yavv
  • ben 5. bölümde anahtarı aldım ama bana baltayı verecek olan anahtarı kabul etmiyor
  • beyler altıncı bölüm nasıl bitiriliyor bitmedi gitti şu melet
  • 5. bölüm nasıl olacak biri bana pm atabilir mii?bir de örümceğin nasıl alındığını yollar mısınız?
  • 5. bölümü bitirdim ama nasıl silah vb. alacağım?örümceğim de oldu adı da "TheOrumcek"
  • rehber fln yapın ya hiç bişey anlamadım
  • çok zevkli oluyo oyun yav örümcek de aldım çok güçlü oldum tek eksiğim silahım yok
  • kartlar nasıl kullanılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keke In Da House -- 31 Ocak 2008; 12:57:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: king0882

çok zevkli oluyo oyun yav örümcek de aldım çok güçlü oldum tek eksiğim silahım yok

salakmısın kardeşim sen yaa ?? oyunda silah falan yok !!
  • örümceğim ağ bıraktı yav acaip işe yaradı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

çok zevkli oluyo oyun yav örümcek de aldım çok güçlü oldum tek eksiğim silahım yok

hakaret etmesen daha iyi olurdu ama gene de sorumu cevapladığın için teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: Syclopse

kartlar nasıl kullanılıyo

eğer turuncu zar gelirse çevirdiğinde turuncu zarı alıp alttaki kullanmak istediğin atak kartlarına sürükleyrek bırakacaksın ( eğer yeşili süreklersen bazılarına ( yeşil olanlarına ) onlarda savubma kartlarıdır ) ve süreklediğnde kartın etrafı mavi olmuşsa şuan kullanmya başladın anlamına gelir ..
  • quote:

quote:

quote:

hakaret etmesen daha iyi olurdu ama gene de sorumu cevapladığın için teşekkürler

pm attım dostum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Syclopse

kartlar nasıl kullanılıyo

eğer turuncu zar gelirse çevirdiğinde turuncu zarı alıp alttaki kullanmak istediğin atak kartlarına sürükleyrek bırakacaksın ( eğer yeşili süreklersen bazılarına ( yeşil olanlarına ) onlarda savubma kartlarıdır ) ve süreklediğnde kartın etrafı mavi olmuşsa şuan kullanmya başladın anlamına gelir ..

teşekkürler
  • yav bu 7. bölüm nasıl olcak?
  • tahta aldım 7. bölümde başka da bişey yapamadım
  • lüütfenn yardım edinnn
  • kimse 7. bölüme gelemedi miii
  • bune bicim sey yaa saçma sapan oyun hıc guzel degıl
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.