Gow ragnaroku esneyerek oynuyordum. Gowun oynanisi disinda hicbir olayi beni tatmin etmedi boss fightlari yapmak icin yapmislar gibiydi ve buyuk potansiyal kayip var. Oynanisi da spiderman 10 puansa gow 7-8 puan alır. Spiderman 2 hakkinda on yargim vardi çünkü ilk oyununu yine esneyerek oynamıştım. Herneyse oyuna basladi. Oyunun baslangicini yine esneyerek oynadim. Abi oyun yarisindan sonra oyle bir açıldı ki sanki sinemada avengers endgame izliyorum. Oyle bir zevk aldim. Bu oyunun filmi yapilmali net. Başyapıt olduğunu düşünüyorum oyunun. Mukemmel otesi sinematikler, harika seneryo mukemmel boss fightlar, oyunun yavas yavas pembe dizi atmosferinden batman benzeri(onun kadar olmasa da) karanlik atmosfere gecis yapmasi ve bunu oyuncuya hissetirmesi. Oyun oyuncuyu sasirttikca ustune daha da cok sasirtan olaylar yasanmasi abi mukemmel oyun ya. Oyunu daha bitirmedim ama inanilmaz bir deneyim. Ilk kez bir oyuna karşı böyle hissettim witcher 3-rdr2 den sonra. Ilk oyun 2.oyunun dlcsi si gibi kalıyor gerci gow da da ayni olay vardi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 3 Mart 2025; 5:3:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim