Bildirim
Spiderman 3 sorun bir an önce çözüm arıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
(Varsa) Bilgisayarına bağlı olan gamepadi çıkar, açılır. -
Ben çıkardım gameped ve wheel i düzeldiquote:
Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907
(Varsa) Bilgisayarına bağlı olan gamepadi çıkar, açılır. -
bende ne gamepad var ne de wheelquote:
Orijinalden alıntı: seF[o]
Ben çıkardım gameped ve wheel i düzeldi
Alıntıları Göster -
bluetooth u çıkarquote:
Orijinalden alıntı: berk58
bende ne gamepad var ne de wheel
Alıntıları Göster -
harddiski rami çıkar kesin çalışır.quote:
bluetooth u çıkar
Alıntıları Göster -
malesef hala aynıquote:
bluetooth u çıkar
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: lycantrophic
harddiski rami çıkar kesin çalışır.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: lycantrophic
çözüm olcağını düşünüyosan yaz arkadaşım dalga geçme
-
varsa game.exe dosyasını gönderebilirimisiniz?quote:
Orijinalden alıntı: berk58quote:
çözüm olcağını düşünüyosan yaz arkadaşım dalga geçme
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
KATILIYORUM CDROMU ÇIKAR MOUSE ÇIKAR ANAKARTI ÇIKAR FLOPPY ÇIKARRRRRR HERŞEYİ ÇIKAR=)))))))))))))))))
-
gel sen dizüstünden çıkarquote:
Orijinalden alıntı: _d_e_l_g_a_d_oquote:
KATILIYORUM CDROMU ÇIKAR MOUSE ÇIKAR ANAKARTI ÇIKAR FLOPPY ÇIKARRRRRR HERŞEYİ ÇIKAR=)))))))))))))))))
Alıntıları Göster
-
Sustun bakıyorum?quote:
gel sen dizüstünden çıkar
Alıntıları Göster -
NESE ARKADASIM KUSURA BAKMA DEMEKKİ CDDEN SORUN WARDIR GİT DEİSTİR BASKA YERDEN AL OK KUSURA BAKMA YAPTIGIM SAKA İCİN BAZI DENLİ DENSİZLER PATLATINCA İSİN ASLI ORTAYA CIKIYOR=))quote:
Sustun bakıyorum?
Alıntıları Göster
-
Arkadaşın ne demek istediğini anlayan varsa bana da anlatsınquote:
Orijinalden alıntı: _d_e_l_g_a_d_o
NESE ARKADASIM KUSURA BAKMA DEMEKKİ CDDEN SORUN WARDIR GİT DEİSTİR BASKA YERDEN AL OK KUSURA BAKMA YAPTIGIM SAKA İCİN BAZI DENLİ DENSİZLER PATLATINCA İSİN ASLI ORTAYA CIKIYOR=))
Alıntıları Göster
-
quote:
Arkadaşın ne demek istediğini anlayan varsa bana da anlatsın
Alıntıları Göster -
Evet yaa bendede aynı sorun çıkıyo.Ama bende gönderme hata raporu geliyor.Arkadaşın dediğini uyguladım.Gamepad'im vardı çıkardım.Daha olarak kızılötesi ve kamera usb'si var onlarıda çıkartıyımmı lütfen yardımm!!!quote:
Orijinalden alıntı: _d_e_l_g_a_d_o
Alıntıları Göster -
arkadaslarin onerdigi yontemler olmadigian gore yeniden yuklemeyi dene olmazsa dvd cd sinde bir bozukluk var demektirquote:
Orijinalden alıntı: melih38
Evet yaa bendede aynı sorun çıkıyo.Ama bende gönderme hata raporu geliyor.Arkadaşın dediğini uyguladım.Gamepad'im vardı çıkardım.Daha olarak kızılötesi ve kamera usb'si var onlarıda çıkartıyımmı lütfen yardımm!!!
Alıntıları Göster -
kasayı yan yatırquote:
Orijinalden alıntı: CanYücel
arkadaslarin onerdigi yontemler olmadigian gore yeniden yuklemeyi dene olmazsa dvd cd sinde bir bozukluk var demektir
Alıntıları Göster.ya da format at.ya da git yenisi al.zaten eşşek gibi sistem istiyor.doğru düzgün oynamak herkese nasip değil.ha birde pixel shader 3.0 dalgası var.unut bence o oyunu.penumbra overture oyna.süper o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 19 Mayıs 2007; 10:28:28 >
-
Ben de oyunu çalıştırdım, ama oynayamadım. Oyunun içine giriyorum, bir yerde takılıyor, imkansız geçilmiyor..... Uğraşmaya değmez. Belki 2-3 sene sonra tekrar bakarım yeni sistemle.quote:
Orijinalden alıntı: disast3r
kasayı yan yatır.ya da format at.ya da git yenisi al.zaten eşşek gibi sistem istiyor.doğru düzgün oynamak herkese nasip değil.ha birde pixel shader 3.0 dalgası var.unut bence o oyunu.penumbra overture oyna.süper o
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar açılmış olan konudan devam edelim.quote:
Ben de oyunu çalıştırdım, ama oynayamadım. Oyunun içine giriyorum, bir yerde takılıyor, imkansız geçilmiyor..... Uğraşmaya değmez. Belki 2-3 sene sonra tekrar bakarım yeni sistemle.
Alıntıları Göster
http://forum.donanimhaber.com/m_12398230/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X