Şimdi Ara

Spiderman: Serenity Now (2021)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni çıkacak örümcek adamın 3.filmi bu yaz çekimlerine başlanacak

Merakla beklenen filmin çekimlerinin bir kısmı serinin kötü adamına gönderme yaparcasına İzlanda’da yapılacak. MCU için favori ülkelerden biri olan İzlanda’nın hikayeye nasıl dahil olacağıysa merak konusu. Yayınlanma tarihi Temmuz 2021 olarak söylenen MCU’nun Örümcek Adam 3’ü hakkında aslında şu an için çok fazla şey bilinmiyor. Önceki iki filmin yönetmeni Jon Watts’ın çekeceği filmde Ned Leeds ve Michelle ‘MJ’ Jones rollerinde görülen yıldız oyuncular Jacob Batalon ve Zendaya’nın geri döneceği söylentiler arasında olsa da henüz resmi olarak onaylanmış değil.

Çekimlerde kullanılacak yerler arasında Atlanta, New York ve Los Angeles’ın yanında İzlanda’nın da seçildiğinin ortaya çıktığını söyleyebiliriz. Daha önce Thor: Karanlık Dünya filminde kullanılan İzlanda aslında MCU filmleri için oldukça tanıdık bir ülke gibi duruyor. Atlanta ve New York da Örümcek Adam 3 için çok da sürpriz değil çünkü Evden Uzakta filminin çekimlerinde iki bölge de yer almıştı.

İzlanda bölümünün filmdeki kötü karakterlerden biriyle bağlantılı olduğu da tahmin ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 10 Mart 2020; 8:1:40 >

• izlanda da eklendiğine göre tahminim Avcı kraven olacak diye düşünüyorum villain
  • Tobey reisin kemikleri sızlıyordur alın şu veledi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Velet olmasını geçtim bence kahramanları özel kılan şey kimse tarafından tanınmaması. Bu filmde ise tam tersi durum var. O yüzden beğenmedim.
  • Habire aynı şeyi izliyoruz Spiderman da siz bıkmadınız mı hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Holland'a laf eden, velet diyen 5 iqlar toplanmış yine. Bu çocuğun gerek karaktere yatkınlığı ve uyumluluğu gerek rol yeteneği Tobby denen ucubeden çok daha iyi. Tabi bunu bizim bönler nerden anlayacak orası ayrı dava.

• Spiderman rolü için Tom Holland itici bir tip bence, Tobey Maguire daha fazla yakışıyordu, bunun oynadığı filmleri de beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Ocak 2020; 10:9:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkesin ağzında sakız olmuş tobey tobey diye. Adam artık 40 yaşını geçti bizim kiler hala tobey reis diyor.
    Tom holland bence bu role gayet iyi yakıştı ayrıca daha önümüzde bir sürü Spiderman filmi çıkacağı için yaşıda uygun. Bu çocuk herkes tarafından bu kadar sevilirken Türkler tarafından bu kadar yerin dibine sokulması garip gerçekten. Allah'tan cast seçimlerinde sizin fikrinizi almıyorlar. Sevmeyen izlemez olur biter. Sonra burada ağliyorsunuz.

• Bölüm sonu canavarı kim olacak onu merak ediyorum. Onun haricinde biraz da komedi unsurlarını azaltsalar iyi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Bölüm sonu canavarı kim olacak onu merak ediyorum. Onun haricinde biraz da komedi unsurlarını azaltsalar iyi olabilir.
    baş düşman kraven the hunter olacak gibi gözüküyor after credits'de morbius gözükebilir diye düşünüyorum şuan örümcek adamı katil olarak görüyorlar mysterioyu öldürdü diye duvarda da murderer yazdığına göre morbiusun trailin de aynı zaman da geçiyor
  • Tom çok itici kabullenin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

baş düşman kraven the hunter olacak gibi gözüküyor after credits'de morbius gözükebilir diye düşünüyorum şuan örümcek adamı katil olarak görüyorlar mysterioyu öldürdü diye duvarda da murderer yazdığına göre morbiusun trailin de aynı zaman da geçiyor

Alıntıları Göster
    Katil imajını anca barbar Kraven düzeltirdi. Bakalım göreceğiz.

• Şuanki başlığı Resmi olarak Serenity Now olmuş

Ayrıca Eğer avcı kraven olursa jason momoa oynarsa efsane olur bence bu kadar uyumlu biri olmaz şahsen :)

Fan yapımı bi resim Harbi çok iyi olur bu adam oynarsa

Spiderman: Serenity Now (2021)
  • Aynı hikayeyi daha kaç kere çekeceksiniz yeter be

• Getirin oradan bir Tobey, Green Goblin'e şov yapacak.

• Spiderman serisinde başrolde çoluk çocuk oynatmaya başladıklarından beri soğudum kahramandan. Biz onu pizzacı Tobey ile sevdik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.