Şimdi Ara

Spigen Essential F720S 20100mAh 2C Quick Charge 3.0 Amazon.com.tr 135 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
3.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

Alsam mi bilemedim. 3 yildir sony 10.000 mah kullanıyorum, cok memnunum. 500 sarj dongusu boyunca kapasitenin dusmeyecegi garantisi veriyor. Halen note 8i 2 kez tam , 1 kez yarim sarj edebiliyor. Ama yanimda 2. Telde oldugu icin kapasiteye takilmaya basladim.

Agirligi nasildir?

Sonynin 20.000 mahligi pahali kaçıyor.
    Bendede xiaomi powerbank var, ama bozulan şeyler sonuçta yedek ve yüksek kapasite bu fiyata kaçırılmaz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Bunun yerine bunu almak daha mantıklı çekle 72 liraya malettim.

Gerçek hızlı şarj yok. 5 volt 2 amper sadece.

9 ve 12 volt desteği yok. Hızlı şarj yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 21 Kasım 2018; 7:37:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• barisx3 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Ağırlığı nasıldir? Spigenin lcd ekranli 10.000 mahlik versiyonu almistim, ekrani kaydi bir de kapasitesi cabuk düştü. Ben de birine hediye ettim.

Bakalım bu nasılmis. Bu arada amazonda 129a dusmus ama satici barkod diye bir sey.

Barkoda guvenemedim, amazon trden siparisi gectim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 21 Kasım 2018; 9:30:6 >
  • cem_hakan kullanıcısına yanıt
    100 dakikada telefonu dolduruyor 0 dan kardeşim hızlı şarj sertifikası yok ama hızlı şarj ediyor. 2 amperin üzeri zaten telefonun batarya ömrünü azaltıyor telefonun hızlı şarj desteği olsa bile. Türkiyenin yüzde 95 inin işini görür 2 amper sıkıntı yok.

• xiaomi 20000 mi bu mu ?

ikisi de aynı fiyat gibi düşünürsek hangisi daha iyidir ?
  • 10 lira daha dustu. 122 liraya satilmaya baslandi an itibariyle. 132den almistim, iptal talebi olusturdum, urun yola ciktigi icin iptal edemiyoruz dedi amazon. 10 lira icin de kargoyu reddedip yeniden ugrasmak istemiyorum. Gorebilecegi en dip fiyat bence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.