Şimdi Ara

Spigen Essential F720S 20100mAh 2C Quick Charge 3.0 Amazon.com.tr 135 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
3.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Spigen Essential F720S 20100mAh 2C Quick Charge 3.0 Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı + Taşıma Çantası, Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B06XRLT1WD/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Spigen Essential F720S 20100mAh 2C Quick Charge 3.0 Amazon.com.tr 135 tl

• Hepsiburadadaki yorumlarda şarj girişlerinin 1 haftada falan bozulduğundan soketlerin kalitesizliğinden bahsetmişler. yine de alınır mı
  • Güzel fiyat.
  • Her Amazon indirimine başlık acmasak ?

Birkaç tane konusu var ve onlarda paylaşılıyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım ama öyle yorumlar vardı, çok fazla satıldığı için olumsuz yorumları pas geçtim.
  • nc.nc N kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle demeyin güzel fırsatlar için ayrı başlık açılabilir bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz10

Ben aldım ama öyle yorumlar vardı, çok fazla satıldığı için olumsuz yorumları pas geçtim.
    Tek olumsuz yorum adam 3500 lük telefonunu 4 kere tam şarj edebilmiş bundan dert yakınmış, ortalama 14000 mah ediyor buda. daha önce xiaomi 20000 mah almıştım oda 14000 veriyordu zaten. kağıt üzerinde hepsi teorik 20000 ama iş pratiğe gelince zaten değer kaybı olacak.

bende sipariş geçtim xiaomi'den sonra bakalım iyi gelecek mi. konu için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 19 Kasım 2018; 3:54:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Watch Series 3 38 MM
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu powerbank konusunda sony farkli bi sistem kullaniyor kendi teknolojisi var gerisinin hepsi asagi yukarı ayni diye biliyorum yanlışsam biri beni düzeltebilir mi?

• Bunun yerine bunu almak daha mantıklı çekle 72 liraya malettim.

• OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    Cihaz güzelmiş hocam çek bulursam bende iptal edip alırım belki

• nc.nc N kullanıcısına yanıt
    Sanane hocam bence her fırsata açılsın

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Bunun yerine bunu almak daha mantıklı çekle 72 liraya malettim.

https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/remax-proda-linon-pro-20000-mah-power-bank-yeni-dizayn-led-gostegeli-2-usb-type-c-hizli-sarj-387993059
    üründen memnunmusunuz? yurtdışı fiyatı 150tl olan ürünü nasıl bu paraya satıyorlar bilemedim ama.

• STND kullanıcısına yanıt
    Zamanında n11'den xiaomi almıştım garantisine kimse sahip çıkmadı hocam 1 sene sonra pert oldu, bu yüzden amazon'dan aldım kimse sahip çıkmasa bile en azından amazon malına sahip çıkıyor.
  • Benim Aliexpress’den aldığım Xiaomi de aynı şekilde bozuldu. Kafasına göre şarj alıyor veya almıyor, 4 led de yanarken bir anda tek lede düşüyor. Mefta oldu elimde kaldı.

• STND kullanıcısına yanıt
    Hocam henüz elime ulaşmadı ama kağıt üzerinde çok tatminkar.
  • type c girişli ve içinden type c kablo çıksa alırdım. güzel fırsat cidden.
  • Ben de öyle bir ürün arıyorum ama daha bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane kaptım teşekkürler dostum 10000 mah yetmiyordu artık bu ilaç gibi olacak

• Ben aldım iade ettim 2 hafta önce, hızlı şarj etmedi hangi portu denediysem. S9 Plus telefon, kendi kablosu ile denedim spigen marka type c vardı onla da denedim aynı. Kablo şarjı yazıyordu. Ben 149liraya almıştım.

• Alsam mi bilemedim. 3 yildir sony 10.000 mah kullanıyorum, cok memnunum. 500 sarj dongusu boyunca kapasitenin dusmeyecegi garantisi veriyor. Halen note 8i 2 kez tam , 1 kez yarim sarj edebiliyor. Ama yanimda 2. Telde oldugu icin kapasiteye takilmaya basladim.

Agirligi nasildir?

Sonynin 20.000 mahligi pahali kaçıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.