Şimdi Ara

Spigen legato sport R53E Kablosuz Bluetooth kulaklık 79.90tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.128
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• link nerde hocam ?
  • Mikrofon varmı bunda konuşma yapilabiliyormu pek bilgi yok yardimci olabilinizmi ?
  • N11’de gunun firsati olarak geciyor. Satici Spigen Turkiye. Fiyat cok iyi. Ihtiyaci olan kacirmasin. Kablolu kulaktiktan kurtulmak isteyenler icin ideal cozum. Bir sonraki asama true wireless kulakliklar olur.
  • Bir tane aldım, erkek kardeşim kablolu kulaklık istiyordu ama fiyatı makul geldi. 5 lira da çek kullandım. 74,9 lira (çeki hesaptan silmeleri gerekiyordu, başka alışverişi iade ettiğim için, sorun olur mu ki)
    Ben QCY T1 kullanıyorum.

Uygun kablolu kulaklık da varsa alabilirim.
  • FreestanbuLL F kullanıcısına yanıt
    Sağ kulaklık üzerindeymiş, kablo üzerinde olsa sesi daha iyi alırdı ancak kulaklık üzerinde. (telefon görüşmesi yapılabilir ama sesi nasıl alır bilemiyorum)

IPX 7 su geçirmezlik bayağı ciddi bir sertifika var, duşun altında kullan :D

Pil kapasitesi ve kullanım süresi bir miktar az. 5-7 saat kullanım vadediyor, 5 ancak kullanılır. Çinden Baseus S06 almıştım, ufak bir kusur haricinde sesi harika, kız kardeşim kullanıyor şimdi. O da güzel ürün ama artık Çin'den almak pek cazip gelmiyor.
  • birisi 79.90 tl.ye ,bir başkası 169.99 tl.ye satıyor ,bu nasıl oluyor ?
    farklı ürün mü acaba bunlar ?

-169.99 tl.ye satan ,Spigen Legato R53E Kablosuz Bluetooth Suya Dayanıklı
    -79.90 tl.ye satan ,Spigen Legato Sport R53E Kablosuz Bluetooth Kulaklık IPX7 Ter ve
  • Ben de aldım. Suya dayanikli, Gürültü engelleme ozelligi de var. Daha once hep 100 liraya satilmisti. Ilk defa bu fiyata indi.
    Haber icin teşekkürler
  • Müzik dinlemek için kullanılabilir ama telefon görüşmesinde ses kuyudan konuşuyormuşsun gibi geliyor. Tamamençöp bir kulaklık. Koşarken kulaktan düşmüyor ama bağlantı kopuyor sürekli.
  • Yorumlari çok da iç açıcı değil yalnız.
  • bunun yerine 140-150 verip xiaomi redmi airdots alsak diyecem onda da çok iyi yorumların yanında mide bulandırıcı kötü yorumlar var kafa karışıyor
  • bu fiyata oldukca iyi... hepsiburadan 109 aistim indrimdeyken...
    ses yuksekligi doyurucu degil. son ses diger kulakliklarla kiyaslanirsa iki tik altta kaliyor

i phone orjinal kablolu kulakligi bundan 2 kat daha tatmin edici ve guclu

ama 79 tl kablosuz olarak bu kulaklik alinir cok uygun... kablolu iphone kulakligi en uygun 70-80 tl bulunuyor

neden iphone kablolusunu ornek veriyorum ... cok begenerek kullandigim icin
  • Aldık bakalım. Yapabilirsem kulaklık kısmını iptal edip jak girişi ekleyeceğim. bakalım cx200 ile ses kalitesi nasıl olacak...
  • Biraz bilgi vereyim. Bu tip kulakliklarin "hemen hepsinde" baglanti kopmasi sorunu yasaniyor ve bu kopma "kopma oldu yeniden eslestirdik duzeldi" seklinde olmuyor , arasira tekrarlayan kisa kesintiler seklinde diye dusunun

Airdots var onda da oluyor (bazen sadece sol bazen sag sol birlikte) , 30 liralik 3-4 ay once buradan gorup aldigim noname kulak ustu kulaklikta da var , bir de bu linkteki ayarinda ve ayni birbirine kablolu bagli olanda da var

Yani elimde 3 farkli cins kablosuz kulaklik var ve hepsinde ama az ama cok oluyor bu kopma .. tek fark airdotsta zaman zaman biri calisip digeri kopuyor, diger ikisinde kopmalar iki kulakta ayni anda oluyor

Diyebilirsiniz ki telefondandir , degil, cunku evdeki diger iphone larda da deneme yaptim ayni sorunlar var

En az sorun yasadigim 30 liralik kulak ustu olan, bundan once kulak ustu turkcell sari kutu ittirmesi manhattan vardi , 2-3 sene dayandi bozuldu sanirim ter filan sebepli , ama onda kopma olmuyordu

Ev kablosuz kulaklik mezarligina dondu ama hepsinde sorun var, onceleri cepte olmasina yorumluyordum ama elde telefonla oynarken de oluyor ve web te arastirdigimda butun bendeki modellerde bir cok kopma sikayeti vardi, tek benim basima gelen bir sey degil

Bunlardaki kotu deneyimler yuzunden parasi neyse verip iyi bir sey almaya da cekiniyorum ama alacak olsam kesinlikle buyuk kulak uzeri bir sey alirdim

• 1 tane kaptim tesekkurler Detayli inceleme videosunu urun elime ulasir ulasmaz youtube kanalimda paylasacagim
  • ikara1981 İ kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Ben aldim 130 liraya. bir gun sonra bir kulakik çalışmamaya basladi. İade ettim zar zor iade aldi hb servise yollayin vs muhabbeti yaptilar.. Ve bu durumdan muzdarip baya bi arkadas var forumları gezerseniz.

Edit: spigeni almaya çalışırken fiyat 99.90 oldu. Bir firsatin daha sonuna geldik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkani -- 3 Ekim 2019; 12:23:56 >
  • hemen 99 TL olmuş
  • Su anda 149...
  • Degerlendirenler icin guzel firsatti...
  • değerlendirmeyenler için elde kaldı trust kulaklık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.