Şimdi Ara

Spigen R53E bluetooth kulaklık 249,90 TL yerine sadece 99,90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
6.329
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XII

https://youtu.be/fCLsffme8Hg

Böyle bir inceleme yapılmış daha önce.
    Videodaki bu ürün değil ki.
  • çok kararsız kaldım ihtiyaçmı değilmi diye kulaklığın kablosu yürürken otururken çok rahatsız ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japonya

Sitesinde halen 100tl. HB de 130

Alıntıları Göster
    Sitesinde de 129 TL artık maalesef.

Not sitede bir sıkıntı var galiba, black diye görünen kısma işaretleme yapmadan fiyat 99'a düşmüyor. Sanırım black olmayanı kırmızı ama seçeneği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 23 Mayıs 2019; 15:34:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siparişi ben de verdim, kablosuz şarj da 120 den 60’a inmişti. Gelince tecrübemi yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

Bende merak ediyorum.
    Spigen elime ulaştı. Kullanıp kullanmakta kararsızım. İade edilince 10 tl kesinti yapılıyor ki bu durumu şikayet varda dile getireceğim.
    Genelde kullananlar memnun.
    Kendim günlük 30 dk kullanacak. Baş tiz vs pek önemli değil, ted ile kulanacam. Daha ucuz bişey mi akşam kestiremedim. Kulağı ağrıtmaması lazım, silikonlar falan yumuşak geldi bana ki güzel bir durum.
    kullandınız mı hocam
    eğer kullandıysanız ilk izlemleriniz nasıl,ben en çok müzik persormansını merak ediyorum

ama f/p olarak Bluedio TN çok öneriyorlar bende karar veremedim
  • Dün öğleden sonra sipariş ettim şimdi elime ulaştı Diyarbakır’a :) inceleyelim bakalım

Spigen R53E bluetooth kulaklık 249,90 TL yerine sadece 99,90 TL

• Olumlu yanları

- Telefon görüşmesi gayet iyi, karşı taraf sesi iyi aldığını söyledi gürültülü bir ortamda olmama rağmen.

- Dışarıdan ses duymuyorsunuz gürültü engelleyici özelliği gayet efektif.

- Ses yüksekliği yerinde

- Aynı anda hem tablet hem telefona bağlanabiliyor veya başka iki cihaza, ikisi arasında senkronizisayon iyi, telefon çalınca otomatik telefona geçiyor.

- Tüm kontrolleri kulaklık üstünden gerçekleştirebiliyorsunuz, ileri geri, ses yüksek alçak ve telefona cevap verme

- Kulaklara iyi oturuyor düşme oynama söz konusu değil

- Ses izolasyonu tam, dışarıdakiler sesi hiç duymuyor tam seste bile

Olumsuz yanları

- Kulakta biraz kaba duruyor

- Ses kalitesi daha iyi olabilirdi ama yine de Bluetooth kulaklığa göre iyi

Mesajı deneyime göre güncelleyebilirim, pil performansı vs konularda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 24 Mayıs 2019; 12:36:38 >

• 1 saat once urunu bende aldim... kisa kullanim sonucum su sekilde

- ses yüksekliği yorumlarda oldugu gibi az gümbür gümbür ses beklemeyin

- malzeme kalitesi. f/p acisindan guzel tatmin edici

- ses netligi emin olmadim yani daha once aldığım uygun bluetooth kullakliklara gore daha net daha temiz
    ama iphone kablolu kulakligi kadar net temiz ve yuksek ses maalsef yok
    - daha cok youtube videolarini tartisma proglamlarini dinlemek icin almistim konusma sesi cok temiz ve guzel geldi kulagima

- kulagima tam oturdu rahatsizlik vermiyor ve dis ortam sesini kesiyor

- birde onemli bir durum var benim le ilgili daha once aldgim kulaklikla kulak icine dogru girip tipa gibi kulagimza sokmamiz gerekiyordu dusmesin diye. bu da yururken basin yapip rahatsizlik veriyorsu... bu kulaklik kle hareket etme sirasjnda kosma sirasinda boyle bir sorun yasamayacagim gibi

- isin ozeti 100 tl bu ürün bence guzel su gecirmez ustelik... bundan once 3 bluetooth kulaklik iade ettim ama bununla devam edicem

- tabiki 250-400 bandinsa cok guzel kulakliklar vardir. ama sanirim 100tl bundan iyisi yoktur

yüksek ses muzik aramyan icin cok ideal bir kulaklik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

1 saat once urunu bende aldim... kisa kullanim sonucum su sekilde

- ses yüksekliği yorumlarda oldugu gibi az gümbür gümbür ses beklemeyin

- malzeme kalitesi. f/p acisindan guzel tatmin edici

- ses netligi emin olmadim yani daha once aldığım uygun bluetooth kullakliklara gore daha net daha temiz
    ama iphone kablolu kulakligi kadar net temiz ve yuksek ses maalsef yok
    - daha cok youtube videolarini tartisma proglamlarini dinlemek icin almistim konusma sesi cok temiz ve guzel geldi kulagima

- kulagima tam oturdu rahatsizlik vermiyor ve dis ortam sesini kesiyor

- birde onemli bir durum var benim le ilgili daha once aldgim kulaklikla kulak icine dogru girip tipa gibi kulagimza sokmamiz gerekiyordu dusmesin diye. bu da yururken basin yapip rahatsizlik veriyorsu... bu kulaklik kle hareket etme sirasjnda kosma sirasinda boyle bir sorun yasamayacagim gibi

- isin ozeti 100 tl bu ürün bence guzel su gecirmez ustelik... bundan once 3 bluetooth kulaklik iade ettim ama bununla devam edicem

- tabiki 250-400 bandinsa cok guzel kulakliklar vardir. ama sanirim 100tl bundan iyisi yoktur

yüksek ses muzik aramyan icin cok ideal bir kulaklik
    Yürütüş yaparken kullanmak için alicam. Müzik sesi çok mu az acaba? Öyle gümbür gümbür dinleyen biri değilim. Duysam yüzde 80 yeter :)

• quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Yürütüş yaparken kullanmak için alicam. Müzik sesi çok mu az acaba? Öyle gümbür gümbür dinleyen biri değilim. Duysam yüzde 80 yeter :)

Alıntıları Göster
    98 desibel gayet yeterli, fazlası kulaklara zarar verebildiği için AB tarafından yasaklandı zaten.

Spor için tasarlandığı için bence şu an tam F/P fırsatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Alıntıları Göster
    bence kesinlikle alinir... iphone orjinal kablolu kulaklikdan 2 tik allta ses... ama dis ortam sesini kestiginden son ses rahatlikla memnun eder...

aksama daha net yazarim durumu

• Arkadaşlar evde film izlemek için mi boxta kullanacam işimi görür mü sipariş geçelim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakses

Arkadaşlar evde film izlemek için mi boxta kullanacam işimi görür mü sipariş geçelim mi ?
    Bence fazlasyıla iş görür. 249 TL bu cihaza fazla ama 100 TL gayet ideal.

Ses yüksekliği yeterli gümbür gümbür değil ama kullandığım bluetoothlar içinde en iyisi. Spigen zaten kaliteli genelde.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Theologist hocam peki son bir soru sorayım
    urun.n11.com
    Qcy M1 Pro (yeni) Bluetooth V4.1 Spor Kulaklık - n11.com
    https://urun.n11.com/bluetooth-kulaklik/qcy-m1-pro-yeni-bluetooth-v41-spor-kulaklik-P257658761?

bu ürünün yorumları da çok iyi sizce spigen mi qcy olan ürün mü ? Kararsız kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: hakses

Theologist hocam peki son bir soru sorayım
    https://urun.n11.com/bluetooth-kulaklik/qcy-m1-pro-yeni-bluetooth-v41-spor-kulaklik-P257658761?

bu ürünün yorumları da çok iyi sizce spigen mi qcy olan ürün mü ? Kararsız kaldım
    Karşılaştırma yapabilmem için ilgili ürüne de sahip olmam gerekiyor ama maalesef.

QCY markasını da bilmiyorum şahsen.

Şarj cihazım, Powerbank, tablet ve telefon kılıfları hep Spigen... Onların kalitesinden memnun kaldım kulaklık konusunda da tereddüt etmedim. Pişman etmedi.

Logitech = Spigen bence aynı kulvarda en kaliteli ürünler bu markalarda...

• Linke ulaşılmıyor. Sayfa bulunamadı hatası veriyor. Ayrıca mikrofonu nasıl? Dış sesleri alıyor mu? Karşı tarafa ses iyi gidiyor mu? Sadece telefon görüşmeleri için kullanacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Alamadan fiyat arttı 150 olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pooley

Linke ulaşılmıyor. Sayfa bulunamadı hatası veriyor. Ayrıca mikrofonu nasıl? Dış sesleri alıyor mu? Karşı tarafa ses iyi gidiyor mu? Sadece telefon görüşmeleri için kullanacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Telefon görüşmeleri için Apple orijinal kablolu kulaklığından daha iyi performansı karşı taraf çok iyi duyuyor. Dışarıdan gelen sesleri de engelliyor, gürültü engelleyici özelliği var hem dinlerken hem konuşurken... çok iyi

Maalesef fiyatını arttırmışlar 50 lira kadar

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. İndirime girerse alacağım.

• Arkadaşlar tekrar indirime girmiş hepsiburada da 100 tl bekleyenler kaçırmasın ben aldım 1 adet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakses -- 30 Mayıs 2019; 14:3:31 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.