Şimdi Ara

Spigen R53E bluetooth kulaklık 249,90 TL yerine sadece 99,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
6.329
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Spigen Legato Sport R53E Kablosuz Bluetooth Kulaklık IPX7 Ter ve Suya Dayanıklı Black - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/bluetooth-kulaklik-spigen-legato-r53e-black

mail geldi ihtiyacı olanlar inceleyebilir.

edit: görsel eklendi.
    Spigen R53E bluetooth kulaklık 249,90 TL yerine sadece 99,90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tivales -- 22 Mayıs 2019; 16:40:46 >

• Ürün güzele benziyor indirim de güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen haft James donkey den almasam bunu alırdım.
  • Bluedio TN bu ürünle karşılaştırma yapacak arkadaş var mı?
  • Ben bu ürünü daha önce Amazon'dan aldım. Çalışırken çok iyiydi, ama nasıl olduyda şarj bağlantı noktası içeri göçtü, tabii şarj olmuyor. Kutuladım, kaç gündür kargoya uğrayamadığım için gönderemedim garantiye. Kuvvetle muhtemel benim şanssızlığımdır, ama paylaşmak istedim.
  • rosmisal kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum.
    Spigen elime ulaştı. Kullanıp kullanmakta kararsızım. İade edilince 10 tl kesinti yapılıyor ki bu durumu şikayet varda dile getireceğim.
    Genelde kullananlar memnun.
    Kendim günlük 30 dk kullanacak. Baş tiz vs pek önemli değil, ted ile kulanacam. Daha ucuz bişey mi akşam kestiremedim. Kulağı ağrıtmaması lazım, silikonlar falan yumuşak geldi bana ki güzel bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün elime geçti, 2 saat civarı kullandım toplamda. kulak dışını acıtmıyor, kulak içine oturuyor. Çabuk sarj oluyor. Memnun kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Juo sports ile karşılaştırmıştım. Başka yerde konusu vardı,yine yazayım. Bu kulaklığın ederi 250 lira değil zaten. Ucuz Bluetooth kulaklıkların genel sorunu telefonla görüşme oluyor. Ya sesiniz karşıya net gitmiyor ya da karşıdan yüksek gelmiyor. Bunda da aynı sorun var. Telefonla görüşme temiz şekilde olmuyor ne yazık ki. O yüzden ucuz bt kulaklık kategorisinde bana göre. Juo sportsa göre tek artısı şarj süresi. Ben ortalama 4 5 saat kullanabiliyorum. Bu kulaklık 6 7 saati görebiliyormuş. 100 liradan alacaksanız yalnızca bu 1 2 saatlik süre için alınır. Ama kesinlikle 250 liradan almayı düşünmeyin

• eşim spor yaparken kullanmak için böyle birşey istiyordu, dün siparişi geçtim, bir kaç güne ürün ile ilgili düşüncelerimi yazarım. paylaşan arkadasa teşekkürler.
  • Takipteyim, olumsuz görüşleri de var ancak fiyat iyi.

• bende sipars ettim urunu ... telefon gorusmesi iicn degil muzik dinlemek yürüyüş lerde rahatlikla kullanmak icin aldim bakalim

iphone kutudan cikan standart kulakligi kadar ses verse bass ve netlikde benim icin harika olur

3 adet uygun fiyatli bluetooth kulaklik aldim hepside boguk sesli cikti

spigen ne kadar kotu yapabilr dedim aldim bakalim umutluyum 😁

• catik kullanıcısına yanıt
    sculptor S kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanınız, ürünle ilgili incelemeniz ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

• Fiyati uygun geldi.Bende boyle bir sey ariyordum.Beklentim zaten yuksek degil orta derece bisey olsun yeterli.Haber veren arkadasa tesekkurler.
  • Aşırı terlemenin cihaza olumsuz etkisi olur mu daha önceden çok fazla bt kulaklıkta bu sıkıntıyı yaşadım
  • Takipteyim, alan arkadaşlar inceleme yaparsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Japonya

Aşırı terlemenin cihaza olumsuz etkisi olur mu daha önceden çok fazla bt kulaklıkta bu sıkıntıyı yaşadım
    su geçirmez diyor ama ter tuzlu olduğu için, zarar verebilir aksama. bu nedenle iyi markalardan almak lazım, bu modeli kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim
    creative wp 250 kullanıyorum, 5 sene oldu , sıkıntı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

su geçirmez diyor ama ter tuzlu olduğu için, zarar verebilir aksama. bu nedenle iyi markalardan almak lazım, bu modeli kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim
    creative wp 250 kullanıyorum, 5 sene oldu , sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    Evet su da sıkıntı olmuyor ama terde çok sıkıntı yaşıyorum bt kulaklıklarda. Söylediğiniz modelin satışı yok muadillerine göz atayım

• Böyle bir inceleme yapılmış daha önce.

• Fiyat 130 tl olmuş. Ben de buna gıcık oluyorum arkadaş. Hemen bir kaç sipariş ard arda aldılar mı fiyatını hemencecik yükseltiyorlar. 2 gün önce 100 tl'ye alan adamı görünce 130 tl'den almak enayi hissettiriyor adamı! O yüzden ne halleri varsa görsünler diyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Fiyat 130 tl olmuş. Ben de buna gıcık oluyorum arkadaş. Hemen bir kaç sipariş ard arda aldılar mı fiyatını hemencecik yükseltiyorlar. 2 gün önce 100 tl'ye alan adamı görünce 130 tl'den almak enayi hissettiriyor adamı! O yüzden ne halleri varsa görsünler diyorum!
    Sitesinde halen 100tl. HB de 130
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.