Şimdi Ara

Spigen Samsung Galaxy Tab S7/S8 Kılıf Rugged Armor Pro Black Black - ACS01604

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Spigen Samsung Galaxy Tab S7/S8 Kılıf Rugged Armor Pro Black Black - ACS01604

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08CY9W2GL?th=1

Şu ürünü geçen sene aldım ama kullandığım gün sayısı toplam 3 olmamıştır :). Köşede duracağına satayım diyorum. Ben tableti elinde çok kullanan biriyim. Kullanmama nedenim kılıfı takınca haliyle ağırlaştırıyor ve benim kullanımımı olumsuz yönde etkiliyor.

İlk aldığımda yorumum şu olmuştu:

Takması zor çıkarması çok daha zor. Kapaktaki mıknatıslar ekrana çok zayıf tutunuyor ama stand haline getirmek için kullanılan mıknatıslar oldukça kuvvetli. Hem ön hem arka dokusu oldukça güzel. Biraz daha hafif olabilirdi.

Pazarlık yapmazsanız sevinirim. Yaparsanız satmam:). Fiyat olarak 600TL düşünüyorum. Kargo işi de duruma göre çok tutmazsa ben hallederim. Olmadı bölüşürüz :) (50 TL'ye kadar).

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.