Şimdi Ara

Spigen tough armor almış biri !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tough armor'u iphone 5'te kullanmıştım kullandığım en iyi kılflardan biridir kendisi.temperli camla kullanmadım nasıl olur bilmiyorum ama sıkıntı yaratabilir denemeniz lazım
    şu anda tough armor bulamadığım için 6 plus için hybrid metal kullanıyorum.tavsiye ederim.geçen telefonu düşürdüm metal çerçeve yamuldu ve üst kısmında ezik oldu.kılıfsız olsaydı telefon yamulurdu

ayrıca turkcell iseniz çekim kaliteniz pek etkilenmiyor.ancak çok kapalı alanlarda (metro gibi) 1 diş çekecekse çekmiyor.dışarda full çekiyor yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 20 Kasım 2014; 19:06:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toytonum

tough armor'u iphone 5'te kullanmıştım kullandığım en iyi kılflardan biridir kendisi.temperli camla kullanmadım nasıl olur bilmiyorum ama sıkıntı yaratabilir denemeniz lazım
    şu anda tough armor bulamadığım için 6 plus için hybrid metal kullanıyorum.tavsiye ederim.geçen telefonu düşürdüm metal çerçeve yamuldu ve üst kısmında ezik oldu.kılıfsız olsaydı telefon yamulurdu

ayrıca turkcell iseniz çekim kaliteniz pek etkilenmiyor.ancak çok kapalı alanlarda (metro gibi) 1 diş çekecekse çekmiyor.dışarda full çekiyor yine

0.3 mm kalınlığındaki temperli cam bu şekilde. Tough armoru kullanmışsınız, acaba telefonumdaki ekran korumasıyla çakışır mı? camın olduğu yerleri kaplıyor mu? aldıktan sonra ikisi üst üste gelirse camı sökmek istemiyorum
     Spigen tough armor almış biri !!! Spigen tough armor almış biri !!! Spigen tough armor almış biri !!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.