Şimdi Ara

Spigen tough armor almış biri !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 5s imin üzerinde 0.3 mm kalınlığında temperli cam var. Spigen tough armor almak istiyorum ancak kılıfı takarken camın sıkıntı olabileceğini düşündüm(kılıfın kaplayacağı yerde camın olması). O yüzden almış birine sormak istedim. Var m kullanan?

• Hocam telefonla Savaşa mı gideceksin. Zaten o kılıf camdan baya yüksek, bide temlerli ekran koruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

Hocam telefonla Savaşa mı gideceksin. Zaten o kılıf camdan baya yüksek, bide temlerli ekran koruma

Bugün bi arkadaşım yanlışlıkla koluma vurdu telefon havaya fırladı. Ciddi manada havaya, boyumdan yükseğe uçtu. bir kaç refleks ile daha az hasar alarak kurtardım telefonu. Tutamasaydım paramparçaydı... o yüzden böyle bir karar verdim. ama korkum cam koruma ile kılıfın çakışması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andorid

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

Hocam telefonla Savaşa mı gideceksin. Zaten o kılıf camdan baya yüksek, bide temlerli ekran koruma

Bugün bi arkadaşım yanlışlıkla koluma vurdu telefon havaya fırladı. Ciddi manada havaya, boyumdan yükseğe uçtu. bir kaç refleks ile daha az hasar alarak kurtardım telefonu. Tutamasaydım paramparçaydı... o yüzden böyle bir karar verdim. ama korkum cam koruma ile kılıfın çakışması.

Zaten cam curved olduğu için koruma tam kenarlarda bitiyor. Eğer kılıf LCD'nin üstüne gelmiyorsa ki imkansız, koruma ile kılıf çakışmaz.
    Size önerim neo Hybrid alın. Hem ekrandan baya yüksek hemde Koruması çok iyi. Armor aşırı Hantal olur.

• Andorid A kullanıcısına yanıt
    Tam yerindesin üstadım :-) benim cihaz da 5s hem orjinal tamperli cam hem de spigen tough armor siyah var cük oturuyor sıkıntı yok yani gayet te rahat ve iyi koruyor
    Ben orijinal tough armorı iphone 5 le kullanmıştım, ekranda temperli cam değil çakma buff ekran koruyucu vardı, buff da kalındır. Sanırım sorun yaşamazsınız.
  • merhaba
    bunu bi kaç yerde söyledim forumda ama yine tekrarlayacağım.
    touch armor çok çok kaba olur.
    çünkü 3mm cam lı 5s e slim armor s aldım telefona tam oturdu cam sıkıntı yapmadı ve iyi koruma sağladı şıklığın yanında.
    slim armor s yeter.
    touch armor çok çok kalın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

merhaba
    çünkü 3mm cam lı 5s e slim armor s aldım telefona tam oturdu cam sıkıntı yapmadı ve iyi koruma sağladı şıklığın yanında.
    slim armor s yeter.

Peki slim armor tough armor kadar koruma sağlayabilir mi? Sağlayabilirse hem daha uygun fiyatlı hem daha şık.
    sıkıntı yok, alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

sıkıntı yok, alabilirsin
    Herkese teşekkür ediyorum. Büyük ihtimal slim armor s alacağım.
  • Al için rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andorid

quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

merhaba
    slim armor s yeter.

Peki slim armor tough armor kadar koruma sağlayabilir mi? Sağlayabilirse hem daha uygun fiyatlı hem daha şık.

iPhone 6'da Slim Armor kullanıyorum ve Tough Armor'a yakın bir koruma sağlıyor. Ancak temperli cam kullanılımına uygun değil çünkü ekranının üstüne taşan kauçuk tırnaklar daha kısa. Tam kapattığı halde tuşların kullanımını kesinlikle engellemiyor, fakat Tough Armor'da da olduğu gibi arkaya takılıp kıvrılmayı engelleyen ABS plastik koruyucu kauçuk gibi ele yapışmıyor. Gene de her durumda iPhone 6'nın her an kayıp düşmeye meyilli orijinal halinden çok daha iyi...

evet sağlar.
    kullanınca slim armor s in bile kaba olduğunu yettiğini Göreceksiniz ki touch armor çok çok kaba .
    bide ben slim armor U aldıktan sonra bu hybrid olanını yani kenar çerçevesi metal olanını almadığıma pişman oldum.bide ona bakın
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    hybrid in kenarında bumper şeklinde metal bir çerçeve var. Metal bumperlar şebeke sorunlarına yol açıyor. o kadar para verip telefonun çekmemesi sinir bozucu olur.
    çekimi o kadar farkettirdiğini bilmiyordum .
    o zaman slim armor s iyi karar.
    Anten çizgileri yan tarafta ve cihazın yan tarafını metal ile kapatınca bariz şekilde belli oluyor. Slim armor s alacağım. Herkese teşekkürler.
    anten yanın neresindeki hocam,slim armorda da metal yerler yanı kapatıyor ses tuşlarına kadar.
  • Ultra hybrid oneririm çok şık slim armor var bende ama kaba ultra hybrid alicam
    Ama o metal kısım cihazı kenarlardan çerçeve şeklinde sarmıyor. Dediğim kısım yandaki beyaz çizgiler.
    anladım hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.