Şimdi Ara

SPİKER ŞEHİT HABERİNİ SUNDUKTAN SONRA ŞARKI SÖYLEDİ!.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Donanım haber yetkililerini tebrik ediyorum. Kimseye yönelik hakaret içermeyen mesajlarımı yanlızca insanların hassas olduğu konuda mesaj yazdığım için sildiler.
    Burdaki arkadaşlar içinde tek diyebileceğim şey ; "Bilgisiyar başında "Ah şehitler vah şehitler" diyerek şehitlerin ölmesine bir önlem getirilemiyor." siz burda durup vatan kurtarmaya devam edin.

(Hiçbir şehit için gram üzülmüyorum çünkü bu vatanın çok güçlü bir örgüte karşı 3-5 tecrübesiz asker ile vatanın kurtarılamayacağını biliyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlvarezBravo -- 6 Ağustos 2012; 22:56:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlvarezBravo

Donanım haber yetkililerini tebrik ediyorum. Kimseye yönelik hakaret içermeyen mesajlarımı yanlızca insanların hassas olduğu konuda mesaj yazdığım için sildiler.
    Burdaki arkadaşlar içinde tek diyebileceğim şey ; "Bilgisiyar başında "Ah şehitler vah şehitler" diyerek şehitlerin ölmesine bir önlem getirilemiyor." siz burda durup vatan kurtarmaya devam edin.

(Hiçbir şehit için gram üzülmüyorum çünkü bu vatanın çok güçlü bir örgüte karşı 3-5 tecrübesiz asker ile vatanın kurtarılamayacağını biliyorum.)

Tamam kardesim. Siyrilma cabani basari ile tamamladin. Simdi git bi tipim nasil konusu ac da ortalik senlensin. Biz somuruluruz sen canini sikma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden böyle olayları gizlememizi söylediklerini anlayamıyorum.Peki bana laf eden çocuk,sen ne yaptın ha?Sen ne yaptın bu ölümlere karşı -bunca gereksiz yorum atmışsın madem ,düşünmekten aciz,sabahtan akşama bilgisayar başında çürümeye yüz tutmuş halinle sen ne katabileceksin bu vatana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.A.G.S.

quote:

Orijinalden alıntı: sessizsazansezgin

spikere gelene kadar evvelsi gün bu bölümde çocuklar şehit haberlerine hiç üzülmüyorum yazıyorlardı

Sen onu çok yanlış anlamışsin;
    üzülmüyorum ile artık çok normal karşılaniyor, maalesef bisey hissedebiliyorum çok farklı şeyler, o spikeri yada burdaki arkadaşlari suçlamadan önce herkes kendini sorgulamasın, binlerce genç hayatının en önemli çağında bir kursunla yaşamını yitiriyor, hangimiz umursamıyor bu konuyu ?

20 saniye taş çatlasin 1 dk düşünüp, ulan benim kurtarcam memleketi deyip başka şeylere yöneliyoruz

Artık gençlerimiz... şeklinde genel bir yorum mu yapmışım yanlış anlamışsın falan diyorsun? spesifik bir başlıktan bahsediyorum ve evet, hiç üzülmüyorum yazan anti militarist mesajlar vardı. ben sadece aktarıyorum. ne gereksiz alıntılar.

• En iyi Star Spikeri gecen şehit haberini sunarken aglamisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spikerin yaptığı bence çokta abartılacak bir konu değil. çıkıp oh iyi oldu dememiş ya. farklı bir haber olsa anlıcam, artık ona da normal geliyordur.ki zaten bu olay oldu diye hiç bir geliş yönde hiç bir gelişme olmayacak

önceden şehit haberi olduğunda gidip gazete alır iyice okurdum, merak ederdim neden olmuş, yazık derdim. kusura bakmayın ama bugün haberi sitede gördüm, nerede çatışma olmuş diye haber sayfasını bile açmadım. ne yazık ki sanırım artık pekte umursamıyorum. çünkü 1 ay geçmeden gene şehit vericez. ha bu olay kanıma dokunmuyor mu dokunuyor
  • başlatın o zaman destek kampanyaları belki işe geri döner belki daha iyi bir kanalda zaten Türkiye gariplikler ülkesi değil mi ?
  • konu özünden sapmış ve siyasete döndüğünden dolayı kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.