Şimdi Ara

SPİKER ŞEHİT HABERİNİ SUNDUKTAN SONRA ŞARKI SÖYLEDİ!.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu arada spiket bu:
     SPİKER ŞEHİT HABERİNİ SUNDUKTAN SONRA ŞARKI SÖYLEDİ!..
  • Dh ve sözlükler birleşip bir mail yağmuru yapmak gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalikA

quote:

Orijinalden alıntı: emirklyc

quote:

Şimdi beni de taşlarsınız ama siz yas mı tutuyorsunuz şehit haberinden sonra? Tamam Allah rahmet eylesin şehitlerimize tabi ki üzülür insan ama şarkı söylemişse ne olmuş? Vatan haini mi oldu birden?

eli biryerlerin de bile izleyenler var bu haberleri; onlar çok mu masum sanki de bu spikeri taşlıyorlar...

Hocam haklısın. Ben bunları söyledim diye buranın ergenleri beni dışlıyor ama yazdığımı iki kez okusalar anlayacaklar ne demek istediğimi. Ben saygı duymuyorum anlamına gelecek hiçbir şey söylemedim. Elbetteki onlar olmasa kimse rahat uyuyamaz bu ülkede açık kollayan çok... Tekrar söylüyorum Allah hepsine rahmet eylesin.

Dediğimi anlamak istemeyen anlamasın ben isteyene açıklama yapayım da,
    Kimse kendini kandırmasın ilk yorumumda da belirttim herkes üzülür ama giden kendisinden olmadığı sürece yas tutmaz. Hanginiz unutmadı bu haberleri 2-3 saat sonra? Bana cevap vermek zorunda değilsiniz ama kendinize karşı dürüst olun. Haber spikeri ne yapsın?

ağlasa orada reklam yapıyor şov yapıyor olacak yakınımız olabilir o konu çook ayrı; o spikerin de yakını olsa öyle şarkı mırıldanamaz yani arada; monotonlaşmış haber trafiği var hergün felaket, kaza, kötü haberler çıkıyor onlarıda düşünmek lazım madem o kadar düşünceli olacaksak...

• spikere gelene kadar evvelsi gün bu bölümde çocuklar şehit haberlerine hiç üzülmüyorum yazıyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbn

quote:

Şimdi beni de taşlarsınız ama siz yas mı tutuyorsunuz şehit haberinden sonra? Tamam Allah rahmet eylesin şehitlerimize tabi ki üzülür insan ama şarkı söylemişse ne olmuş? Vatan haini mi oldu birden?

Adam haklı. Spikere değil hala bu şehit haberlerini engelleyemeyenlere kızın.

Sapla samanı karıştırmamak gerek..O zaman flash tv şehit haberlerini eğlence programında millet halay çekerken versin,nasılsa kabahat şehit vermemize neden olanlarda..

Esas sorun senin de dediğin gibi şehit veriyor olmamız ama verilen bu şehitlerden bahsederken biraz o üzüntüyü hissetmek,biraz haddini bilerek davranmak gerekir..Beyaz şehit haberi gelince programını bitirebiliyorken spiker kızımız laylaylom davranıyorsa birşeyler yanlış demektir..Şarkı söylemeyi çok istiyorsa 5-10 dk daha sabredip yayını bitince isterse konser versin kimsenin lafı olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Spikere kızıyoruz ama halimize bakın. Spikerden farkımız yok. 1 ya da 2 askerimiz ölünce afedersiniz umursamıyoruz bile. En az 7-8 olacak ki umursayacağız artık. O da 5 dk. 5 dk sonra herkes normal hayatına geri dönüş yapıyor.

Ayrıca iktidar da çok güzel unutturuyor bu olayları.

Bak van da deprem oldu 26 şehit unutuldu.

45 saniyeliğine kahraman yaparlar sonra ardına dönüp bakan bile olmaz.
  • Üzülüp üzülmemek diğer insanları bağlamaz ama bir ulusal kanalda bunu kimse Mehmetçiklerimize yapamaz..

• Spiker Islık çalmış eee biz napıyoruz ? Gidip bir yerde eylem yaptık mı ? :Konuşmaya hakkımız yok bence
  • Spikerin işine son verilmiş galiba iyi bari vatan kurtuldu.
  • Herşeyi hallettiniz bu kadın mı kaldı? Bu kafa yüzünden bu halde ülke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteeLs

Spikerin işine son verilmiş galiba iyi bari vatan kurtuldu.

Kaynak ?
  • Bu nasıl bir linçtir ya. Yazık günah , sanki kız şehit haberine türkü yakmış gibi konuşuyorsunuz , sanki çıkıp göbek atmış . Hiç durup dururken şarkı mırıldandığınız olmuyor mu?

İş akdi feshedilmiş. Bunca şehit için yöneticilerden , sorumlulardan hesap soramayan bölümün gaz alma çabaları bir kişinin işine mal oldu böylece gündem biraz da olsa değişti. Helal olsun diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

quote:

Orijinalden alıntı: SteeLs

Spikerin işine son verilmiş galiba iyi bari vatan kurtuldu.

Kaynak ?

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=nur+tu%C4%9Fba+alg%C3%BCl%27%C3%BCn+ntv%27den+kovulmas%C4%B1
    Galiba dedim net bir kaynak yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

Orijinalden alıntı: nbn

Adam haklı. Spikere değil hala bu şehit haberlerini engelleyemeyenlere kızın.

Sapla samanı karıştırmamak gerek..O zaman flash tv şehit haberlerini eğlence programında millet halay çekerken versin,nasılsa kabahat şehit vermemize neden olanlarda..

Esas sorun senin de dediğin gibi şehit veriyor olmamız ama verilen bu şehitlerden bahsederken biraz o üzüntüyü hissetmek,biraz haddini bilerek davranmak gerekir..Beyaz şehit haberi gelince programını bitirebiliyorken spiker kızımız laylaylom davranıyorsa birşeyler yanlış demektir..Şarkı söylemeyi çok istiyorsa 5-10 dk daha sabredip yayını bitince isterse konser versin kimsenin lafı olmaz..

Ben şehit haberlerini halay çekerken verin mi dedim? Spikerin orada şarkıyı şehitlere hakaret olsun diye söylediğini hiç sanmıyorum. Üstteki bir arkadaşın dediği gibi heyecanını bastırmak için falan olabilir. Burada spikere tepki göstereceğinize şehit vermemize sebep olanlara tepki gösterin.

• Kadın şarkı söylemiş olay olmuş. Ulan sizin madem şehitlere saygınız vardı daha burada SS'li konularda ne işiniz var? Kalkıp gitseydiniz, sesinizi çıkarsaydınız. Çok milliyetçisiniz, çok değer kıymet bilirsiniz ya. Bana vatanını şehit olunca hatırlayan adamlar olmayın. Ya aklınızdan çıkarmayın oradakileri ya da hiç umursamayın, fatiha okuyun geçin.

• O askerin orda ölmesinden sorumlu olanlar değil de hergün aynı haberi sunan ve haliyle duruma alışmış, bunun getirdiği rahatlıkla da şarkı söylemiş olan kadın vatan haini değil mi?
    Bu kafayla çok şehit verecek bu ülke.

• çok da abartılacak bi durum olarak görmüyorum ben..kız bu haberi gece yarısına kadar kim bilir kaç kere sundu..24 saat ayakta, gecenin bi yarısı ekran karşısında canlı haber sunuyor onda belli ki konsantre olmak için mırıldanıyor...millet saman altından boru hattı döşer abartılmaz kız ufak bi hata yaptı diye ekmeginden edecekler...ki kaç kişi yas tutuyor ki?haber geçtikten sonra ya da gazetede nette haberini okuduktan en fazla 5 dk sonra herkes unutmuş oluyor...
  • onlarin seyindemi aliyor parasini sunuyor haberini insan degillerki insanin ici burkulur hemen sarki soyluyor sanki dusman ulke askeri olmuste seviniyor bu kadar olmaz yazikya.

• aglarsa analar aglarr
  • Spikerin üstüne gitmek yersiz. Siz ne yaptınız? ben ne yaptım? kim şuan müzik dinlemiyor bilgisayarı başında? Linç ettiniz kadını.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.