Şimdi Ara

Spinda is the Best !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce sizlerle paylaşmak istediğim birşey yaşadım beyler

Emerald Nuzlocke yapıyordum.Norman'ın gym'e girmeden hemen önce 3 pokemon kaybetmiştim ve takımımda Swellow,Gloom ve Lombre kalmıştı.Swellow ile alırım rozeti diye düşünmüş ve Return öğretmiştim ancak Swellow Linoone'nin kritiği ile yere serildi.Gloom ve Lombre de Slaking'e kurban gitti.

Yine tamamlayamadım Nuzlocke'u diye düşünürken aklıma kutuya koyduğum Spinda'm geldi.15 level'dı ancak oyuna devam edebilmek için tek şansım oydu.Vahşi pokemonlarda onu bir güzel kastım ve 28 level'a getirdim.Attract saldırısı öğrettim.Marketten X attack ve X defence aldım.Gym'in ilk Spinda'sında bütün X attack ve X defence'leri kullandım.Spinda'ya Dizzy Punch ile tek attım.Direk Slaking çıkarttı.Slaking'e Attract+Dizzy Punchx2 yaptım ve Slaking artık yerlerdeydi Ardında gelen Vigoroth ve Linoone de tek yediler ve rozeti aldım.

Yoluma tek pokemon Spinda ile devam ediyorum

Name Rater'a gidip kendisine isim vermem gerek şuan . İsim önerileriniz ?

• Ayyaş
  • Brofist
  • Ben de Ayyaş veya Sarhoş yapardım.
    Attract çok işe yarıyor ya, tek Spinda ile işin biraz zor, dikkatli ol.Bol pokemon yakalamaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Ben de Ayyaş veya Sarhoş yapardım.
    Attract çok işe yarıyor ya, tek Spinda ile işin biraz zor, dikkatli ol.Bol pokemon yakalamaya bak.

Silmişsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semblance

quote:

Kalsa mıydı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semblance

quote:

Kalsa mıydı?

Adamın bahsettiği gibi bir patlama yaptıysa benim gönlümde o ismi hak etmiştir.. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Its not in anything you say
    3 gün önce açıldı
    Love will find it's way
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.