Şimdi Ara

SPİNEBREAKER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ve 2 arkadaşım spinebreaker a transfer olmayı dşünüyorus ama serverda alliance tarfı nasıl ii guıldler hangılerı bılmıyorus.Bilgisi olanlardan cvp bekliorum

• sadece sunu söylüyorum kesinlikle ii dinle

HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    OLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
    SÜRÜÜÜÜÜNÜÜÜÜÜRRRRRRRRRSÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

yettimi?
  • sürünürsün derken ne yönden guıld mı yok serverda?benm ark bı tane bulmuş ssc 3. bosstalarmış fln gear ım ii bulabılırsem bı tane guıld ii olur .ha adamlar noobsa daha ii arena da eze eze geçeris
  • server in çok kötü oldugunu söyliyebilirim sana zaten o yüzden bedava migrate lerde server. ah durumu berbat. tank, healer imkansız bulamazsın hele hele sabah oynayacaksan oyunu. aksam ii idare eder bulabilisin biraz ama sabah imkansızz. sabah 8 den en az saat 4 e kadar server bombos bir p.k yok kendikendine takılmaktan bska bise yapamazsın. vs......
  • saol ii oldu bunları ögrendigim korkunc bi hata yapmayalım
  • peki gündüzleri raid yapan bi ally guıldı war mı server onemlı deıl
  • orasını pek bilmiyorum da spinebreakerda imkansızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D e tabi belki arkadaşlarınla kararlaştırıp sabah gelen bi raid olabilir o baska.....
  • elfredy spinebreaker da ne kadardır oynuyosun, karakterlerinin lvl i kaç? ona göre arkadaşın önerilerine göre hareket etmesi gerektiğini veya aldırmamasını önereceğim.
  • adam ally dio memet. ally pek yok serverda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

adam ally dio memet. ally pek yok serverda.

ha pardon. ally doğru sanırım. ama horde için öyle olmadığı açık. yani heal/tank sorunu genel bir sorun. ancak spinebreakerda ally bg premade lerinin üstün olduğu gerçek.
  • topic kalabalığı olmasın diye bende buraya yazmak istedim.venture co. serverenden migrate etmek istiyorum karakterimi (horde) önerebileceğiniz bi server varmıdır.türk yoğunluğu fazla olan bi yer olursa daha ii olur
  • Nesi kötü ya serverin, ben gayet memnunum. full değil en azından. kimsede t6 yok. horde tarafında çok türk var.birsürü türk guild.
  • exhell benim soru için mi cevapladın?
  • hayır
  • bütün söylediklerim ALLLYYYYYYYYY icindir. Ally tarafını kimseye önermem LvL 70 charım var zaten bilen bilir rogue rehberleri falan filan..........
  • Ally char satın alıcaklara BL ye transfer etmelerini tavsiye ediyorum.
  • horde lvl 65 pala spineda yardıma muhtaç daha doğrusu yardım etmeye 2k gold oldu harcayacak yer yok
  • Ally için 70 bgleri çok sağlam...Spinebreakerda Rush rush diyen çocuk sayısı çok fazla olduğu için avler genelde hep kaybediliyor horde tarafında...İnstance açısından zorluk çekersin ally tarafında sanırım.Özellikle bg haftalarında horde hep yeniliyor 70'te.WSG olsun,AB olsun premade yapıyor allyler çoğunlukla...Ben av haftası bittikten sonra girmedim oyuna bir daha.PvP olan karakterlerimide migrate yaptırmayı düşünüyorum zaten hordenin sağlam olduğu bir realme...

quote:

ah durumu berbat

AH durumu horde tarafında gayet iyi...

Ortam açısından Horde tarafı harika...Özellikle her akşam biz ateş yakıp ogride geyik yapıyoruz elemanlarla.Gelen geçen oturuyor ateşin başına.Hoş,ben 3-4 gündür girmiyorum hala devam ediyor mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 10 Ağustos 2007; 19:42:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.