Şimdi Ara

### SPINEWORLD ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arama yaptım ama buna benzer bir konu bulamadım. Böyle bir konu açmak Club Penguin 'den bana göre kat kat güzel ve daha fazla özelliğe sahip olan Spineworld için güzel olur. Açtım işte

!! ---- EDİTLENECEK --- !!

Spineworld Nedir?
    Spineworld, Club Penguin tarzında web tarayıcınız üzerinden oynayabildiğiniz bir RPG oyunudur. Oyunda kıyafet satın alabilir, görev yapabilir, arkadaşlarınızla parti düzenleyebilir, kısacası aklınıza gelen bütün sosyal aktiviteleri yapabilirsiniz.

Nasıl Kayıt Olacağım?
    ---- ÖNEMLİ! ---
    Oyuna girebilmeniz için Adobe Flash Player 9.0 (en az) ve Adobe Shockwave yüklü olmalıdır.

1-) Önceliklewww.spineworld.com adresine giriş yapıyoruz.

2-) Play 'a tıklıyoruz.

### SPINEWORLD ###

3-) Gelen pencerede Sign Up 'a tıklıyoruz.

### SPINEWORLD ###

4-) Gelen sayfadaki bilgileri aşağıdaki açıklamalarına bakarak dolduruyoruz. Ayrıca karakterimizin şeklini şemalini buradan ayarlıyoruz. Resimde anlattım.
    Character Name: Burada oyundaki karakterimizin adını belirliyoruz.
    Password: Bir şifre yazıyoruz.
    Repeat Password: Password kısmına yazdığınız şifreyi tekrarlıyoruz.
    Birthdate: Doğum tarihimizi yazıyoruz.
    Country: Turkey olarak ayarlıyoruz.
    Email: Mail adresimizi yazıyoruz.
    Repeat Email: Yukarıya yazdığımız mail adresini tekrar yazıyoruz.

### SPINEWORLD ###

5-) Play 'a tıklıyoruz ve oyuna bağlanıyoruz.

6-) Bir sunucu seçiyoruz (Meyan Marshes 'i öneririm).

### SPINEWORLD ###

7-) İyi oyunlar!

### SPINEWORLD ###

Oyundayım. Neler Yapabilirim?
    Oyuna ilk başladıysanız önce görevleri yapmanızı öneririm. Bütün görevleri ekleyeceğim ileride.
    (Not: Editleyebildiğim en kısa zamanda bir klüp de kuracağım, şimdilik bekleyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calabresi -- 7 Şubat 2009; 11:47:49 >

• Oyuna şimdi üye olucam bakalım güzelmi Club Penguin deki gibi kıyafet almak için member gerekmiyor değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WARYO

Oyuna şimdi üye olucam bakalım güzelmi Club Penguin deki gibi kıyafet almak için member gerekmiyor değilmi?

Hayır gerekmiyor. Oyunun bütün özellikleri açık oyunculara. Premium sahibi oyuncular o özelliklerin alternatiflerini alabiliyorlar (örneğin para ödemeyen bir kullanıcı bir mont alıyor, Premium üyeler montun farklı bir cinsini alıyor).
  • sanalikadan daha güzel ama
  • Şu anda sanalika beta durumda o yüzden bu oyun daha iyi gibi gözüküyor bence sanalika tamamlandığı zaman bu oyundan daha iyi olabilir.
  • konuyu hortlattık ama hakkaten güzel bi oyuna benziyor ki bu aralar aramakta olduğum bi türdü. hem online hem görsellik iyi hem oynanabilirlik iyi. tek sıkıntım ingilizce :D
  • Bu oyun yaşıyo mu ya bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.