Şimdi Ara

'Spiral' için tanıtım videosu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  'Pixel Hero Games' tarafından geliştirilen aksiyon-rpg türündeki 'Spiral' için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Unreal Engine grafik motoru ile geliştirilen 'Spiral' anime esinlenmeleri ve fantastik çizimleriyle dikkat çekiyor. Tamamen dokunmatik ekran kontrollerine uygun olarak hazırlanan oyunun sezgisel kontrol yapısı, çeşitli saldırı yöntemleri ve kaliteli bir savaş sistemi sunuyor. Hikayesiyle de oyuncuları etkilemeyi planlayan oyunda 'Tempus' adlı gizemli bir karakteri yönetiyoruz. Halk arasında yayılan ve insanların nezaket duygusunu kaybetmesine neden olan 'Spiral' adlı virüsü araştırırken dünyanın yok olmasına neden olacak bir komplo içine sürüklenen kahramanımızın aynı zamanda kendi sorunlarıyla da uğraşacağız. Oldukça çekici bir hikayenin yanı sıra Spiral’de arena modu gibi çeşitli modların da yer alacağı belirtiliyor.

Spiral’in kaç bölümden oluşacağı veya oyun için nasıl bir fiyatlandırmaya gideceği hakkında kesin bir bilgi bulunmasa da 2012’nin son çeyreğinde iOS platformu için çıkması bekleniyor. Bu fantastik oyunun diğer platformlar için çıkış yapıp yapmayacağı ise henüz belli değil.   

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Spiral'den ekran görüntüleri

• Ben zevk almıyorum arkadaş bunlardan...
  • acayip eğleniyorum la şunları oynarken...

ps: konuya anket eklemiş olalım böylelikle.. üst mesaj ve bu mesajın aldığı oylar forumun nabzını tutsun ben de sevmiyorum pek bu tür oyunları, yukarıdaki arkadaşa verdim bi +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 19 Haziran 2012; 1:49:17 >
  • Böyle oyun ismi mi olur arkadaş. Tamamen ikili oyunlara dair ne anılar geçti gözümün önünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

issiz iphoneculara telefonlarinin bir ise yaradigini hissettirmek icin cikarilan bu gibi "iOS" platformu oyunlari ve gereksiz "iOS" programlari lutfen androide gelmesin.

inşallah androidede gelir ben sevdim.
  • gereksiz issizler yine toplanmis ben fan degilim lafimin gittigi kesim butun ios kullanicilari degil sadece gereksiz elemanlar, onlar da ortaya cikiyor zaten bir de sen soylesin boylesin diye atip tutuyorlar ya
  • powered by unreal engine ... noktayı koyuyorlar adamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

gereksiz issizler yine toplanmis ben fan degilim lafimin gittigi kesim butun ios kullanicilari degil sadece gereksiz elemanlar, onlar da ortaya cikiyor zaten bir de sen soylesin boylesin diye atip tutuyorlar ya

la bi git burdan çocuk musun nesin
  • nerde oldugum kimseyi ilgilendirmez ama apple fanboycugu olmadigimi soyleyebilirim bu kadar alingan olmayin yahu tamam o kadar parayi bosa verdiniz de belli etmeyin bari

ha bu arada benimki bos dua, ne yapar eder androide de getirirler bu zimbirtiyi, androidmanlar da bedavaya indirir aglatir appleboylari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pp_pp -- 19 Haziran 2012; 13:43:07 >
  • quote:

nerde oldugum kimseyi ilgilendirmez ama apple fanboycugu olmadigimi soyleyebilirim bu kadar alingan olmayin yahu tamam o kadar parayi bosa verdiniz de belli etmeyin bari

ha bu arada benimki bos dua, ne yapar eder androide de getirirler bu zimbirtiyi, androidmanlar da bedavaya indirir aglatir appleboylari

Şu yazdiklarinla bas bas bagiriyosun "ben kediyim iphone da ciğer" diye Komik duruma dusuruyosun kendini. Sana burda ekmek çıkmaaaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• almanyada yasiyorum burda hem ucuz, istenirse hat uzeri 1€ ile alinir, ihtiyacim var mi? yok cunku internete girip yazistigim organizasyonlari takip edebildigim, baglamama akord yapmamda yardimci olan, gereksiz itunes cart curtlariyla ugrastirmayan yeterli bir telefonum var, bu oyunu oynamak icin bana iphone lazim degil oyun oynamak icin ps, xbox, psp gibi aletler var. beni bosverinde siz niye israrla agliyorsunuz ben onu anlamadim, benim gereksiz dedigim kesimden oldugunuzu yeterince lanse ettiniz bence
  • quote:

almanyada yasiyorum burda hem ucuz, istenirse hat uzeri 1€ ile alinir, ihtiyacim var mi? yok cunku internete girip yazistigim organizasyonlari takip edebildigim, baglamama akord yapmamda yardimci olan, gereksiz itunes cart curtlariyla ugrastirmayan yeterli bir telefonum var, bu oyunu oynamak icin bana iphone lazim degil oyun oynamak icin ps, xbox, psp gibi aletler var. beni bosverinde siz niye israrla agliyorsunuz ben onu anlamadim, benim gereksiz dedigim kesimden oldugunuzu yeterince lanse ettiniz bence

Sen kimsin de kimin gerekli kimin gereksiz olduğuna karar verebiliyorsun? Git bir zeka küpü al, belki işe yarar. O zaman ps3 ve xbox 360 gibi cihazların dışarda gezdirilemeyeceğini ve bazı insanların telefonun yanında bir de psp taşımak istemeyeceğini umarım anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B. Bulut -- 19 Haziran 2012; 14:06:08 >

• Almanyada yasiyor olman birsey degistirmez önceki mesajinda ögrenci halimle milyarlar bayilamam telefona falan demişsin. Belli ki gücün yetmiyor iphone almaya. kıskanclığından burada rezil kepaze ediyorsun kendini. :) Sen de biliyorsun elindeki telefonun kazma oldugunu :)

• PSP de yazdım oraya oyun için iphone alanlar gereksizdir aklı olan zaten bu lafın üstüne ortaya çıkıp ağlamaz etraf iPhone una müzik atamayanlarla, 2-3 maaşını bu telefonlara yatıranlarla dolu. Hepsi gereksiz

Paramı daha gerekli alanlarda değerlendiriyorum, almanyada öğrenci olmak için türkiyede öğretmen maaşı kadar para gerek. Yani almanyada öğrenci olmam çok şeyi değiştirir aylik zorunlu harcamam iki asgari ücreti gecik. Harcligim buna dahil değil. Dedim ya beni boşverin istesem anında alırım ama ihtiyacım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pp_pp -- 19 Haziran 2012; 14:17:18 >

• quote:

PSP de yazdım oraya oyun için iphone alanlar gereksizdir aklı olan zaten bu lafın üstüne ortaya çıkıp ağlamaz etraf iPhone una müzik atamayanlarla, 2-3 maaşını bu telefonlara yatıranlarla dolu. Hepsi gereksiz

Paramı daha gerekli alanlarda değerlendiriyorum, almanyada öğrenci olmak için türkiyede öğretmen maaşı kadar para gerek. Yani almanyada öğrenci olmam çok şeyi değiştirir aylik zorunlu harcamam iki asgari ücreti gecik. Harcligim buna dahil değil. Dedim ya beni boşverin istesem anında alırım ama ihtiyacım yok

Bilmiş arkadaşım almanyada etrafında 2 3 maaşıyla iphone alan gördüğüne eminmisin?

Ölçülü salla:)

• video da sorun var acılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DGT

quote:

PSP de yazdım oraya oyun için iphone alanlar gereksizdir aklı olan zaten bu lafın üstüne ortaya çıkıp ağlamaz etraf iPhone una müzik atamayanlarla, 2-3 maaşını bu telefonlara yatıranlarla dolu. Hepsi gereksiz

Bilmiş arkadaşım almanyada etrafında 2 3 maaşıyla iphone alan gördüğüne eminmisin?

Ölçülü salla:)

Buraya 4 ay önce yerleştim ondan önce hep turkiyedeydim

• quote:

PSP de yazdım oraya

Senin yazdığını okumuşum ve bak ne demişim:

quote:

Orijinalden alıntı: B. Bulut
    ...O zaman ps3 ve xbox 360 gibi cihazların dışarda gezdirilemeyeceğini ve bazı insanların telefonun yanında bir de psp taşımak istemeyeceğini umarım anlarsın.

Yani görmen için punto mu büyütmem lazım illa?
  • Müzik atmak gibi çok basit bir işlem için bile bilgisayara iTunes yukletiyor. Daha basit kullanimli benim telefonum (?) 3310 var

Oyun için alanlardanim diyorsunuz siz yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pp_pp -- 19 Haziran 2012; 14:47:56 >
  • Ben o uğraşı baştan hic sevmedim bana işkence geldi ama hadi dediğiniz gibi olsun, zaten benim lafım ona değil. Dünya para verip boyle oyunlardan başka işlerde kullanmayanlara. Onlarda belli zaten

Forum da iYonetici ile dolu, kilit mesajımı kaldırmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pp_pp -- 19 Haziran 2012; 20:09:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.