Şimdi Ara

Spirit 3.1.3 Jailbreak Çıktı ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
10.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oguzcetin, 3.1.2 var sanırım sizde, telefonu da kırdırdım diyorsunuz. kapanınca açılmadı derken, itunes'a bağla işareti mi çıkıyor? öyle ise cihazı pc'ye bağlayıp, blackraini çalıştırmanız gerekiyor.. 3.1.3'e yükseltmeyin, unlock olmadığı için kullanamassınız telefon özelliğini..
  • Dediginiz gibi "itunes'a bağla işareti" çıkıyor. cihazı su anda kullanmıyorum. bakalım ne olacak. cevap icin tesekkürler
  • Arkadaşlar JB'li telefona tema kurmak için programlar vasıtası ile library vs klasörüne atın diyor ya ben bir türlü göremedim o klasörü. Bu JB versiyonu sebebiyle mi yoksa özel bir şey mi yapmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katmir

Arkadaşlar JB'li telefona tema kurmak için programlar vasıtası ile library vs klasörüne atın diyor ya ben bir türlü göremedim o klasörü. Bu JB versiyonu sebebiyle mi yoksa özel bir şey mi yapmak lazım.

Temaları yükleyebilmek için önce Cydia'dan Winterboard kurmanız gerek. Kurduktan sonra Library klasörünü görebilirsiniz.
  • Arkadaşlar Spirit'in yeni update'i çıkmış. Fotoğrafların silinme problemini düzeltmişler. Bir de Win98 uyumluluk moduna almak gerekmiyor artık

www.spiritjb.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

quote:

Orijinalden alıntı: Slim_120
    Arkadaşlar bu JB yi galiba İpod,Simlock olmayan İphone'ler için çıkardılar. Duyumlarıma göre Unlock 3.1.3 için çıkmayacak 4.0 için çıkacak.

Cikmasin zaten 3.1.3 icin.acik kpanmamis olur bizde 4.0 ciktigi gibi jb unlock yparz fazla beklemeden

bu kadar bekledik biraz daha bekleriz
  • Jailbreak'tan sonra mms kayboldu bende...Sizde var mı acaba hala?
  • Spirit 3.1.3 JailBreak Windows Yönergesinde;

Yurtdışı simkilitli iPhone sahipleri kesinlikle uygulamayınız. 3.1.3 için Unlock mevcut değil.

denmiş. Benim zaten 3.1.3 olan ve kilitli vaziyette aktive edilmiş iphonum var. Spiriti uygulayıp en azından jailbreak yapayım uygulama kurayım diyorum. Yapılan uyarı sanırım sonradan unlock edilmiş cihazlar için değil mi? (unlock ları bozulmaması için ya da ilk adımdaki restore sonunda activasyon isteyeceği ve ilgili gsm kartları olmayacağı için) Yanlış mı?

İşlemi yapmak için cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsr -- 5 Mayıs 2010; 17:22:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsr

Spirit 3.1.3 JailBreak Windows Yönergesinde;

Yurtdışı simkilitli iPhone sahipleri kesinlikle uygulamayınız. 3.1.3 için Unlock mevcut değil.

denmiş. Benim zaten 3.1.3 olan ve kilitli vaziyette aktive edilmiş iphonum var. Spiriti uygulayıp en azından jailbreak yapayım uygulama kurayım diyorum. Yapılan uyarı sanırım sonradan unlock edilmiş cihazlar için değil mi? (unlock ları bozulmaması için ya da ilk adımdaki restore sonunda activasyon isteyeceği ve ilgili gsm kartları olmayacağı için) Yanlış mı?

İşlemi yapmak için cevaplarınızı bekliyorum.

Yurtdışından gelen sim kilitli cihazlar 3.1.3 e yükseldiklerinde baseband de yükseldiğinden basebandden dolayı unlock yapılamıyor. Yani sonuçta yurtdışı sim kilitli cihaza 3.1.3 yüklediysen zaten unlock mümkün olmadığından jailbreak yapıp uygulama kurman en azından 3.1.3 e unlock çıkana kadar uygulamaları yükleyip kullanmana olanak tanır. Telefon özelliğini kullanamazsın.

Sonuçta jailbreak yapıp öyle kullanmak telefon olarak kullanamayacağın iphoneyi sadece uygulamalar yükleyip ipod gibi kullanabilirsin anlamına geliyor.

• 16G 3gs 3.1.3 aktive edilmiş yurt dışı cihazıma uyguladım. Tabiiki restore yapmadan!!! Sonuç = ipod + sınırsız uygulama. Mükemmel sonuç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcetin

Dediginiz gibi "itunes'a bağla işareti" çıkıyor. cihazı su anda kullanmıyorum. bakalım ne olacak. cevap icin tesekkürler

benim cihazım da aynısı ve kullanıyorum, niye kullanmıyorsunuz? boşuna bekliyorsunuz, blackra1n.com'a girin oradan indirip JB ve UNLOCK yapabilirsiniz. tek dezavantajı telefonu her kapatıp açtığınızda bilgisayardan 5-10 sn'lik JB işlemini tekrar yapmak.

hiç kullanmamaktan iyidir.
  • Ya arkadaşlar 36. hafta iphone'num şimdi bunda bir sorun yaşarmıyım acaba...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Ya arkadaşlar 36. hafta iphone'num şimdi bunda bir sorun yaşarmıyım acaba...?

spirit ile her açıp kapamada jb yapma derdi bitmemişmiydi
  • 36. hafta cihazlarda zaten bir problem yoktu ki. Herhangi bir sorun yaşamassınız.
  • arkadaşlar benim 3.1.2. jb vodafone cihazımı 3.1.3. update e değecek kadar farklılık varmı .;yoksa 2 ay sonra direkt 4.0 ı mı beklesek
  • Merhabalar,

diğer konuya da yazdım bir de buraya yazayım.

Turkcell kontratlı iphone 3gs ime jailbreak yaptım menuye cydia iconu geldi ancak anlatımda söylendiği gibi tıklayın bi süre bekleyin diyor ancak ben ne kadar beklersem bekleyim ilerleme olmuyor herhangi bir işlem çıkmıyor. telefonda bir türlü jailbreak işlemini tamamlayamadım. Wireless ağa bağlandım dns adresini değiştirdim ancak cydia ya tıkladığımda hiçbişey olmuyor cihazda.

yardımlarınızı bekliyorum. Sorun ne olabilir?

teşekkürler.
  • Arkadaşlar, herşey güzel hoş da, bu meselenin güvenlik boyutu nedir?

Mesela bir ara hacker'ın teki bu jb yapılmış ama root şifresi mi ne değiştirilmemiş telefonları hacklemiş, ekranlarına bir mesaj koymuş diye haberler çıkmıştı. default bir şifre varmış bilinen, onu değiştirmek lazımmış.

Ben de hiç jb yapmadım, kredi kartı bilgilerimin olduğu hesabımı kullanıyorum. Şimdi bu spirit programı benim kullanıcı adı & şifremi ya da mail şifremi (gmail push notification da aktif şu anda) falan ele geçiriyorsa nolacak? jb yaptıktan sonra telefona mail şifremi giremem ben yani!

Bu tür konularda bilginiz var mı? Ne yapmak lazım?
  • +1

quote:

Orijinalden alıntı: smoglu

Arkadaşlar, herşey güzel hoş da, bu meselenin güvenlik boyutu nedir?

Mesela bir ara hacker'ın teki bu jb yapılmış ama root şifresi mi ne değiştirilmemiş telefonları hacklemiş, ekranlarına bir mesaj koymuş diye haberler çıkmıştı. default bir şifre varmış bilinen, onu değiştirmek lazımmış.

Ben de hiç jb yapmadım, kredi kartı bilgilerimin olduğu hesabımı kullanıyorum. Şimdi bu spirit programı benim kullanıcı adı & şifremi ya da mail şifremi (gmail push notification da aktif şu anda) falan ele geçiriyorsa nolacak? jb yaptıktan sonra telefona mail şifremi giremem ben yani!

• quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

+1

quote:

Orijinalden alıntı: smoglu

Arkadaşlar, herşey güzel hoş da, bu meselenin güvenlik boyutu nedir?

open ssh yüklediysen bossprefs ya da sb settings gibi programlar yardımıyla kullanmadığın zaman ssh yi kapatırsan bu tür bi sorun olmaz

• Evet ben de biraz araştırma yaptım, hakkında bilgi bulduğum bütün virüs atakları bu openSSH sayesinde yapılıyor diye okudum, default şifreyi değiştirince ya da openSSH'yi tümden kapatınca mesele çözülüyormuş.
    Ama sanırım hala yüklediğimiz crackli uygulamalar riskli olabilir ??
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.