biraz da şimdilik oyun konusundan bahsetseniz arkadaşlar heyecan sarsın biraz beni yarına kadar.))
yaw sen özel ajan sam fisher ı oynuyon kombayn nikoladze diye bi terorist amrikaya savaş açıyo felan sen gidip deliller topluyasan bilsiyarlardan datalar alıyosun borulardan felan tırmanıp binalara sızıyosun adamları arkadan yakalyıp konuşturuyon veya kafasını retine tarayıcısına bastırıp kapıları açıyon kapıların altından fiber optik kbloyla bakıp arkada ne var görüyon felan filan yani silah o kadar fazla kullanmıyon zaten hatta bazı yerlerde adam öldürürsen oyun bitiyo yani o derece gölgelerden ses çıkarmadan ilerliyorsun vs vs kesinlikle süper bi oyun...
çok iyi ya..))saoğl Phenone
eheh nop
Sevgili Phnone,
Malesef gönderdiğin save dosyasını LOAD edemiyorum. Problemin ne olduğunu anlamadım ama bölümü en baştan oynadım… Hiç bir değişiklik olmuyor. Senin dosyanı ise ilgili SAVE klasörüne yükledim ama LOAD edemiyorum. Mümkünse level ı bitirmeden kaldığın yerde gönderir misin?
Teşekkürlerimle,
NOT : SİNİR OLDUM !!!
oki config.ini dosyasını da attım onunda değişmesi gerekiyomuş şimdi olması gerekli... iyi oyunlar...
muhah adam mektup gibi cevap vermiş :)))
ya Seslendiren adam Michael Ironside mı ne öyle biriymiş.. ayrıca Çok hoşuma giden bi laf var..
Şirketten : .... So we don't spy on other agencies... S. Fisher : So I am not here
ayrıca bence Solid Snake kadar iyi bi senaryoda yer almıyo ve bence o kadar karizmatik diil
solid snake i bilmem ama bu oyun gördüğüm en iyi oyun. Mesela fsp de 1 sene sonra bile mohaa yı geçen olmadı, sanırım seneye yılın bu zamanlarında da benim için türünde en iyi olacak splinter cell. Bence maxpayne, mohaa, vb gibi o bir klasik artık, ya da klasik deyince aklıma geldi, half-life. unreal ise artık 2.versiyonuyla tüm geçmişini sildi sanki...
splinter cell konusunda kesinlikle katılıyorum...
abi o mikrofonun beyaz olması lazım değil mi kırmızı olunca çalışmıyor benim bildiğim l
umarım mikrofon beyazken geçtim ben orları demeyeceksin?! :)
Phenone, mail felan gelmedi bana config.ini dosyası içeren... Nereye gönderdin?
çık kırmızı olacak ortası mikrofonun...
<b>erkuto</b> orhan.erkut@insanayatirim.com a attım...
arkadaşlar minimum config nedir bu oyun için??
gelmedi walla be Phenone :)
eheh iki mailinede attım bi daha
PIII-800, 256MB RAM, 32MB 3D grafik kartı imiş trgamer öyle söylüyo...
ama benim p4 2.0 ve gf3 ti 500 kartımla detaylarda high seçeneği çıkmıyodu yani öyle söylüyüm mediumda oynadık
Mikrofonu kullanmak için 'e' tuşuna basmayı unutmuyosun di mi? Ben klikleyerek filan bi saate yakın kafamı duvarlara vurdum, meğer e'ye basmak gerekiyomuş.
:)"e" tuşuna basmadan zaten microphone aktif olmuyorki... Neyse zaten Phenone sağolsun gönderdi orayı hemen geçtikten sonraki save ini yolladı ve oyun bitti bile... Son bölüm de azcık kastı hani... Darısı bundan sonraki aynı kalitede oyunlara... Size iyi oyunlar, BEN BİTİRDİM :)