Splinter Cell tutkunlarının basitçe cevaplayabilecekleri bir soru sormak istiyorum.
6. Bölüm'deyim. Chinese Embassy yani... Oyun başından beri laser microphone kullanılan ikinci bölüm. Ben de nefret ettim bu olaydan. Sizlere hangi tuşları kullandığımı da yazmak istiyorum. Belki yanlışlık yapıyorum. Neyse, biliyorsunuz Elçiliğe girdikten sonra ****li adamı halt edip de karanlık bahçeye girdiğimizde bir video görüntüsünün ardından laser microphone u kullanıyoruz. Ben ilk kullandığımda yaptığım gibi ilgili yere konuşmanın başından sonuna kadar mikrofonu tutuyorum ve görüntünün ortası kırmızı oluyor. Yani herşey ok ama, konuşma bitince bize görev veren amca (!) kızıyor bağırıyor bana ve görev orada bitiyor. Naapçaz yahu ? Microphone nasıl kullanılacak? (Bu soruyu; daha önce öyle bir bölümü geçmiş olduğum halde nasıl soruyorsam :)) Ha bu arada 1.1 versiyonu oynuyorum.
Kullandığım tuşlar; W - İleri S - Geri A - Sol D - Sağ Q - Eğilme E - Silah Çıkarma Space - Interact Sol Mouse - Ateş[ban]
Lütfen acil yarrrdımmm ![frndsp]
ilginç doğru yapıyorsun da adam ne diye görevi iptal ediyo yani ne diyo sana veya birilerini öldürüyo musun?
Hayır, kimseyi öldürmüyorum, kafayı yedim walla. Sanıyorum 2. bölümde idi, yine bu tarzda sıkıntı yarattı bana. Daha sonra 1.1 patch i yükledim, sorun gitmişi. !
iyide ne diyo ki adam sana?
What the hell was that? We only had one chance at solid intelligence and you fouled it up. The mission's over. God help us, this might mean war. The mission's over.
Yukarıdaki paragrafta yazanları söylüyor. Ama ilginç olan ben kesintisiz dinlediğim halde neden bunu diyor. Game tools da mic'nun kullanımında ateşe basılı tutun diyor ama tutuyorum olmuyor, tutmuyorum olmuyor... Anlayamadım...
eğer dinliyemezsen bunu söylüyo demek ki sen dinlediğin halde dinlemediğini kabul ediyo bi bug olabilir belki...
dinlerkn ateşe basmana gerek yok sadece mikrofonu seç ve e ye basıp oraya doğru yönlendir.
bi daha dene daha olmazsa sana bölüm sonu save ini yollarım ondan sonra bide arabada dinliyon bölüm bitiyo zaten oki
ok... dün akşam bayaa uğraştım ama bir türlü geçemedim. Dediğin gibi ateşe basarak, basmayarak, her türlü denedim. Ayrıca quick menüde microphone kullanımını anlatırken press and hold diye anlatmış. Neyse ben her iki yolu da denedim. Olmuyor. Acaba yakınlık uzaklık önemli mi? O pencerenin tam karşısındaki karanlık bahçede dinliyorum. Yada hareket edip etmemek önemli mi gibi abuk sabuk şeyleri düşünmeye başladım !
Neyse, o zaman bölüm sonu save'ini gönderebilmek için orhan.erkut@insanayatirim.com adresini kullanabilirsin. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Tekrar teşekkürler...
Attım ama 2,5 Mb gelir inşallah...
Yaw beyler bi itirafta bulunayımmı.. Ben hala bu oyun çıkmadı sanıyor,kendime çok kızıyor ve hemen gidip yarın alıyorum...Başkada bişey demiyorum..
muhahah arkadaş koş hemen al aşmış bi oyun bağımlılık yapıyo...
oyun güzel olmasına güzel ama galiba bazı bölümler kastırıcı. gördüğüm kadarı ile mantıken birşeyler bulmanız gerekiyor ama farklı yollardan sonuca ulaşmak gibi bir seçenek de olmuyor bu gibi durumlarda. dön dolaş ondan sonra :) yine de uğraşmışlar o kadar bir şans vermek lazım :)
editli p.s.: bu tip oyunlar içinde böyle karizma sesli bir başrol oyuncusu görülmedi daha :)
eheh doğru ama dön dolaş yok kine zaten linear ilerliyo oyun emme çok zevkli
objektif yaklaşım: ali_sami'den subjektif yaklaşım: kofox'tan (oyunlara aşık birinden de bu beklenirdi :))
Phenone, sıkışmış hali 540 KB olan bir dosya geldi. Tekrar teşekkür ederim ama yazında 2,5 MB olduğunu söylemişsin. Umarım dosyada bir problem yoktur... :)
Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum ki kaldığım yerden devam edeyim diye...
bu oyun alınmaya değermi arkadaşlar?Sıkı bir Adventure seven olarak
Hani dedim ya yarın gidip alıcam diye bu oyunu.İşte o an bu an ve ben sevgili teknik servisimi bırakıyor ve CD Seller amcaya gidiyorum akşam da görüş yazıcam...
<b>ali_sami</b> <b>erkuto</b> sorun yok 2.5 Mb yi atamadım ben çareyi ziplemekte buldum olay bundan ibaret... <b>deepblue</b> oyun kesinlikle süper bende adventur cıyım mesala fps felan oynamam pek ut hariç ama bu oyun acip sarıyo ve çok zevkli kesinlikle al pişman olmazsın...
eheh <b>Rosicky</b> hadi hayırlı olsun [:P]
bu arada oyunu bugün itibariyle bitirmiş bulunmaktayım doyamadım yani o derece
2.ye bitirdim. Yakında 3 leyecem...bir zamanların "prince of persia" sı gibi tekrar tekrar bitirilecek bir oyun."mohaa" da aynı.10 yıl önce prince of persia, şimdi ise splinter cell, gelişme inanılmayacak kadar fazla...O zamanlar söyleseler "HÖYT,saçmalama, o kadar da değil" derdik. şimdi ise yakında doom3 e doğru gidiyoruz. Ama bu splinter cell o kadar özenli bir çalışma ki, doom3 bile birçok yönden belki ona yetişemeyecek.Gene de belli olmaz tabi. Bence grafik bakımından gayet iyi,belki biraz daha iyi olacak ama, splinter cell deki "sam" in hareketleri ve oyundaki fizik motoru kadar iyi olmayacak gibi. 5. bölüm civarlarında bir odada küçük basket topları ve basket filesi var. Ben operasyonu bırakıp bununla bayağa bir çocuk gibi oynamıştım bu toplarla...:))
Ben training kısmında koptum zaten...Adamlar yapmış yani..
Ben de sıkı bir adventure düşkünü olarak FPS yi bu kadar tutacağımı ve hastası olacağımı hiç düşünmezdim. Baksanıza şu halime, forumlardan bölüm sonu save ler felan buluyorum... :)