Şimdi Ara

Splinter Cell Chaos Theory (DISPLACE yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle arattım ama bulamadığım için bu konuyu açıyorum arkadaşlar.

Oyunu oynamak için biraz geç kalmış olsamda oyuna başlayabildim.Oyun gayet güzel ben ilk 2 oyunuda gerçekten çok beğenmiştim ve severek oynayarak bitirmiştim.

Bu oyunda DISPLACE adlı bölümde takıldım.Herşeyi yapmama rağmen bölümü bir türlü geçemedim.Son olarak Tam Çözümünü okumuş olmama rağmen hala bölümü geçebilmiş değilim.

5.bölüm olan bu bölümde Server odasından bir bilgi almam isteniyor okuduğum kadarıyla.Bölümde herşeyi yapıyorum herşey kontrol altında son olarak server odasına gidiyorum fakat orda yapacak bir şey bulamıyorum.Bir kaç kişiye sorduğumda o odada bilgisayar falan olduğunu söylediler fakat böyle birşeyde göremedim.Sadece camları görünür yapan tuştan başka hiç bir seçenek yok odada.Burayı yapmadanda bölümde ilerliyemiyorum hep aynı yerlerde dönüp dolaştım.Bilerek Kameralara gözüküp alarm bile çaldırıyorum 0 alarmsız olduğum bölümlerde ama yine sonuç yok..

Oyunu bitiren yada bu bölümü geçen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok iyi olur.

• up

yokmu arkadaşlar yardımcı olacak=?
  • tam anlayamadım ama 3. kata çıktın mı asansorle. ayrıca haritayı kullanırsan sana nereye gideceğini gösterir.
  • Hayır 3.kata çıkamadım.Asansör devreye girmiyor.

ilk 2 kattaki herşeyi yapıyorum.Geçemedikden sonra tam çözümünü okudum ve Server Odasından bilgi almam gerektiği yazıyor.Fakat ben server odasında hiç bir şey bulamadım.Çok uzun süre denedim.Bölümü baştan bir çok kez oynamama rağmen hep aynı yerde takıldım.Neden böyle oluyor anlamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MJKA

Hayır 3.kata çıkamadım.Asansör devreye girmiyor.

ilk 2 kattaki herşeyi yapıyorum.Geçemedikden sonra tam çözümünü okudum ve Server Odasından bilgi almam gerektiği yazıyor.Fakat ben server odasında hiç bir şey bulamadım.Çok uzun süre denedim.Bölümü baştan bir çok kez oynamama rağmen hep aynı yerde takıldım.Neden böyle oluyor anlamadım..

büyük erranların olduğu odadaki bilgisayarın hepsine dosya transfer edeceksin.sonra üç sıra radarın olduğu bi ara bolme var. ordan devam etmen lazım. ama oraya giremek içn spor aletlerinin falan olduğu odada havlandırma var. ordan devam edecen. boyle hatırlıyorum.

eğer yine geçemezsen.6. bölümün save dosyasını upload edeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 30 Haziran 2006; 10:30:53 >

• şimdi normal dışarda başlıyorum 2 tane düşman var onları etkisiz hale getiriyorum pervaneyi durdurup içeri giriyorum.Ondan sonra orda ilerliyorum ve içerideki konuşmanın bitmesini bekliyorum içerideki 4 kişi odadan çıktıktan sonra oraya iniyorum ve camlara ve ekraa bakıyorum.Ordan çıkarak büyük odaya gidiyorum 1 tane düşman var onu etkisiz hale getirip dosyaları transfer ediyorum.Aşşağıdaki kapıdan girerek karşı odaya geçiyorum bir tane radyo dinleyen eleman var ondan kapının şifresini alarak etkisiz hale getiriyorum bilgisayar var ona bakıyorum.Ordaki kilitli kapıdan geçiyorum solda merdiven var sağda bilgisayar ve onun kısmında bir tane devriye gezen adam var.Kameralı kısım Level 1 in olduğu yer.Orda adamlar gelip konuşup gidiyorlar onları bekliyorum sonra düşmana gözükmeden bir üst kata çıkıyorum.Üst katta kameraya gözükmeden ileride masada oturan adamı kullanarak retinadan geçiyorum.Adamı etkisiz hale getiriyorum.Lazerli kısımdan geçmeden önce spor odasında ki 2 tane adamı etkisiz hale getiriyorum ve bilgisayarlara bakıyorum.Spor odasındaki havalandırma ile lazerli yer aynı yere çıkıyor zaten.Herhangi birisinden o kısma geçiyorum 2 tane adam konuşuyor sonra biri ayrılıyor tek kalan adamı etkisiz hale getiriyorum.Diğer tarafa geçiyorum.2 tane adam var biri alt katta biri üst katta.Önce köşeden üst kata çıkarak adamı etkisiz hale getiriyorumBilgisayar var onu kullanıyorum.Alt kata inerek diğer adamı etkisiz hale getiriyorum ve diğer bilgisayarları kullanıyorum.İçeride makineli çalışıyor onu durduruyorum ve karşısından ilerliyorum havalandırmaya çıkıyorum ilerlerken sağda bir çıkış var o çıkıştan içeri giriyorum orası daha demin bulunduğum üst kattaki açılmayan odaya giriyor orda bilgisayar var kapısını açarak ve bilgisayara bakarak yine havalandırmaya dönüyorum.İleride ip var ordan aşşağı kısma iniyorum.Server odası dedikleri oda burası oluyor sanırım.İndikten sonra sağ tarafta camları aktifleştiren tuş var ona basınca ileride 2 tane düşman görebiliyorum ama o odadan çıkış yok odanın içinde yapılması gereken bir şeyde bulamadım.İpten yukarı çıkarak geri dönüyorum.Level 2 de yapacak birşey kalmadı zaten Level 2 deki asansörde çalışmıyor.Tekrar aşşağıya iniyorum çok bilgisayarlı odada adamın teki oturuyor demin takip ettiğim adamlardan biri önce onu konuşturup bayıltıyorum.Diğeride rdyo dinleyen adamı sorduladığım yerde masada oturuyor uzun süre sonra gidiyorum onuda etkisiz hale getiriyorum.Görebildiğim tek düşman kalıyor o da level 1 in karşısında olan asker onuda gidip etkisiz hale getiriyorum yapıcak birşey olmadığı için ve orda tıkanıyorum.Çünkü yapacak bir şey kalmıyor.Uzun süre devam ettim ama geçemedim.Hatta o 2 adamdan kaynaklanan birşey var sandım stratejiyi değiştirerek te oynadım bölümü ama tık yok..

Şimdi biraz daha açıklayıcı olabilmiştim.
    @x_crazy dostum eğer bölümün bana bu şekilde kendi geçiş yöntemini yazabilirsen geçebilirim belki bölümü.Bir yerlerde hata var ama çözemedim.Eğer olmazsa bu bölümün save dosyasını almaktan başka çarem kalmayacak.Nezamandır bu bölümde takılmış durumdayım artık oyunu bitirmek istiyorum.

• tekrar oynadaim o bölümü. basitçe anlatayım. içeri girdim. düz devam edip operations rooma girdim. bütün bilgisayarları hackledikten sonra bu odanın alt katından çıktım. hemen sağdaki merdivenden ust kata çıktım. yerde duran laptopu hackledim.(büyük ihtimal sen bunu pas geçiyorsun. eğer çok beklersen iki adam onu operations room'a götürüyor.büyük ekranların önünde yerde)kondisyon odasındaki bilg. hacleyip havalandırmadan makinalının olduğu odadaki bilg. ve merdivenlerin üstündekinin hackledim. ordaki havalandırmadan devam edip ip ten sarktım. ana serverı açıp hemen ipten geri çıktım. geldiğim yolu tekrar dnüp asansörü çağırdım.ve 3. kat. bu kadar
  • x_crazy şimdi kısaca sorular sorucam mahsuru yoksa cevaplarsan çok makbule geçer.

Şimdi hack den kasın bilgisayarın içindeki bilgilere bakmakmı yoksa hack yazan kısımdan hacklemekmi.Eğer öyleyse hackleyince alarm çalıyor ben bir türlü yapamadım o işi.

Birde ana server ı açtım derken tam olarak neyi açtığını anlayamadım.Onu da açıklayabilirsen çok iyi olur
  • bi de bana yardım eden olsa yav. şurdaki ipten kaymaya başlayınca adam yarı yolda elini bırakıp düşüyor. 2 gündür takıldım burda.,

• hack olayı tamamdır yaw bizim hack :) hayır bilgisayarı falan hackliyorum bütün bilgileri topluyorum sessiz sakin oynuyorum alarm yok tık yok ama bölüm geçilmiyor :) anlamadım gitti.

x_crazy yardımların için çok teşekkürler ben bir daha baştan başlıyarak oynayayım senin gibi bakalım ne olacak sonuç alabilecekmiyim bu sefer..

@Bogo ipi falan bırakmaması lazım direk kayarak karşıya geçiyorsun :O
  • x_crazy sağolasın sayende bir sonraki bölüme geçebildim çok teşekkür ederim uzun zamandır geçemiyordum bu bölümü
  • yav bırakıyo valla billa bırakıyo deli oldum. hiç birşeye basmıyorum yine bırakıyor. shifte basıyorum yine bırakıyor. allahım yarabbim fıtık oldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MJKA

x_crazy sağolasın sayende bir sonraki bölüme geçebildim çok teşekkür ederim uzun zamandır geçemiyordum bu bölümü

sen de sağol,sorun değil

@bogo orası kaçıncı bölüm çıkaramadım. ben 12. bölümdeyim ama gormedim sanki hiç orayı. istersen quick save dosyasını yolla bir de ben deneyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 1 Temmuz 2006; 5:09:39 >
  • 3. bölüm manhattan bölümü. asansörle binanın tepesine çıkılıyor, helikopter falan var.
  • valla ben de bi sorun olmadı. bug olabilir sende.

burada auicksave aldım.

http://www.hemenpaylas.com/download/1090917/QuickSave.rar.html
  • o bölümde bendede hiç sorun olmamıştı direk tuttuğum gibi kayarak geçmiştim diğer tarafa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.