Şimdi Ara

Splinter Cell Double Agent Xbox360

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bu oyuna ilk çıktığından beri bayılıyorum ki bunuda sabırsızlıkla bekkliyorum. ilkoyun içi videosunu izledim daha yapım aşamasına baya eksik yanları var ama her zamanki gibi sonuç mükemmel olacak. splinter cell 3 ten somnra bu oyundan istediğimiz beklentileri fazlasıyla alacağımızı düşünüyorum
  • İnanılmaz gözüküyor grafikler.Gerçekten çok iyi.İlk oyunlarını çok oynamamıştım.İlk Splinter Cell'i çok beğenmiştim ama o aralar çok oyun aldığımızdan falan herhalde unuttuk.Ama bunu alacaklar listeme ekleyeceğim sanırım XBOX 360 için....
  • Xbox da Chaos Theory oynamadıysan çok şey kaçırmışsın...Grafikler next-gen gibiydi, oyunda harikaydı zaten
  • Ebaydan bu yaz epey XBOX oyunu akmayı düşünüyorum.XBOX 1 oyunu yani.Arada bunu da alabilirim....
  • Güzele benziyor ...
  • sadece xbox daki chaos teory oyunu bile yeterdi inan1n grafik ve oynasn1_ aç1s1ndan. xbox da bile ciddi anlamda deh_et grafiklere ula_m1_lard1 kald1ki x360 versiyonunu siz tahmin edi_n neler olacak neler görecegiz. yine bekleyelim bakal1m oyun gelsin diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tüm splinter cell oyunlarını oynayan biri olarak bu oyunu da sabırsızlıkla bekliyorum süper olacak
  • PC versiyonunu merakla bekliyorum oyun 29 Eylül de piyasada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.