Şimdi Ara

Splitter kalitesi performansı etkiler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan markasız bir splitter kullanıyorum. Acaba cnet splitter almam performansta artışa neden olurmu?
    7,92 TL
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81938&productid=bd28440

• olmaz bence.
  • Açıkçası çok fazla bir faydası olacağını ben de düşünüyorum.Tabi kaliteli olması uzun ömürlülük açısından her zaman iyidir.Bundan çok daha önemli olan hattının kalitesi.Örneğin hattın Telekom tarafından topraklanmadıysa parazitlenmeler yüzünden hem tel görüşmeleri hışırtılı olur hem de internet bağlantının kalitesi düşer.
  • splitterin hatta parazit veriyorsa kaliteyi dusurebilir. benim basima gelmisti kopmalara neden oluyordu...
  • Marka splitter ın şuanda kullandığın ADSL ye bir farkı olmaycaktır...
    Eğer hattınızda parazitlenme ve bağlantınızda kopmalar yaşanıyosa öncelikle hattınız üzerindeki ek leri kaldırın daha sonra kullanmış olduğunuz splitter ınızı değiştirin..
  • bence hiçbir etkisi olmaz splitter markasının bağlantı durumuna. en basit splitter da aynı işi görüyor.
  • etkisi olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • I-ıh olmaz.Yeter ki kırık bozuk vs olmasın üstüne basma bi de bir yerlere takılırsa çekiştirme
  • Splitter denilen parça, aslında sadece pasif devre elemanlarıyla oluşturulmuş bir alt geçiren filredir. Bu tür ürünler hep 3. parti üreticilerce (söylemeye gerek yok, hemen tamamı Taiwan kökenli ve de Çin üretimli)
    yapılır ve kısmen tek başına kısmen de (A)DSL modem üreticilerine pazarlanır. Yani US Robotics, Alcatel, Linksys, Zyxel gibi modem üreticileri aslında bu splitter denilen parçayı üretmez ancak ürünlerinin yanına "bedava aksesuar" olarak koymak üzere hazır satın alırlar.

Yine de splitter'den splitter'e devre tasarımı (yani tüm splitter devreleri birbirinin tamamen aynı değildir ama çok benzeridir...) ve devrede kullanılan komponentlerin üretim kalitesi arasında farklar vardır ancak istisnai durumlar ve çok çoook ucuz ürünler haricinde bu splitterin genel kalite ve performansını etkilemez...

• olmaz.onun yaptıgı tek işlev telefon sinyaliyle data sinyallerini ayırmak.onuda zaten küçücük bi devreyle yapıyor.
    tüm splitterlar da cinde vs. yapıldıgı için genel olarak kaliteleri aynıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

Splitter denilen parça, aslında sadece pasif devre elemanlarıyla oluşturulmuş bir alt geçiren filredir. Bu tür ürünler hep 3. parti üreticilerce (söylemeye gerek yok, hemen tamamı Taiwan kökenli ve de Çin üretimli)
    yapılır ve kısmen tek başına kısmen de (A)DSL modem üreticilerine pazarlanır. Yani US Robotics, Alcatel, Linksys, Zyxel gibi modem üreticileri aslında bu splitter denilen parçayı üretmez ancak ürünlerinin yanına "bedava aksesuar" olarak koymak üzere hazır satın alırlar.

Yine de splitter'den splitter'e devre tasarımı (yani tüm splitter devreleri birbirinin tamamen aynı değildir ama çok benzeridir...) ve devrede kullanılan komponentlerin üretim kalitesi arasında farklar vardır ancak istisnai durumlar ve çok çoook ucuz ürünler haricinde bu splitterin genel kalite ve performansını etkilemez...

Hatta cızırtı vs gibi probemler yok ek de yok gayet temiz bir hat ama gönderilen paketlerde çok fazla kayıp oluyor sadece gönderilenlerde... splitterdan şüphelendiğim için açtım zaten bu başlığı...
    Benim splitterda 2 sene önce g o l d p c den alınmış markasız ucuz bişey, artık usr9108 e terfi edersem bi ara cnetin7.5 ytl lik splitterını da alırım... içim rahat olur en azından

not: neden her markanın ismi ***** şeklinde çıkıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozthewiz -- 22 Ocak 2006 21:52:57 >

• eyer bu ürün orta asya dışında bir yerde yapılmış olsa yani ii bir marka sahibi spliter olsa tamada ama olmadığı için performans etkilemez...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.