Şimdi Ara

Spoiler de vizede takılırmı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
21.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gel beraber Civic'leri beyaza boyatıp spoiler taktıralım.İçimde kalacak yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaf_kaftr
    Caucass

Bende istiyorum benide götürün Mugen body kit + o navitech'in honda için ürettiği teybide istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtilaf -- 22 Ocak 2009; 17:33:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brada

Aradığın mugen spoyler orjinalinin 800-900 ytl gibi bir fiyatı var ve Mutluhan honda getiriyor sadece.
    Fakat piyasada 200-300ytl arası kaba tabirle çakmalarıda bulunmakta.

@Brada: civici sattın mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Günlerdir aranan spoiler en sonunda bulundu. Üstelik spoiler alana eksoz ucu kaplama bedava

Spoiler de vizede takılırmı

• quote:

Caucass

Eskiden siyah araba 2. elde kafadan %20 değer kaaybederdi, sırf renginden dolayı; şimdi millet siyaha rağbet ediyor, eskiden beyaz da tercih edilen bir renk değildi, alanlar genellikle toz kir beli etmez diye, metalik omadığı için, falan alırlardı, yoksa beyaz "renksiz" sayılırdı, ben hala beyazı pek tutmuyorum, sadce civic e yakıştığını düşünüyorum ama beyaz civic alınca camları ve stopları karartmak ta şart yoksa sırıtıyor, ..hep galeride , show room da tertemiz pırıl pırıl görüyordum ama geçenlerde yolda gördüm, toz toprak çamur içinde hiç güzel görünmedi gözüme, beyazdan çabuk bıkılır gibime geliyor, oysaki Bej klasiktir, ağır renktir, modası geçmez; bak ben spoileri bulup boyatıp taktırayım , göreceksin seninde çok hoşuna gidecek

• quote:

Orjinalden alıntı: tanerm

quote:

Orjinalden alıntı: Brada

Aradığın mugen spoyler orjinalinin 800-900 ytl gibi bir fiyatı var ve Mutluhan honda getiriyor sadece.
    Fakat piyasada 200-300ytl arası kaba tabirle çakmalarıda bulunmakta.

@Brada: civici sattın mı?

tanerm hala duruyor ilk günkü hevesi vermesede zevkle biniyorum. Bi ara resimlerini koyarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

quote:

Caucass

Eskiden siyah araba 2. elde kafadan %20 değer kaaybederdi, sırf renginden dolayı; şimdi millet siyaha rağbet ediyor, eskiden beyaz da tercih edilen bir renk değildi, alanlar genellikle toz kir beli etmez diye, metalik omadığı için, falan alırlardı, yoksa beyaz "renksiz" sayılırdı, ben hala beyazı pek tutmuyorum, sadce civic e yakıştığını düşünüyorum ama beyaz civic alınca camları ve stopları karartmak ta şart yoksa sırıtıyor, ..hep galeride , show room da tertemiz pırıl pırıl görüyordum ama geçenlerde yolda gördüm, toz toprak çamur içinde hiç güzel görünmedi gözüme, beyazdan çabuk bıkılır gibime geliyor, oysaki Bej klasiktir, ağır renktir, modası geçmez; bak ben spoileri bulup boyatıp taktırayım , göreceksin seninde çok hoşuna gidecek

Hadi hayırlısı.Bakarsın 20.000 bakımında Antalya'da Sanayiye uğrarım ben de

Beyaz konusunda katılıyorum,genç eleman olsak koşarak alacağım renk beyaz.Malum body kit+eksoz+stoplar+ön farlar vs. güzel gösteriyor.

Bej ayrı güzel.Yolda giderken "Aha ben geldim" diyor Siyah ların Kırmızıların yanında

• En güzeli DEVE TÜYÜ rengi, bence...
  • köpekler, kediler kuşlar falan hep rengarenk, acaba develer neden hep aynı renk, tesadüfe bakınki hepside deve tüyü
  • quote:

quote:

Caucass

Eğer seninki güzel olursa bende takacağım hocam..

• izmirdeki çok ucuz da ne kadar? bir de plastik mi?
    fiber takımları bile 600 den aşağı veren yok
  • sanayide plastik olanını boya montaj dahil 150 ye yapan bi yer varmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Günlerdir aranan spoiler en sonunda bulundu. Üstelik spoiler alana eksoz ucu kaplama bedava

Spoiler de vizede takılırmı

bu nedir hacı yaa

civiclerdeki küçük spoyler şık durmuş bence

tüvtürk abartı şeylerden proje isteyebilir bence

• edindiğim bilgilere göre bu spoilerler çift taraflı bant ile yapıştırılıyormuş, vize zamanı söküp giderim , vizeden sonra yine yapıştırırım
  • Aman aman diyeyim ben saa, o banttan uzak dur. Hiç yapışmamış gibi sökülmüyor, kesin boya haşat olur! Bence muayeneye de spoilerle git, büyük ihtimal "hafif kusur" sınıfında değerlendirirler ve muayeneden geçer.
  • valla heralde spoileri olupta vizeye giden kimse yok forumda, ben en iyisi gidip istasyondan öğreneyim, veya acaba bunların internet sitesi varmıdır
  • Kafaya göre spoiler takma performans artırma yerine düşürebilirde..
  • performansla işim yok, sırf görüntü için taktıracağım
  • quote:

performansla işim yok, sırf görüntü için taktıracağım

Civic tam piyasa arabası ya..
  • aynı zamanda Av arabası, özellikle keklik avında çok işe yarıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.